Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890679 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tedd

Oh be sonunda kalkarken gördüm. İnşallah kazasız belasız kaldırırız

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı cadavra

Bjk mabet in attigi resim su ana kadar catiyi hic bu kadar yukseke gormemistik :d :d

Çevrimdışı SDemirsoy

cok dogru dedin seçim giriyor araya ondan dolayı yine bi kaldırma olmaz cumaya kadar sürecek kontrol bi 5 gün daha uzar,,

biz catıda bunu yasıyoruz biz bunu çimde ve en onemlisi bitmek bilmicek membranlarda yasarsak ayvayı yeriz kısaca
abi 50 cm kalkmış şuan işlem devam ediyor deniyor. çatıyı kaldırmadan çim ve mebran hakkında olumsuz yorumlara başladın ayvayı yedik yav :D @ozan062

Çevrimdışı aa.aslan

çok güzel başladık güne, Kasımpaşa maçınıda kazanıp mutlu bitirelim inşallah.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı OrhanBJK

Merhabalar. Misafirlikten üyeliğe geçtim, çatı hareketlendi.  :ishock: Uğurlu adamım vesselam.  :halay:
Şaka bir yana Beşiktaş'ımıza hayırlı uğurlu olsun.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2015, 11:20:26 OrhanBJK ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

Merhaba renktaşlar. Misafirlikten üyeliğe geçtim, çatı hareketlendi.  :ishock: Uğurlu adamım vesselam.  :halay:

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ozan062

her şeyden önce yuvarlak kaldırmıyorsun kaldırdığın dikdörtgen
yani burda sadece köşelerden çektiğinde havalanır yani önce köşeler kalkar
diğer kısımlar dikdörtgen gerginleştiğinde çekme işlemini yapar onuda fazla çekemezsin
yuvarlaklaşma eğilimi gösterir buda kare dikdörtgen olarak tasarlanmış çatı parçalarının
bazı bölgelerine aşırı yük verir bu kaldırma işi tamamen matematik işi en ufak bir hesap hatasını
bile kabul etmez Bursada çatı halatlarını üzerinde hiç bir yük yokken 7 denemede kaldırabildiler.
yani bu düşünüldüğü gibi hadi kaldırıyoruz hoppa diyerek kalkmıyor kaldırmanın her aşamasında hesap yapılmak zorunda
ortadaki çelik aksam tek parça olsaydı kaldırma işlemi bir o kadar kolay olurdu

o zaman söyle birsey deyim abi,,

bunlar hızlı davrandılar kaldırıcaz derken,, bütün kamoyuna bişz bunu kaldırıcaz dediler gazetelerde haber oldu o derece büyüttüler
sonra kalkmadı sonra birseyler monte edildi vs vs yani tamamen bunu hesap edemeden işe koyuldu,, madem her stadda böyle 15 kere kaldırma indirme ne bileyim baska seyler oluyor niye o zaman
beklenti yaratıyorsun? diye insan soruyor bak ne güzel diğer stadda böyle bolca deneme oluyorsa ni,ye bana bunu bastan soylemiyorsun arkadas?? hiçmi önceden tecrübe etmedin?? işte baskıyı kaldıramama ve yönetmede hem yönetimin hem firmanın tecrübesi yetersiz

özeleştiri yapıyorlardır umarım :)

abi 50 cm kalkmış şuan işlem devam ediyor deniyor. çatıyı kaldırmadan çim ve mebran hakkında olumsuz yorumlara başladın ayvayı yedik yav :D @ozan062

ama yok simdi baktımda kasımın ortasında doguda kar baslıyormus
sonrasında aralıgın basında tüm bölgelere yayılacakmıs nerdenbaksan iki ay sürse geçmiş olsun bu membranlar rüzgardan etkileniyor bide soguk moguk girecek araya yani biz burda güzel günler gecirecez ve onceden bilelimki hayalkırıklıgına ugramayalım:D
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2015, 11:01:45 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjklimert_

Tüm camiamıza ve olimpiyat başakşehir ankara üçgeninde mekik dokuyan taraftarımıza hayırlı olsun.Umuyorum kazasız bir şekilde en iyi ve en hılzlı sonuç alınarak tamamlanacak hadi hayırlısı.

Çevrimdışı bertanb

Sabah sabah mükemmel bir haber ile güne başladık  :halay:   İnşallah akşamki maçımızdan da 3 puan la ayrılıp güzel bir haftasonu geçiririz  :boxin:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ekrembaser

Hafta içindeki basın toplantısında yöneticiler çatı haftaya havada olacak demişlerdi inşallah bu sefer tutacak dedikleri Allah'ım utandırmasın.

Çevrimdışı sinanMCMIII

SJ lerin çıkardığı çatır çutur sesleri gurbetten işitir gibiyim :ishock:
Gözümüz aydın büyük Beşiktaş Ailesi
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı Erdem Çözer

cok dogru dedin seçim giriyor araya ondan dolayı yine bi kaldırma olmaz cumaya kadar sürecek kontrol bi 5 gün daha uzar,,

biz catıda bunu yasıyoruz biz bunu çimde ve en onemlisi bitmek bilmicek membranlarda yasarsak ayvayı yeriz kısaca

çimde bi sıkıntı olacağını sanmıyorum (toprak ısısını vs her şeyi yöneten bir sistem olduğundan) ama membranda hava koşullarından etkilenmemiz çok olası..

not: sana bi konuda katılacağımı hiç düşünmezdim :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ekesicil

Iskelelerin büyüklügü ne kadar? Yani yerden kac metre yükseklikte cati su an?

Çevrimdışı ozan062

çimde bi sıkıntı olacağını sanmıyorum (toprak ısısını vs her şeyi yöneten bir sistem olduğundan) ama membranda hava koşullarından etkilenmemiz çok olası..

not: sana bi konuda katılacağımı hiç düşünmezdim :)

işte bu  :)) zamanla daha cok anlasıcaz   :super: :super:

:ishock:

catı kalkıyor keyfini sürelim,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmett.67

Bjk mabet in attigi resim su ana kadar catiyi hic bu kadar yukseke gormemistik :d :d
Şu malum resmi foruma yükleyecek bir babayiğit yok mu, biz de görsek.

Çevrimdışı cursedofdragon

yine sadece belli bir bölümü kalkmış test kaldırması olabilir.Karşı taraf yanlar duruyor yine.

Çevrimdışı Erdem Çözer

işte bu  :)) zamanla daha cok anlasıcaz   :super: :super:

:ishock:

catı kalkıyor keyfini sürelim,,,

valla o çok zor gibi ama evet keyfini sürelim  :ishock:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hayatta olumlu baktığın bir konu var mı? kanser mi olalım ölelim mi abi amacın nedir ya birazcık olumlu konuşsan zaten anlıyoruz burda ne iş yapılırsa yapılsın sen hay böyle yaptılar vay şöyle yaptılar diye sayıdırıyorsun. 1-2 sene sonra tarih bu stat 2013-2016 arasında yapıldı diye yazacak. 3 günde şunu kaldırdılar membranı 1 ayda takamadılar yazmayacak. Ne amacı var senin burda bu kadar olumsuz konuşmanın? Gerçek ya da yalan demiyorum sürekli olumsuz konuşuyorsun. Başkanı yönetimi mi beğenmiyorsun adalı mı gelsin r.s. mi gelsin? Onlar gelseydi çatı seçimden önce mi kaldırılırdı bu mudur fark? Hayal ettiğin inşaat şekli nedir yani? Neyi beğenmiyorsun bu kadar? Her gelişmede olumsuz yorum yazıyorsun o zaman genelde bir hoşnutsuzluğun var. Gelip tek tek her konuya olumsuz yorum yapacağına genel hoşnutsuzluğun neden kaynaklanıyor bunu açıkla bunun üzerine çözümün varsa söyle.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merhaba renktaşlar. Misafirlikten üyeliğe geçtim, çatı hareketlendi.  :ishock: Uğurlu adamım vesselam.  :halay:
:hosgeldin ama Burada RENKLI yok :olmaz :olmaz
Biz Besiktasliyiz , Renktas Renklilerin kullandığı bir kelimedir
Bu arada Necmi abi gormesin :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayatta olumlu baktığın bir konu var mı? kanser mi olalım ölelim mi abi amacın nedir ya birazcık olumlu konuşsan zaten anlıyoruz burda ne iş yapılırsa yapılsın sen hay böyle yaptılar vay şöyle yaptılar diye sayıdırıyorsun. 1-2 sene sonra tarih bu stat 2013-2016 arasında yapıldı diye yazacak. 3 günde şunu kaldırdılar membranı 1 ayda takamadılar yazmayacak. Ne amacı var senin burda bu kadar olumsuz konuşmanın? Gerçek ya da yalan demiyorum sürekli olumsuz konuşuyorsun. Başkanı yönetimi mi beğenmiyorsun adalı mı gelsin r.s. mi gelsin? Onlar gelseydi çatı seçimden önce mi kaldırılırdı bu mudur fark? Hayal ettiğin inşaat şekli nedir yani? Neyi beğenmiyorsun bu kadar? Her gelişmede olumsuz yorum yazıyorsun o zaman genelde bir hoşnutsuzluğun var. Gelip tek tek her konuya olumsuz yorum yapacağına genel hoşnutsuzluğun neden kaynaklanıyor bunu açıkla bunun üzerine çözümün varsa söyle.

Kimsenin Beşiktaş'lılığını sorgulamak bana düşmez ama ozan bana hiç Beşiktaş'lıymış gibi gelmiyor.Fikret orman'a karşı olabilir herkes sevicek diye kaide yok.Stada karşı ozan ? İmzasına şenol güneş=? yapmış takımı eleştiriyor birtane olumlu mesajını görmedim.Antalya maçındada eto gol atınca antalyaspor-beşiktaş konu başlığında hahaha diye mesajı vardı yinede mübarek günde kimsenin günahını almak istemiyorum.

Çevrimdışı cadavra

Kalkmaya basladigina gore bu aksama yetisirmi kasimpasa macina beyler :) :) :) :)