Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890397 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sağduyu

Bu işin Cuma başlaması daha bir hayırlı olur inşallah. Hadi bakalım arkası gür gele.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

İnşallah  hayırlısı olur ancak yarın fırtına var bula bula bu günümü buldular

Çevrimdışı vural

Çevrimdışı Deniz

Eski açık tamamdır ancak numaralıyı hala yerde gibi görüyorum dimi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

indirmezler inşallah geri  :s20:
Benim bildiğim strand jackler tek yönlü çalışıyor.İndirme gibi bir özelliği yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Mutsuz olmak için başka bir sürü neden var bu ülkede. Desteksiz tahminlerinizi o konularda yapın lütfen.

Çevrimdışı denilanz

Hala çatı kalkmamış diyen olursa fururum. :D :steamed:

Bu arada bu dörtlü halatlar henüz gergin görünmüyor. Bu normal mi? Ben çatının yükselmesi için dörtlü halat çemberinin tamamen gerilmesi gerekiyor diye düşünmüştüm. Gerilme azami yüksekliğe çıkınca mı olacak? @FARUK

Çevrimdışı FARUK

Bu arada bu dörtlü halatlar henüz gergin görünmüyor. Bu normal mi? Ben çatının yükselmesi için dörtlü halat çemberinin tamamen gerilmesi gerekiyor diye düşünmüştüm. Gerilme azami yüksekliğe çıkınca mı olacak? @FARUK
Bir bütün halinde havada görünce bakmak lazım halatlara çünkü ic ring bir elips değil 42 kenardan oluşan bir çokgen

Çevrimdışı Kartal39

Arkadaş sıkıntılarınızı içinizde yaşayın. Bir haftadır kalkmadı niye kalkmadı , şimdi yarısı mı kalktı acaba ya bırakın adamlar işlerini yapsın. Tek taraflı kalkması gerekiyorsa  tek taraflı kalkar herkes uzman kesildi.Sürekli bir mutsuzluk hali.   :iblush:

Çevrimdışı denilanz

Bir bütün halinde havada görünce bakmak lazım halatlara çünkü ic ring bir elips değil 42 kenardan oluşan bir çokgen
Anladım demek istediğini. Bu kelepçeler halatları sıkı şekilde kavramıyor değil mi? Yani içinden yürüyebiliyorlar?

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben Bordeauxda yasiyorum ve insallah hemen stadi kavusmak lazim gerçekten yeni stadlar kutu gibi oluyor atmosfer muthis oluyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

normal sartlar da bu mesaja cevap vermem fakat sen oldugun için veririm,, yok benim hayat görüşüm budur hiçbirsekilde polyannacılık oynamam realist oldugun vakit benim gibi böyle hayalkırıklıgına ugramazdınız,, fakat iş futbola dondugunde sende cokca denk geldiğin için söylüyorum baya baya hakarete giden bir anlatımım vardır.. yani sen o tip bir hale oyuncun golu kacırdıgında girersin  ben her saniye cnk oda benim zayıf noktamdır :bur2:... yönetim konularında evet fikret orman konusunda baya bi sıkıntım var fakat her zaman her yorumumdada tarafsızlıgımı kaybetmiyorum arada nadiren  :utan

çözüm su,, para babaları futboldan uzaklaşsın veya  tesiste iyiysen tesisten sorumlu ol, paran coksa mali konuda baskan ol egonu kontrol et illaki yukarda hep sen olma,, zaten bu oldugu vakit türk futbolu duzelir derdim bu, bizdeki bozuk kongre yaısı sebebiyle baya sıkıntılıyım onun için  hiç düzelmicek bende burda ötüyorum kendimce:((

diğer arkadasımızda beşiktaşlı değilim demiş hahaha demiş orda kim o golu yedirmiş onunda bir hesabın yapsın,, golden iki dakka once ismail diyorum sonra gole imkan veren yine ismail sonra hahaha değil muhahaha da derim o beni bunlar ölçüyormus devam etsin

Başkan paralı olunca okul arkadaşına rica eder kalde sponsor olur
başkan parasız olunca anca köşedeki bakkal amcayı sponsor yapar
paralı başkan olmasının anlamı bu anca konuşuyorsunuz hiç yaşadığınız ortamı
değerlendirmiyorsunuz  Seba deme sakın oda eğer MİT müsteşarı olmasaydı
yapabildiklerinin acaba birini bile yapabilecekmiydi
bu arada seninki realistlik olmuyorki senin yaptığında poliyannacılığın tersi bir durum :D @ozan062

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı Savaş

Bölüm bölüm kaldırılması sıkıntı yaratmaz mı? Bilemedim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Anladım demek istediğini. Bu kelepçeler halatları sıkı şekilde kavramıyor değil mi? Yani içinden yürüyebiliyorlar?
sıkıdır onlar yoksa üzerinde kayma yapar  bu kadar gerim kuvveti altında
Halatlar serildikten sonra üzerinde ölçüm yapıldı mickey mouselarin yerleri için ama dediğim gibi şuan 42 noktadan da gergin değil zaten eski açık ve yeni açık ortasindanda gerdirme yapmıyoruz 40 noktadan uygulanıyor

Çevrimdışı denilanz

sıkıdır onlar yoksa üzerinde kayma yapar  bu kadar gerim kuvveti altında
Halatlar serildikten sonra üzerinde ölçüm yapıldı mickey mouselarin yerleri için ama dediğim gibi şuan 42 noktadan da gergin değil zaten eski açık ve yeni açık ortasindanda gerdirme yapmıyoruz 40 noktadan uygulanıyor
Teşekkür ederim @FARUK , şimdi biraz daha oturdu taşlar yerine. :ok:

Çevrimdışı İhsan

Eski açık tamamdır ancak numaralıyı hala yerde gibi görüyorum dimi?

Bütün ayakların aynı anda kalkması imkansız. Bunun ayarını yapmak çok zor. Yük dağılımı gereği kale arkaları daha önce kalkar.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı combomaxs

Bölüm bölüm kaldırılması sıkıntı yaratmaz mı? Bilemedim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ole 2.3 tanesi 50 cm kaldrilyor tek tek anldigim kadriyla hepsini esitliyip kontrler yapilip snra yuklenirler die tahmin ediyorum

Çevrimdışı Deniz

Bütün ayakların aynı anda kalkması imkansız. Bunun ayarını yapmak çok zor. Yük dağılımı gereği kale arkaları daha önce kalkar.
Bugun numarali ve kapaliyi da havada gorur muyuz peki ? :)

Çevrimdışı İhsan

4lü çember halatın gerilmemesi çapraz halatlardan kaynaklı olabilir. Çapraz halatlar fazla gerildiyse dörtlü halatları germek zorlaşır. Çatının bütün ayakları kalktıktan sonra çapraz halatlarda tekrar ayar yapılacaktır.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yedic

[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2015, 12:45:57 yedic ]