Yüzde yüz katılıyorum ayrıca bir şeyi eleştirmek ya da kötü demek ne zamandır o şeyin değerini azaltıyor ki ? Eleştiri kurumları ve insanları geliştiren bir şeydir eleştiriye tahammül edemezseniz kendinizi gelişime kaparsınız. Ayrıca Türkiye'de artık maçlara 2 senedir kaç kişinin geldiği bunun nedeni bu tarz sen büyüksün ben büyüğüm yok sen az dekoder sattım ben fazla sattım insanlar artık bu tartışmalardan sıkıldılar böyle bir ortamda "tartışmacı" bir uslup yerine "uzlaşmacı" olursak camia olarak kitlelerin bize sempatisi de artar.Zaten güzel futbol oynuyoruz bu şekilde uzlaşmacı bir tavır takınırsak daha üst perdeden daha "büyük abi" gibi bir konumlandırmamız da olur.
değerli kardeşim
@mrred ,bu gün yazdıklarının tamamını okudum ,yazdıklarını bu günkü gerçeklerden uzak, ütopik ve romantik buldum . iyi niyetini ve samimiyetini anlıyorum . geçmişte bu tür olgular kimsenin söylemesine gerek olmadan kendiliğinden gerçekleşirdi . tamam, şimdi de böyle olmasını isteyebiliriz ,karşındaki rakiplerin tutumuna bakarak böyle bir şeyin olma ihtimalinin gerçekleşeceğini gerçekten düşünebiliyormusun .adama sen benim dostumsun desen ,adam hayır değilsin demeye getiren bin türlü ,kendini bulunduğu durumdan kurtaracak yani kendi camiasına hakim olmak adına her türlü provokasyonu yapabilecek durumda olduğunu ve yaptığını göremiyormusun . iyi niyetli olalım ama saf olmayalım . iyi niyetli olmanın zorlama ve anlatma ile olmayacağını bilmen lazım ,adam sürekli düşmanlıktan besleniyorsa ne yapabilirsin ki . değerli kardeşim eskiden bir deyim vardı ''çamura taş atma üstüne sıçrar '' diye . bu renkli camialar aklı selim bir yönetime kavuşmadıkca senin söylemlerin havada kalıyor . geçmişte her türlü centilmenliğin kendinden oluştuğu ortamı yaşım müsait olduğundan yaşamiş biri olarak söyleyeceğim budur ......saygılar değerli kardeşim..