Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897692 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Mehmet Demirkol, "Vodafone Arena'nın açılışı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yapılacak 3'lü turnuvayla açılmalı. Futbolun büyüdüğü yer orası. O stat Beşiktaş'ın ama Galatasaray ve Fenerbahçe için de çok önemli bir yer. Biz dost değiliz diye bir şey yok. Biz dostuz. Bu 3 takım bunu yapabilir, başarabilir"

b.k yesinler...

Çevrimdışı ahmetx

Hepinize saygı duyarım ama Beşiktaşın civanmertliğini herkese gösterme adına ben bu kararı alırdım onlar kendilerini bizi kabul etmeyerek kendi keyfiyetlerini ortaya koymaları bizim camiamızdan bir şey alıp götürmedi  zaten ,Süleyman Seba ruhuyla açılışıda inönüde karşı karşıya oynamış 3 takımın efsaneleriyle yapardım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Millet olarak  amca çocuklarıyla bile kutuplaşan bir yapımız var bizim ,ne yazık ki bu da her yerde kendini gösteriyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mehmetthedum

3 takımın efsanelerini çağırıp, mesela beşiktaş-barcelona maçı öncesi dostluk maçı yapmak ayrı,

Bugünkü a takımlarla turnuva yapmak ayrı,

Bu iki takımın yöneticilerini çağırmak ayrı.

Hele ki açılışa hükümeti filan çağırmak apayrı.

Açılışta küfür dinlemek istemem ben, eşimle-oğlumla geleceğim.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Sutlas

Çatı aşağıya doğru 3 metre yükselmiş  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

zamanında stat bulamıyorlar diye yönetimimizi elestirecegine gs ve fb yi eleştirecekti abi nasıl statlarini paylaşmazlar diye
o zaman bunu söyleyemeye nin bugun bunu beklemeye veya arzu etmesine hakkı yok
Bu beklentisi samimi değil
stat konusunda kimse bizden bunu beklemesin veya bu konuda sitem etmesin zira en hassas konumuz
tamamen kendi görüşümdür
+1903 :claps: :claps: :claps:
Bu sadece senin degil Butun Besiktas taraftarinin görüşüdür @FARUK
Bize bir mac bile sradlarini vermeyenlerle Turnuva yapip tesekkur mu edeceğiz ??
Boyle bir sey mumkun degil onlar bu stada ayak basamazlar gecsinler bu isleri algi operasyonu yapiyorlar daha simdiden :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Hepinize saygı duyarım ama Beşiktaşın civanmertliğini herkese gösterme adına ben bu kararı alırdım onlar kendilerini bizi kabul etmeyerek kendi keyfiyetlerini ortaya koymaları bizim camiamızdan bir şey alıp götürmedi  zaten ,Süleyman Seba ruhuyla açılışıda inönüde karşı karşıya oynamış 3 takımın efsaneleriyle yapardım.
Ya boşversene abi bunlar ne anlar adamlıktan , biz ancak yaptığımız güzel davranışla kalırız kimse de bak bunlar stadını vermemişti ama beşiktaş çağırdı diye hatırlamaz bizden başka , hiç gerek yok böyle şeylere bence.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı bertanb

3 takımın efsanelerini çağırıp, mesela beşiktaş-barcelona maçı öncesi dostluk maçı yapmak ayrı,

Bugünkü a takımlarla turnuva yapmak ayrı,

Bu iki takımın yöneticilerini çağırmak ayrı.

Hele ki açılışa hükümeti filan çağırmak apayrı.

Açılışta küfür dinlemek istemem ben, eşimle-oğlumla geleceğim.
:claps: :claps: :claps:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Samet_

Burada çatı için millet kendini yerken o kadar sıkıntı çekerken statlarını 1 maç bile vermeyen şeref yoksunlarını ilk maçta

baş tacı edeceğim afedersiniz ama babayı gelirler oraya öyle bir şey olursa benzin döküp yakalım kendimizi

adamım

böyle birşey yaparlarsa yakarım kendimi...
Zaten yonetim bile boyle birseye Cesaret edemez infial olur buyuk olaylr cikar takmayin kafaya abi algi operasyonu yapiyorlar daha simdiden :busted_cop: @KUMANOVALI

Çevrimdışı ahmetx

Ya boşversene abi bunlar ne anlar adamlıktan , biz ancak yaptığımız güzel davranışla kalırız kimse de bak bunlar stadını vermemişti ama beşiktaş çağırdı diye hatırlamaz bizden başka , hiç gerek yok böyle şeylere bence.
ergenler ve fanatikler öyle düşünür ama camialar sadece onlardan teşkil değil.

Onlar bizim dostumiz falan degil su mevzuyu konusmamiz bile gereksiz
Hele o kirmizili olani varya kirmizili olani Yillardir bizi sirtimizdan hancerleyip duran onlar hic yaklasmasinlar bize

Çevrimdışı ahmet türker

zamanında stat bulamıyorlar diye yönetimimizi elestirecegine gs ve fb yi eleştirecekti abi nasıl statlarini paylaşmazlar diye
o zaman bunu söyleyemeye nin bugun bunu beklemeye veya arzu etmesine hakkı yok
Bu beklentisi samimi değil
stat konusunda kimse bizden bunu beklemesin veya bu konuda sitem etmesin zira en hassas konumuz
tamamen kendi görüşümdür
@FARUK  en mantıklı yazıyı yazmış aynen katılıyorum.renkliler ilk önce kendi stadlarını vereceklerin söyledikleri halde bunu inkar ettiler .yani tuzak bile kurdular ,şimdi onlar ile açılış bence hayalden öteye geçmemeli.

Çevrimdışı LifesGood®

Bazen diyorum normal bir çatı yapmak varken niye dünyanın en zor çatılarından birini seçtik.. Alt tarafı çatı..

Bazen diyorum normal bir çatı yapmak varken niye dünyanın en zor çatılarından birini seçtik.. Alt tarafı çatı..
Siz yazilanlari konuşulanları hic okumuyormusunuz :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

bende eleştirdim ama mantıklı ve bilimsel cevap alınca sustum ve haklı gördüm.

Çevrimdışı ahmetx

Onlar bizim dostumiz falan degil su mevzuyu konusmamiz bile gereksiz
Hele o kirmizili olani varya kirmizili olani Yillardir bizi sirtimizdan hancerleyip duran onlar hic yaklasmasinlar bize

düşman ayaklarını geçeceksin sonra derler adama neden yabancı kuralında  renklilerden yana tavır aldın diye.

Çevrimdışı OrhanAker

Ergenlikle veya cahillikle ilgili değil maalesef abi.
Fenerli abim koyu galatsaraylı patronum ,arkadaşlarım var kimseyle kutuplaşmadım herhangi bir konuda.adam akıllı futbol maçı bile izledik çoğu zaman.
"İnsan" olanla bir sorunumuz yok bizim veya en azından benim.

olmayacak bahanelerle stadlarını vermeyenlere teşekkür niyeti sayılır yapacağımız bu hareket.
Buda bizi büyütmez rakiplerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz tam tersi.

Barcelona olursa olsun yoksa gerek yok..

Çevrimdışı ebabil

başakşehir, konyaspor ve elazığspor ile yapalım turnuvayı. onlar kapılarını bize açan takımlar.
gs fb ile maç yapılırsa sırf küfretmeye giderim

düşman ayaklarını geçeceksin sonra derler adama neden yabancı kuralında  renklilerden yana tavır aldın diye.
@ahmetx abi
Boyle birsey olursa taraftar ayaklanir sahayi basar yine oynatmaz o maçları bu 1.
2cisi gercekten cok cok buyuk olaylar cikar kimse önüne gecemez olayların olan yine Besiktas a olur
Oyuzden hic gerek yok bizden uzak olsunlar

Çevrimdışı ahmetx

başakşehir, konyaspor ve elazığspor ile yapalım turnuvayı. onlar kapılarını bize açan takımlar.
osmanlıyı unutmuşsun  :D

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi
Boyle birsey olursa taraftar ayaklanir sahayi basar yine oynatmaz o maçları bu 1.
2cisi gercekten cok cok buyuk olaylar cikar kimse önüne gecemez olayların olan yine Besiktas a olur
Oyuzden hic gerek yok bizden uzak olsunlar
zaten buradaki genel havadan anlaşılıyor bunu düşünemez bile yönetim.  :D

Katılıyorum
En onemlisini yazmamissin oraya Osmanlispor en cok onlar hakediyor burada bir gösteri maci yapmayi :ok:
Barca , Munih , Dortmun vs gibi takimlarla bir Turnuva yapip buyuk açılisi yapariz sonrada Basaksehir , Osmanli ve Konyayla birlikte bir kucuk turnuva daha yapariz olur biter :ok:

Çevrimdışı kadir137

Necmi abi şu an kaldırma işlemi devam ediyor demişti 2-3 saat önce. Bi gelişme var mı acaba. Bugün en azından kendi aramızda boş yere tartışmaya girmemizi engelleyecek kadar kalksaydı iyiydi
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.