Stadın açılışını Fb ve Gs ile yapalım mı tartışmasını bile gereksiz buluyorum kusura bakmayın.
Zor günümde bana el uzatmayanlar benim dostum falan değildir.
Stat Temmuz gibi açılacak olursa Barcelona ve Chelsea ile 3'lü bir turnuva yapılır.
Sezonun başlamasından 1 hafta önce de bize öyle ya da böyle stadını açan Osmanlı-Başakşehir-Konya gibi takımlarla da bir turnuva düzenlenip sezon açılışı yapılır o kadar.

Bu arada M.Demirkol'un yazdiklarini da hic hafife almiyorum zira bu yazi Besiktas'in elinden stadi almak icin yavas yavas zemin hazirlayan bir PR calismasi. Yok 3 takimin da ortak tarihi varmismis vs. bak bak bak..Simdi ne zamanki stad bitmeye yaklasti 3 takimin da ortak tarihi mi oldu? O zaman samiyende de kadikoyde de Besiktas'in ortak tarihi yok mu? Ihtiyaci oldugu halde bu stadlarda tek mac icin kullanim izni verilmemesi neyle aciklaniyor?
Mesaj acik bence, bu sozlerle stad Besiktas'a mal edilemez demeye getiriyor akli sira, satir arasi budur. Tamamen art niyetli yapilmis bir oneridir. Henuz bugun dahi isteseler Besiktas'a cok rahat bir jest yapabilecek olan iki Istanbul takiminin "bize mi sordunuz stadi yaparken, gidin olimpiyatta oynayin" dedigi ortamda dostluktan bahsetmek ve Besiktas'tan bir beklentide bulunmak en buyuk riyakarliktir.
Besiktas'in Turkiye'de dost diyebilecegi camialar var elbet ama bunlarin icinde gs veya fb yok, olsa olsa Adanademirspor, Konyaspor gibi camialar olur, bence en guzeli 6'li veya 8'li turnuva yapip, 3-4 buyuk Avrupa takiminin yaninda Ads, Konya, Basaksehir gibi takimlari cagirarak stadi acmak.