hımm ben sert biriyim 
şaka bir tarafa birine sert girdiysem emin ol nedeni var.
aramızda herkes Beşiktaşlı değil Beşiktaşlı kimliğine bürünüp
trollük yapan ortalığı karıştırmaya çalışan renkliler var bir insana
tavır koyarken bunu tüm geçmişini değerlendirerek yapıyoruz
bir insan renkli olabilir burda yazabilirde bunlarda problem yok
ama Beşiktaşlı gibi görünmeye çalışması amacının yazı yazmak olmadığını gösteriyor.
mesela @Deniz bunların kokusunu iyi alır. Birde işin içine siyaset karıştırmak
için tetikte bekleyenler var hiç bir şeye karışmazlar dört gözle beklerler
bir konu açılsında propaganda yapalım diye işte bu tip insanlar konuya girdiğinde
insan yumuşak olamıyor farklı düşünenlere sert falan değilim mesela bütün yöneticiler
farklı düşünen insanlardan seçiliyor ben Beşiktaş taraftarının koyun olmadığını düşünenlerdenim
ve bir çobanada ihtiyaç duymamalı ama burda yazarkende belli kurallara uymak zorundalar.
daha bu güne kadar bu forumda dile getirdiği fikirler yüzünden atılanda olmadı ceza alanda
ama fikirler derken konu Beşiktaştır. Tartışmalar sert olabilir ama sert tartıştığımız insanlarla
stadda omuz omuza maç izleriz. üzümü sapını birbirine karıştırmıyoruz. Benim için her Beşiktaşlının fikri değerlidir.
burda bazen tartışıyoruz ama diğer tarafta özelden sohbet ediyoruz forumda çıkarttığımız tartışmalar bile bilgi
amaçlıdır. Birde siz üslubu belki sert bulursunuz onuda okuduğunuzla değerlendirirsiniz peki siz görmeden silinen mesajlar
takip etme şansınız varmı yok sizin gördüğünüz bizim mesajlarımız oluyor silinen üye mesajlarını görmüyorsunuz
ondan sonra tek taraflı değerlendirip sert üslup diyorsunuz bazen sert olmakta işe yarıyor bir konuya girdiğim an
beni online gördüklerinde otomatik küfürler hakaretler bitiyor
önemli olan sert olmak değil önemli olan haksız davranmamaktır.
adaletli davranamazsak sıkıntı olur. o nedenle burdaki üye neyse yöneticide odur bu günkü @Deniz e yazım aslında şakaydı
ama yarın ciddi olarakta yazarım zaten yazmazsam adil olmamış olurum bakın üstüne basa basa söylüyorum burda
kimsenin düşünceleri önemli değil tek önemli olan Beşiktaş kimliğidir. Benim için değerli olan da odur. @Samet_
yoksa kim ne demiş bana lafmı sokmuş hiç takmam herkes fikrini söylemekte özgür yeterki küfür ve hakaret olmasın
ve forum kuralları dışına çıkmasın birde kimse eleştirilmez değildir hatamı gördüğünüzde benide diğer yönetici arkadaşlarıda
eleştirmelisiniz ben severim isyankar Beşiktaşlıyı elbette haksızlık olduğunu düşündüğünüzde bize yardırmanız lazım yoksa
burası samimiyetini kaybeder. Burası diğer forumlar gibi yöneticilerin dokunulmaz olduğu bir yer değil biz nasıl yanlış gördüğümüzde dokunuyorsak sizlerinde
aynı şekilde bize dokunmanız gerekiyor ki bizde yanlışlarımızı görebilelim.
Samimiyetinizden şüphe duymadım zaten oyle bir şey olsa foruma üye olmazdım ben zor üye olan biriyim her yeri takip ederim
ama yazmam üye olmam

Sizi şahsi olarak tanımam ama biraz agresif bir abisiniz muhtemelen.Nasıl eleştirdiysek bir yeri doğru olanı
söylemek de lazım gerçekten forumda giydirdiğinizi çok görmekle beraber düşüncesi yüzünden atılan adam da görmedim

Provakasyon yapanlar olabilir buna da katılıyorum büyük kulübüz büyük bir is yapıyoruz düşmanımız çok.( bu arada diğer iki arkadaşın
da samimiyetine inanıyorum ).Stad konusunda da maalesef başından beri neylerle uğraştığımız herkesin malumu.Her zaman
söylerim yönetimin tek hatası olmayacak işlerde beklenti yaratması zamanlama olarak onun harici muazzam bir iş yapılıyor harika bir
stadımız oluyor

Hepimiz elimizden geldiğince destek olmalıyız