normal sartlar da bu mesaja cevap vermem fakat sen oldugun için veririm,, yok benim hayat görüşüm budur hiçbirsekilde polyannacılık oynamam realist oldugun vakit benim gibi böyle hayalkırıklıgına ugramazdınız,, fakat iş futbola dondugunde sende cokca denk geldiğin için söylüyorum baya baya hakarete giden bir anlatımım vardır.. yani sen o tip bir hale oyuncun golu kacırdıgında girersin ben her saniye cnk oda benim zayıf noktamdır
... yönetim konularında evet fikret orman konusunda baya bi sıkıntım var fakat her zaman her yorumumdada tarafsızlıgımı kaybetmiyorum arada nadiren 
çözüm su,, para babaları futboldan uzaklaşsın veya tesiste iyiysen tesisten sorumlu ol, paran coksa mali konuda baskan ol egonu kontrol et illaki yukarda hep sen olma,, zaten bu oldugu vakit türk futbolu duzelir derdim bu, bizdeki bozuk kongre yaısı sebebiyle baya sıkıntılıyım onun için hiç düzelmicek bende burda ötüyorum kendimce:((
diğer arkadasımızda beşiktaşlı değilim demiş hahaha demiş orda kim o golu yedirmiş onunda bir hesabın yapsın,, golden iki dakka once ismail diyorum sonra gole imkan veren yine ismail sonra hahaha değil muhahaha da derim o beni bunlar ölçüyormus devam etsin
Başkan paralı olunca okul arkadaşına rica eder kalde sponsor olur
başkan parasız olunca anca köşedeki bakkal amcayı sponsor yapar
paralı başkan olmasının anlamı bu anca konuşuyorsunuz hiç yaşadığınız ortamı
değerlendirmiyorsunuz Seba deme sakın oda eğer MİT müsteşarı olmasaydı
yapabildiklerinin acaba birini bile yapabilecekmiydi
bu arada seninki realistlik olmuyorki senin yaptığında poliyannacılığın tersi bir durum
@ozan062