Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888454 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Sjlerin geri vitesi yok denmedi mi?
öyle diyenler var ama ben sanmıyorum mantıken olmak zorunda yoksa dengeyi nasıl kuracaklar.
kaldıki kaç defa kaldırıp indirdiler geri vites yoksa nasıl indiriyorlar. ama dünle bugün aynı yükseklikte yani indirme yok

Çevrimdışı Ensar

Kesin bilgisi olmayan veya mantıklı bir açıklaması olmayan lütfen surda bilgi vermeye kalkmasın artık gına geldi , yorum yapalım felan ama işlerle ilgili bilip bilmeden konuşmayalım lütfen. Yanıltıcı oluyor.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

30.10.2015

31.10.2015

Bunlar aynıysa benim gözüm bozuk demek ki.

Çevrimdışı keremfrat1

30.10.2015

31.10.2015

Ben stada olmasam inanicam indigini yani yapmayin lutfen :) :)

Çevrimdışı keremfrat1

Fotograf acilarindan alttan cekersem hepsi ayni hizada bide gozlen telefon çekimleri cok fark ediyor

Çevrimdışı Sezer94

@bjk_mabet  tarih verdi 8 kasim cati kirislerine takilir dedi.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı selçukaras

Fotograf acilarindan alttan cekersem hepsi ayni hizada bide gozlen telefon çekimleri cok fark ediyor

Yok dostum iyi bak. Kesin indirmislerdir. Sirf stadin icindesin goruyorsun diye bize yalan soyluyorsun gibi geliyor. Ben agridayim. Fotolari goruyorum. Benden daha mi iyi bileceksin.

Çevrimdışı selçukaras

Kesin bilgisi olmayan veya mantıklı bir açıklaması olmayan lütfen surda bilgi vermeye kalkmasın artık gına geldi , yorum yapalım felan ama işlerle ilgili bilip bilmeden konuşmayalım lütfen. Yanıltıcı oluyor.

Tabi ki bu arkadasada katilmamamak elde degil.

Çevrimdışı tedd

Galiba tüm tribünlerde aynı seviyede kalkmamış. Eski açık tarafı neredeyse hiç kalkmamış durumdayken yeni açık 50cm yükseklikte duruyor. Fotolar farklı noktalardan geldiği için yanıltıcı da oluyor olabilir. Yukarıdaki iki foto farklı tribünlerden çünkü. Yani kalkmış diyenler de haklı kalkmamış diyenler de:)

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yok dostum iyi bak. Kesin indirmislerdir. Sirf stadin icindesin goruyorsun diye bize yalan soyluyorsun gibi geliyor. Ben agridayim. Fotolari goruyorum. Benden daha mi iyi bileceksin.

Kendince şaka falan mı yapıyorsun ? Eğer öyleyse yazının sonuna gülücük işareti koy ( ! )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı iyimserure

Kendince şaka falan mı yapıyorsun ? Eğer öyleyse yazının sonuna gülücük işareti koy ( ! )
"tariz" yapıyor arkadaş ama sonuna gülücük koymayınca maksadı anlaşılmamış  :lol:

Çevrimdışı harunmustak

Galiba tüm tribünlerde aynı seviyede kalkmamış. Eski açık tarafı neredeyse hiç kalkmamış durumdayken yeni açık 50cm yükseklikte duruyor. Fotolar farklı noktalardan geldiği için yanıltıcı da oluyor olabilir. Yukarıdaki iki foto farklı tribünlerden çünkü. Yani kalkmış diyenler de haklı kalkmamış diyenler de:)

Dünkü fotoğraflarda eski acık daha yüksekteydi. Ayar kontrol yapıyorlar söylendi zaten. Buda o aşamalardan biridir.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı harund1k3

belkide tum noktalardan yere esit uzaklikta cati ayaklari fakat iskelelerin bir kismi daha alcakta olabilir aradak fark bundan kaynaklaniyor olabilir. ben 4-5 gun bakmamaya karar verdim bakalim 5 gun sonra nasil bir tablo olacak. simdilik buradan uzaklasiyorum :)

Çevrimdışı selçukaras

Dostum adam staddayim diyor. Hala ayni diyor. Foto cekiyor Indirilmemis diyor.  Ama bazi arkadaslar inanmiyor hala. Yok inmis diyor. Onun icin yazdim.

Çevrimdışı Efe

cati havada kardesim hic biri yerde degil ayarlar yapiliyor artik hafta ici iyice yukselmeye baslayacak resmi sitenin aciklamasi var zaten ay ortasina kadar en gec artik islemleri biter indi kalktu bunlar rutin isleri sonucta kendi gucuyle havada asilu olmasi önemli ilk kaldirma islemi basariyla yapildi sira kademe kademe yukselmesinde oda haftaya baslayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

cati havada kardesim hic biri yerde degil ayarlar yapiliyor artik hafta ici iyice yukselmeye baslayacak resmi sitenin aciklamasi var zaten ay ortasina kadar en gec artik islemleri biter indi kalktu bunlar rutin isleri sonucta kendi gucuyle havada asilu olmasi önemli ilk kaldirma islemi basariyla yapildi sira kademe kademe yukselmesinde oda haftaya baslayacak
Dunku maceralmiz güzeldi :) :)

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaş 50 cm kalkmis cati tekrar inse ne olur inmese ne olur? 50 cm sonuçta

Çevrimdışı sterkasur

Çevrimiçi Samet Demir

30.10.2015

31.10.2015

ayni yerden çekilmiş 2 resmi mukayese etsek daha objektif olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe , twitter da stadı takip ederken bir resim gördüm , bu resimlerden birinde bir mouse un altında tahta desteği vardı yani kalkmamışta tahta desteği ile havaya kalkmış gibi. Günlük resim , ama daha önceki halini göremediğimden kıyas yapamıyorum. Bu durumda iki sorum olacak
1-) Benimki göz yanılması mı
2-) Bulonlarda sıkıntı vs olabileceğinden geçici olarak tahtayla desteklenmiş olabilir mi ?

Edit : 1 -) Havaya kalktıktan sonra kalaslar altına konmuş olmalı
        2 -) Burası kapalının yeni açığa 10 - 15 metre yakın olan tarafı
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 17:04:31 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yldrmaydn

Şu arkadaşı gördüm köprü yolunda:) edit:foto yan çıkmış
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 17:35:33
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@Efe , twitter da stadı takip ederken bir resim gördüm , bu resimlerden birinde bir mouse un altında tahta desteği vardı yani kalkmamışta tahta desteği ile havaya kalkmış gibi. Günlük resim , ama daha önceki halini göremediğimden kıyas yapamıyorum. Bu durumda iki sorum olacak
2-) Bulonlarda sıkıntı vs olabileceğinden geçici olarak tahtayla desteklenmiş olabilir mi ?

fotoğraf aldatır insanı  :evillol:

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi dun stadtaydim cati havada belki ayar icin biraz alcaltmis olabililer bazi mickey mouselari su gercek artik hafta ici tam yukselme baslayacak 30 cm 50 cm falan yok  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Şu arkadaşı gördüm köprü yolunda:) edit:foto yan çıkmış
Guzel yakalanmis :)

Demek ki hala malzeme geliyor.tesis icin mi stadtum icin mi merak ettirdi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba