Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Bjk'nin kurucularından Albay olan şahsiyet şu an ismini tam hatırlamadım Atatürk'ün kardeşini ve annesini koruduğunu yazmayı da unutmayalım lütfen
yazacak o kadar çok şey varki bunları aslında müzede sunmak lazım
Beşiktaş tarihi cumhuriyet tarihidir. Türkiyede sporun tarihidir.

Çevrimdışı mrred

yokluktan gelip oynadılar.
biz tarihin hiç bir döneminde yakınlaşmadık
nefrete sürükleyen ben değilim bunu bizzat kendileri yapıyor zaten
ben sadece yapılanlara karşı dik durmamız gerekiyor diyorum biz yahudi değiliz
tokat atana diğer yanağımızı dönelim. onlar kadar kalite yoksunu takımları kendime neden rakip göreyim
bu beni yükseltmez tam tersi seviyemi onların seviyesine düşürür Rekabet eşit şartlarda olur biz onlarla eşit değiliz.
bu bir babanın oğluyla rekabeti gibi bir şey olur evet dönem dönem söz sahibi olabilir oğul ama baba hayatta olduğu
sürece evin reisi olamaz görmüyormusun biraz kıpırdansak rüzgarımız bile onları korkutmaya yetiyor bırak demirkolu
falan adamlar şimdiden bu sene şampiyon olurlarsa önümüzdeki 5 seneye damga vururlar korkusundalar ve sürekli seslendiriyorlarki
birileri bizi engellesin diye Ermanı unuttunuzmu tv den anons etti biri bu Beşiktaşı durdursun diye peşinden samsun faciası geldi
çünkü o dönemde ligi ezecek bir kadro yapısına ulaşmıştık ne dostluğu ya onlar benim düşmanım olmaya bile laik değiller.
ben düşmanıma bile değer veririm ciddiye alırım bunların benim gözümde o kadar bile değeri yok hükümsüzler
Laik değil abi o layık  :D ben spora gidiyorum abi . Milletin işi gücü yok beşiktaş şampiyon olmasın diye mi uğraşıyor yani ? Belki vardır belki yoktur bilemeyiz ama her zaman hatayı kendimizde arar isek o zaman ilerleme sağlayabiliriz. Üstünlük, mazerete sığınmamaktan ve hatayı her zaman kendinde aramaktan geçer.Biz ülke olarak neden geri kaldık hep bundan değil mi ? Dış mihraklar şöyle yaptı böyle yaptı ... E yaptırma o zaman sen de . Neyse çatı kalksın çatı =)
The great gig in the sky

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

buda Kemal Kılıçdaroğlu başkan onuda almış  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

evet cok mantıklı ama onlarda hayrına yapmıyorlar sonucta bizden kiralama ücretini catır catır alıyorlar

biraz üstten baktıgımda onu haketmiyorlar misal konya bosuna bizi agırlamadı stada ilgi artsın dedi gibi gibi
ama nankorde olmamak lazım ince bir cizgi onuda yoneticiye bırakmak daha iyi onlar olayları yasadı onlar bilir
bazı şeyleri ayrı tutalım haksızlık yapmayalım osmanlı hiç bir kira bedeli istemedi sadece elektrik vs stad giderlerini ödedik
konya mecbur değildi elbette bedel ödeyeceğiz sığıntı değiliz bunu yapamayan istanbul takımları var. Biz kimseye bedava
verin demedik

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Necmi

Laik değil abi o layık  :D ben spora gidiyorum abi . Milletin işi gücü yok beşiktaş şampiyon olmasın diye mi uğraşıyor yani ? Belki vardır belki yoktur bilemeyiz ama her zaman hatayı kendimizde arar isek o zaman ilerleme sağlayabiliriz. Üstünlük, mazerete sığınmamaktan ve hatayı her zaman kendinde aramaktan geçer.Biz ülke olarak neden geri kaldık hep bundan değil mi ? Dış mihraklar şöyle yaptı böyle yaptı ... E yaptırma o zaman sen de . Neyse çatı kalksın çatı =)
yaptırmamak dik durmaktan ezik olmamaktan geçer
sen bunca yaptıklarına karşı onuru olmayanları stadına davet edip onurlandırırsan olmaz
onlara hak edeceği kadar değer vereceksin yani hiç vermeyeceksin

