Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5898071 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

tamam da kalkmadı diyenler çatı ayan beyan havada  oldugu halde mi kalkmadı diyor.göz kararı tam belli olmayan cm ler den bahsediyouz.gidip gözümüzle göremediğimiz için kalkmamış diyenleri lütfen karamsarlıkla suçlamayalım.herkesin temennisi kalkmış olması ama ortada bir belirsizlik oldugu da aşikar.bunları söylemek ne bizi ne diğer türlü düşünenleri başkalaştırmaz.tek derdimiz Beşiktaş...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı KUMANOVALI

fotolara baktım

bana kalkmamış gibi geldi...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Tolga

fotolara baktım

bana kalkmamış gibi geldi...
Bana da öyle geldi fakat fotolarda yanıltıcı olabilir biz yine de kalkmış gibi yapalım :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Samet_

Yönetimin yaptığı güzel işlerin yanında en kötü özelliği olmayacak işler için beklenti yaratmasıdır.Göz göre göre bitmeyecek stad için

20 eylül tarihleri yok çatı 7 sinde kalkar, kalkmaya başlar her neyse işte taraftarı beklentiye sokacak ifadeler.Yapmayın arkadaş işte

şunu.Bunu yapınca yaptığınız işin güzelliği değil de bu konuşuluyor üzmeyin taraftarı gece gündüz işinden gücünden uykusundan feragat

eden insanları. Sabrettik zaten 2 yıl 1 yıl daha sabrederiz ama aldatmayın bizi.Doğruları konuşun sapına kadar destek verelim arkanızda

olalım.Hepimizin amacı Beşiktaş

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmett.67

Ne zaman ki tüm destek iskeleleri kalkar, o zaman ben çatının tam anlamıyla kalktığını kabul ederim. Bunun dışındakiler benim için spekülasyon...

Çevrimdışı tedd

Bu güneşli günlerde kaldırmayın siz daha... Havalar bir kötü gitmeye başlasın asıl o zaman görün. Tehlikeli olduğu için pazartesine kaldı. Hafta sonu ense nasılsa acelemiz yok. Hava muhalesefetinden çalışma yok. Gece zaten çalışma olmuyor vs... Diye diye bu günlere geldik.
Çatının şu anda kalkıp kalkmadığınım fark edilmesinin bile zor anlaşılması bence bir ayıp. 2 haftadır yükseliyor denen çatı göLe görünür bir şekilde kalkmaz mı arkadaş.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı can1903

Pazartesini bekleyin,Dünya Vodafone Arena çatı kaldırma günü  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

keşke @bjk_mabet gelsede
şöyle detaylı şekilde anlatsa

adam dün güzelce foto paylaştı, tamamen destekten ayrıldı dedi.. daha ne yapsın?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar bende kalkmamış görüyorum top çizgiyi geçmemiş..

Çevrimdışı denilanz

Ya varya su catı isi hakkaten canimi sıkıyor arkadas artık. Biz deneme tahtasimiyizda ilk defa bizim stadta deneniyor bu catı sistemi. Onceden denenmis bir cati sekli secilseydi bursanin veya antalyanin cati modeli gibi bir model uygulansaydi. Bekle bekle bir arpa boyu yol yok ortada. Kim ne derse desin bos bos umut dagitanlar ne konusuyorsa konussun 2016 agustosa acilsin bu stad baska bisey istemiyorum.
Gerçekten inanılmazsınız! Yahu kaç defa anlatıldı neden bu çatının seçildiği, seçilmek zorunda kalındığı. 20 sayfada bir aynı açıklama yapılıp duruluyor. Okumuyor musunuz, yoksa kabul etmek mi istemiyorsunuz? Hâlâ yok Bursa'daki asma germe çatı, yok Antalya'daki çatı. Hem çatı bunlardan biri olsun ve hemen bitsin hem stat 42 bin az oldu, 50 bin olsun!

Çevrimdışı can1903

Çatı hala iskelede? Nasıl 30 cm kalkmış  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tedd

Başkan halen uslanmıyor ve tarih veriyor. Neymiş haftasonuna kadar çatı yerine takılırmış. Ulan önümüzde hafta sonuna 1 gün var ve çatı yerinden oynamamış. Artık yalama yaptı zaten başkanın tarihler. Kimse iplemiyor gibime geliyor. Yani bir motivasyon aracı olmaktan çıktı. Birileri başkana hatırlatsın:)

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Efe

Cam da güzel olabilirdi ama uzaktan bakınca gerçekten de çok hoş gözüküyor açıkçası ben çok beğendim :icool:
ferforjeler harika tek kelimeyle stadi baya guzle gosterdi distan kufekiler zaten bir icim su hepsi bittiginde tartisilmaz en guzel dis gorunum vodafone arenada olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

keşke @bjk_mabet gelsede
şöyle detaylı şekilde anlatsa
adam 50 kere anlattı daha anlamayan kaldımı :deal: :deal: :deal: :deal:

Çevrimdışı empisayn

hafta sonuna kadar bırak yerine takılmasını , herkesin görebileceği bir biçimde kalksın yeter 1 metreye razıyım ben .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı kralkartal

Gerçekten inanılmazsınız! Yahu kaç defa anlatıldı neden bu çatının seçildiği, seçilmek zorunda kalındığı. 20 sayfada bir aynı açıklama yapılıp duruluyor. Okumuyor musunuz, yoksa kabul etmek mi istemiyorsunuz? Hâlâ yok Bursa'daki asma germe çatı, yok Antalya'daki çatı. Hem çatı bunlardan biri olsun ve hemen bitsin hem stat 42 bin az oldu, 50 bin olsun!
İnanilmayacak birsey yok stad onumuzdeki sezonada yetismeyecek bu gidisle kombine aldigim tarihin uzerinde 1bucuk sene gecti. Artik yetti.

Çevrimdışı combomaxs

Arkadaslar zaten suan cati kalkmis durumda sadece altaki iskelelr duruyor kontrlerdn sonra birazdaha kaldrp iskeleyi alcaklar otamatikman suan 3 m zaten

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Selamlar,

Fotoğraflardan anlamadım valla. Anlaşılmıyor.

Çevrimdışı can1903

Bundan sonra Başkanın verdiği hiç bir tarihe inanmıyacağım.

Bakalım haftaya ne olacak  :kop: :kop:

Çevrimdışı e.keles

Kerem resimler icin tsk ler. evet cati yavas gidiyor ama benim son resimlerden gordugum iceride muthis gelismeler olmaya baslamis. 19.03.2016 ilk macimiz olacak inancindayim... :)

Çevrimdışı warofpoet

Arkadaslar zaten suan cati kalkmis durumda sadece altaki iskelelr duruyor kontrlerdn sonra birazdaha kaldrp iskeleyi alcaklar otamatikman suan 3 m zaten

3m de 3 m lik bir kalkış olmadı henüz. günde 3 er m kaldırılacak dendiğinden herkes bunu gözlemlemek istiyor ama daha bunu yapamadık. Gün sonunda inşallah tartışmaya mahal vermeyecek yükseklikte olur.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan halen uslanmıyor ve tarih veriyor. Neymiş haftasonuna kadar çatı yerine takılırmış. Ulan önümüzde hafta sonuna 1 gün var ve çatı yerinden oynamamış. Artık yalama yaptı zaten başkanın tarihler. Kimse iplemiyor gibime geliyor. Yani bir motivasyon aracı olmaktan çıktı. Birileri başkana hatırlatsın:)

gelecekten mi yazıyorsun? nasıl 1 gün var?  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Savaş

Aslında insanların sinirini bozan habire tarih verilmesi. Bu zamana kadar tarih verilmeden çalışıyoruz taraftarın içi rahat olsun denilseydi bu kadar beklenti olmayacaktı.

Tarih verildikçe gecikme yaşanıyor havası yaratılıyor. Ilk baştan yeni sezona açacağız denilseydi bu ka dar gerginlik olmayacaktı.

Denilecek şey çok basit ve net.

'Stadı eksiksiz açmak istiyoruz. Bu sebeple yeni sezona var gücümüzle çalışıyoruz'

Kendi kendimizi zora sokmakta üstümüze yok yemin ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi