Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897410 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

ahahah ya abiler kardeşler sakin. Biz Beşiktaşız. Stat açılışına fener gsyi çağıracak kadar düşer miyiz sizce  :kop:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı dropoon

maşallah çatıyı kaldırmamışız ama stadı açmışız :)

Çevrimdışı onder23

Stad kimle açılır bilmem ama;

100 yıl kadrosunun futbolcusundan teknik ekibine herkes davet edilmeli. Mümkünse yan yana oturacak şekilde hepsi.

Aynı şekilde MAF Kadrosu da. Bunlar efsane gerçek anlamda.

Özellikle Lucescu - Zago, Giunti ve Ronaldo'yu görmek istiyorum sahada alkışlanırken.
Bence de güzel olur.  Maf lı kadro ile 100. yıl kadrosu maç yapsa Maf lı kadronun td Gordon milne diğer taraftan lucescu. Jübile yapılmamış olanlara da bir nevi jest olur keşke olsa

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sabriozyurt

Icimde bir ses var ve diyorki hafta sonuna sekli cok degisecek stadin.utandiracak bizi .fransizlarda bilgi saglammis su milau koprusu var iki vadi arasinda.onun yapilisini izledim taze daha.konu halat konumlama agirlik falan olunca adamlar tek seferde halletti isi.tabi adamlar ayni degil ama fransizlar sonucta.genleri ve girdukleri egitim ayni diyorum.10 numara teselli oluyorum

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 22:30:09 sabriozyurt ]
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/Besiktas/fixture.aspx?fixture=58e519c9-9578-e511-b8f0-00dc01344112

kasımpaşa maçına bekliyoruz tribünler full olsun  :)

valla batı trübününden alalım dedik oda kalmamış.nasıl iş anlamadım.. bi tek vıp bilet var.

Çevrimdışı ozan062

3 vardiya catı kalkıyormu gece ????

kimse sormuyor tabi gece oldu herkes uykulu :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı guardian

Arkadaslar konu dışı ama normalde yeni acik kombinem var Kasımpaşa maçı için Başakşehir stadına hiç gitmedim batı alt f blok mi bati alt g blok mu alıyım  bilet 30 tl lik olan

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar konu dışı ama normalde yeni acik kombinem var Kasımpaşa maçı için Başakşehir stadına hiç gitmedim batı alt f blok mi bati alt g blok mu alıyım  bilet 30 tl lik olan

benim gördüğüm kalmamış sadece kale arkaları var  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı guardian

Valla şimdi sitesine baktım alt blok f Vip fln var dedi ama alıyım mi ordan @Efe ne dersin

Çevrimdışı ahmet türker

Yüzde yüz katılıyorum ayrıca bir şeyi eleştirmek ya da kötü demek ne zamandır o şeyin değerini azaltıyor ki ? Eleştiri kurumları ve insanları geliştiren bir şeydir eleştiriye tahammül edemezseniz kendinizi gelişime kaparsınız. Ayrıca Türkiye'de artık maçlara 2 senedir kaç kişinin geldiği bunun nedeni bu tarz sen büyüksün ben büyüğüm yok sen az dekoder sattım ben fazla sattım insanlar artık bu tartışmalardan sıkıldılar böyle bir ortamda "tartışmacı" bir uslup yerine "uzlaşmacı" olursak camia olarak kitlelerin bize sempatisi de artar.Zaten güzel futbol oynuyoruz bu şekilde uzlaşmacı bir tavır takınırsak daha üst perdeden daha "büyük abi" gibi bir konumlandırmamız da olur.
değerli kardeşim @mrred ,bu gün yazdıklarının tamamını okudum ,yazdıklarını bu günkü gerçeklerden uzak, ütopik ve romantik buldum . iyi niyetini ve samimiyetini anlıyorum . geçmişte bu tür olgular kimsenin söylemesine gerek olmadan kendiliğinden gerçekleşirdi . tamam, şimdi de böyle olmasını isteyebiliriz ,karşındaki rakiplerin tutumuna bakarak böyle bir şeyin olma ihtimalinin gerçekleşeceğini gerçekten düşünebiliyormusun .adama sen benim dostumsun desen ,adam hayır değilsin demeye getiren bin türlü ,kendini bulunduğu durumdan kurtaracak yani kendi camiasına hakim olmak adına her türlü provokasyonu yapabilecek durumda olduğunu ve yaptığını göremiyormusun . iyi niyetli olalım ama saf olmayalım . iyi niyetli olmanın zorlama ve anlatma ile olmayacağını bilmen lazım ,adam sürekli düşmanlıktan besleniyorsa ne yapabilirsin ki . değerli kardeşim  eskiden bir deyim vardı ''çamura taş atma üstüne sıçrar '' diye . bu renkli camialar aklı selim bir yönetime kavuşmadıkca senin söylemlerin havada kalıyor . geçmişte her türlü centilmenliğin kendinden oluştuğu ortamı yaşım müsait olduğundan yaşamiş biri olarak söyleyeceğim budur ......saygılar değerli kardeşim.. :)