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi çatı işlemi devam ediyor demiştin yalnış hatırlamıyorsam 1-2 saat önce..var mı bi gelişme ?
:dontknow:

Çevrimdışı asyakartalı

fotoğraflara bakılırsa dünkü şov bitince tekrar indirdiler heralde :)

Çevrimdışı empisayn

sen 51 milyonluk çatısın , yap bir zengin kalkışı ...
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Sarp

sen 51 milyonluk çatısın , yap bir zengin kalkışı ...

hahahaha. Güzeldi kardeşim  :D

Çevrimdışı tedd

O değil de çatı baya kalkmış.
Akıllı olanlar görebiliyormuş sadece ama:)

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı cadavra

uslu sirin olursak gorebiliomuymusuz ? Bu arada arifin attigi golu ararken konu nerelere gelmis :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kalk lan kalk seni bana parayla mi verdiler diye catiya dalasim var...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı denilanz

herkes çatı kalkmadı diyo ya iskelelerle birlikte kaldırıyolarsa  :evillol: :evillol: :evillol: bu ihtimali hiç düşünen yok  :bandit: :bandit:
Belki espri olarak söyledin bilmiyorum ama ben de bunu yazacaktım. İskelelerin üzerinde bir parça var o parçanın boyu değişebiliyor mu acaba? Beyaz demirlerin arka tarafını tutan iskeleler belki de mümkün olduğunca borularla birlikte yükselecektir. Vidaların baskıya maruz kalmaması vs sebeplerden dolayı. Mantıksız da değil hani. Çünkü gerçekten bazı fotoğraflarda kalkmış gibi görünürken bazılarında destek iskelesi borulara değiyor gibi. @Necmi abi ve @Efe ne dersiniz?

Çevrimdışı kadir137

Buyrun...
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı aa.aslan

Ben Mehmet Demirkol'un söylediklerine katılıyorum beşiktaş camiası büyüklüğünü bu şekilde bir kez daha gösterir. Sonuçta kan davası yok bu camiaların arasında ki olsa bile bir şekilde son verilmeli bu saçmalıklara aramızda sadece sportif rekabet var biz birbirimize düşman falan değiliz.Bjk olmazsa Fb olmaz ya da Gs olmaz. Benim babam FB li ama ben Beşiktaşlıyım birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor.Onların bize stadlarını vermemesi yanlış ama Beşiktaşlılık kötülüğü başından iyilikle ve erdemle savabilmektir.

o zaman geçmişin üstüne çekelim bir sünger. Ama son kez.. ama son kezzz.  herkes anladı ama video daha iyi açıklar

YouTube'da "Behzat Ç 45. Bölümden Müthiş Çarşı Sloganı Göndermesi / www.byender.com" videosunu izleyin -
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı sabriozyurt

Evet muhatap almamak lazim.mumkunse stada takimlarindan baska biride girmesin.hele azize hic gelmesin.turk futbolunu bitirdi sarikardesler.sayelerinde milli takim kac turnuva kacirdi.herseyi satinala ala degerleri degersizlestirdiler.ben olsam onlarin yerinde ar ederim su stada girerken.ama ar sahibi olmak lazim ilk knce

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Efe

Belki espri olarak söyledin bilmiyorum ama ben de bunu yazacaktım. İskelelerin üzerinde bir parça var o parçanın boyu değişebiliyor mu acaba? Beyaz demirlerin arka tarafını tutan iskeleler belki de mümkün olduğunca borularla birlikte yükselecektir. Vidaların baskıya maruz kalmaması vs sebeplerden dolayı. Mantıksız da değil hani. Çünkü gerçekten bazı fotoğraflarda kalkmış gibi görünürken bazılarında destek iskelesi borulara değiyor gibi. @Necmi abi ve @Efe ne dersiniz?
çatının kalkip kalkmamasiyla ilgili heran gibi gorus bildirmeyecegim bundan sonra bence mabet necmi abi de bildirmesin bir müddet tabi kendileri bilir bugun yazilanlardan sonra acikcasi anlik bilgi vermeyi kendi adima biraktim cati isterse yarin oburgun 10 metre kalksin yine yazmayacagim fotolardan gorunurse gorunur sonucta bir cok kisi ustten cekilen fotolara itibar ediyor zeki abinin oglen dis kisimdan cektigi fotoyu gormezden geliyor oyuzden bana artik soru sormamanizi rica ediyorum cevap vermeyecegim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çatı havada uçuyormuş arkadaşlar şahiteri var  :D

Çevrimdışı Tolga

Stadın açılışını Fb ve Gs ile yapalım mı tartışmasını bile gereksiz buluyorum kusura bakmayın.

Zor günümde bana el uzatmayanlar benim dostum falan değildir.

Stat Temmuz gibi açılacak olursa Barcelona ve Chelsea ile 3'lü bir turnuva yapılır.

Sezonun başlamasından 1 hafta önce de bize öyle ya da böyle stadını açan Osmanlı-Başakşehir-Konya gibi takımlarla da bir turnuva düzenlenip sezon açılışı yapılır o kadar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sabriozyurt

Osmanli basakaehir ve konya sarilardan daha buyuk ve degeelo benim icin.iyi fikir bu

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı A_Aydin

Stadın açılışını Fb ve Gs ile yapalım mı tartışmasını bile gereksiz buluyorum kusura bakmayın.

Stat Temmuz gibi açılacak olursa Barcelona ve Chelsea ile 3'lü bir turnuva yapılır.

Sezonun başlamasından 1 hafta önce de bize öyle ya da böyle stadını açan Osmanlı-Başakşehir-Konya gibi takımlarla da bir turnuva düzenlenip sezon açılışı yapılır o kadar.
Guzel fikir hatta Elazig da cagrilsin onlar da davet etti bizi.Onurlandirmak lazim.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

çatının kalkip kalkmamasiyla ilgili heran gibi gorus bildirmeyecegim bundan sonra bence mabet necmi abi de bildirmesin bir müddet tabi kendileri bilir bugun yazilanlardan sonra acikcasi anlik bilgi vermeyi kendi adima biraktim cati isterse yarin oburgun 10 metre kalksin yine yazmayacagim fotolardan gorunurse gorunur sonucta bir cok kisi ustten cekilen fotolara itibar ediyor zeki abinin oglen dis kisimdan cektigi fotoyu gormezden geliyor oyuzden bana artik soru sormamanizi rica ediyorum cevap vermeyecegim
@Efe fotolari attigin icin tesekkurler oncelikle, yanliz catinin kalkmasinin bariz bir hale gelmesi cumayi bulacaktir. Disaridan bakildiginda alttaki iskelelerden bagimsiz oldugu gorunuyor, hatta geriye dogru bir meyilli sekilde kalkmis (bunu nasil ifade edebilirim bilmiyorum) Kufekilerde artik yapilmayan yerlere baslamislar (dis sutunlarda). Catidaki guvenlik bariyerleri kaldirilmis artik oralardada kufekiye baslanacak gibi gorunuyor.

Çevrimdışı f_madida

:claps: :claps:

Bu arada M.Demirkol'un yazdiklarini da hic hafife almiyorum zira bu yazi Besiktas'in elinden stadi almak icin yavas yavas zemin hazirlayan bir PR calismasi. Yok 3 takimin da ortak tarihi varmismis vs. bak bak bak..Simdi ne zamanki stad bitmeye yaklasti 3 takimin da ortak tarihi mi oldu? O zaman samiyende de kadikoyde de Besiktas'in ortak tarihi yok mu? Ihtiyaci oldugu halde bu stadlarda tek mac icin kullanim izni verilmemesi neyle aciklaniyor?

Mesaj acik bence, bu sozlerle stad Besiktas'a mal edilemez demeye getiriyor akli sira, satir arasi budur. Tamamen art niyetli yapilmis bir oneridir. Henuz bugun dahi isteseler Besiktas'a cok rahat bir jest yapabilecek olan iki Istanbul takiminin "bize mi sordunuz stadi yaparken, gidin olimpiyatta oynayin" dedigi ortamda dostluktan bahsetmek ve Besiktas'tan bir beklentide bulunmak en buyuk riyakarliktir.

Besiktas'in Turkiye'de dost diyebilecegi camialar var elbet ama bunlarin icinde gs veya fb yok, olsa olsa Adanademirspor, Konyaspor gibi camialar olur, bence en guzeli 6'li veya 8'li turnuva yapip, 3-4 buyuk Avrupa takiminin yaninda Ads, Konya, Basaksehir gibi takimlari cagirarak stadi acmak.
The world is better in black and white, and red.