Çevrimdışı Efe

Valla şimdi sitesine baktım alt blok f Vip fln var dedi ama alıyım mi ordan @Efe ne dersin

al bence çünkü bilet paran iade edilecek bizzat kendin gidersen yoksa kale arkası almak zorunda kalırsın batı hiç yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı guardian

Kale arkası güney üst aldım vermedi batıdan haklı çıktın sizlerde ordamisiniz

Çevrimdışı tedd

VSL Heavy Lifting firmasının baya bir deneyimi var.
Bursayı da onlar kaldırdı.
Bizim stad için de düşünülebilirdi aslında.
Mevcut firma acemi gibi biraz.
İnternette falan daha önce yaptıkları stadyum çatısı videosu falan var mı hiç?

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Efe

Kale arkası güney üst aldım vermedi batıdan haklı çıktın sizlerde ordamisiniz

batı vip d bloktayız biz ilk çıktığı gün aldık daha önce sorsaydın söylerdim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

VSL Heavy Lifting firmasının baya bir deneyimi var.
Bursayı da onlar kaldırdı.
Bizim stad için de düşünülebilirdi aslında.
Mevcut firma acemi gibi biraz.
İnternette falan daha önce yaptıkları stadyum çatısı videosu falan var mı hiç?

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulunduğun yerden acemi gibi mi  görünüyorlar?? :lol:

Çevrimdışı guardian

Olsun be efe hepimiz aynı yerdeyiz sonuçta herzaman heryerde Beşiktaşk  birgün biyerde forum ahalisi ile de tanışıriz ☺☺

Çevrimdışı osman1903

batı vip d bloktayız biz ilk çıktığı gün aldık daha önce sorsaydın söylerdim :)
@Efe abi ben Doğu vip den aldım ama bu stad biraz karışık galiba ben şimdi kapalıda mı olacağım?

Çevrimdışı Madalex

@Efe abi ben Doğu vip den aldım ama bu stad biraz karışık galiba ben şimdi kapalıda mı olacağım?

Doğu tribününden aldıysan numaralı dan almış gibi oluyorsun...

Çevrimdışı osman1903

Doğu tribününden aldıysan numaralı dan almış gibi oluyorsun...
Vay be demek numaralıdan Beşiktaş maçı izlemek de nasip olacakmış :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Türkay

Twitter da gördüm. Statlarını bize açan takımlarla -Osmanlı Başakşehir Konya- ile 4'lü bir turnuva yapılabilir.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

Twitter da gördüm. Statlarını bize açan takımlarla -Osmanlı Başakşehir Konya- ile 4'lü bir turnuva yapılabilir.

Buyuk ihtimalle Vodafone sponsorlugunda bir acilis olur, ona da Barcelona-Man Utd-Bayern gibi takimlari getirirler...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

O takımlarla açılış için turnuva olmaz ama stadda hazırlık maçları düzenlenebilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

İlk golü bizden biri atmayacaksa yıldız biri atsın osmanlıdan vs kötü olur.

Bizden de tosic, mustafa hariç herkes atabilir.