Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5898081 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

.. efenin resimde çatının iskeleden ayrıldığı bariz görünüyor , keremfıratın resimde iskeleye bitişik duruyor. mabetten de bi açıklama yok nedir ne değildir karıştık  :lol: :lol: Ben kaldırıp indirdiklerinden şüphelenmeye başladım  :bandit: Havadayken kontroller yapılıyor akşamına geri mi indiriliyor nedir ? Bilen biri iyi bi açıklama yapsa herkes için iyi  olacak
kerem ustten foto cekiyor arkadaslar o yuzden yaniliyorsunuz tam paralel bi foto olsa herkes rahatlayacak ama alt kisimdan foto cekmek yasak bildigim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahooo77

Kereme fotolar için teşekkürler ama hani bu çatının neresi kalkmış ya bildiğin iskelenin üstünde duruyor daha biz yanlış çatıdan mı bahsediyoruz dünden beri ?

Çevrimdışı Necmi

abi resim rica etsen olmaz mı? kalkmamış sanki keremin fotolarda
içerden girip çekemiyorlar yasak
buldukları deliklerden çekiyorlar oda üst katlardan

Çevrimdışı Efe

Kereme fotolar için teşekkürler ama hani bu çatının neresi kalkmış ya bildiğin iskelenin üstünde duruyor daha biz yanlış çatıdan mı bahsediyoruz dünden beri ?
onceki fotolara bak sayfada zeki abinin cektigi arka kisim oldugu gibi havada kelepcelerde havada maalesef foto acilari yaniltici oluyor ustten ceikildigi icin kaldirmada suruyormus bu arada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Arkadaşlar

Çatının kalktığı felan yok,Bu ayın 2 beklemeliyiz.O yüzden heyecan yapmayalım.

Çevrimdışı ahooo77

kerem ustten foto cekiyor arkadaslar o yuzden yaniliyorsunuz tam paralel bi foto olsa herkes rahatlayacak ama alt kisimdan foto cekmek yasak bildigim

bana kalırsa yasak değil. mustafanın sitesinde bugun cekilen fotolar var hem yandan paralel çekim hemde zeminden çekim fotolar mevcut. yasak olsa onlar da çekemez bence

Çevrimdışı Tolga

Bana da pek kalkmamış gibi geldi ama bilemiyorum tabi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı quentine83

ben şahsi fikrimi söyleyeyim.çatıyı kaldırmak onlara da çok riskli geliyor ve bir türlü cesaret edemiyorlar.sonuçlarının kötü olmasından korkuyorlar.belki de hesap edemedikleri bazı şeylerşe karşılaştılar.neticede ilk defa denenen birşey bu.gayet normal .yoksa 20 gündür adam akıllı bi ilerleme yok...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Erdem Çözer

bana kalırsa yasak değil. mustafanın sitesinde bugun cekilen fotolar var hem yandan paralel çekim hemde zeminden çekim fotolar mevcut. yasak olsa onlar da çekemez bence

mustafanın sitesindeki fotolar vodafone resmi hesaptakiler ve bugüne ait değil dünün fotoları
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahooo77

onceki fotolara bak sayfada zeki abinin cektigi arka kisim oldugu gibi havada kelepcelerde havada maalesef foto acilari yaniltici oluyor ustten ceikildigi icin kaldirmada suruyormus bu arada

ben onları göremiyorum kardeşim link verirmisin rica etsem

Çevrimdışı ALBATROS

hangi güne kadar 3-4 metre kalkmış olur?

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ErsinA.

Gerçekten annesinden dayak yiyip anne diye ağlayan çocuklar gibiyiz.

Kaç kez kalkacak dedik kalkmadı. Ona rağmen hala daha bi umutla tarih alma derdindeyiz.

İçimiz rahat etmiyor bir türlü.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Necmi abi ne desen boş.. kalktığı bu kadar net olmasına ve söylenmesine rağmen 1 metre falan kalkmadan kimse inanmayacak..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

Hani bu çatı dün kalkmıştı.Dün ben çatı kalkmadı diye resimde gösterdim herkes bana sövdü psikolojim bozuk dendi.
eyer hala kalkmadigini dusunuyorsan dün söylendigi gibi psikolojin bozuk  :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi ne desen boş.. kalktığı bu kadar net olmasına ve söylenmesine rağmen 1 metre falan kalkmadan kimse inanmayacak..
neyseki kimseyi inandırmak gibi bir yükümlülüğümüz yok biz bilgiyi veriyoruz gerisi
kişilerin görüşlerine kalmış

Çevrimdışı klubnika01

ferforjeler uzaktan bakınca göze gayet hoş görünecek gibi bence :) cama göre daha bir albenisi var hani  O0

Çevrimdışı ErsinA.

bi dönem bi elbise fotosu vardı.  Rengi mavi mi sarı mı diye millet tartışıyordu.

bugünkü resimlerde o misal oldu.

kimi kalktı diyor. kimi kalkmadı diyor.

Çevrimdışı Efe

bu kadar olabiliyor
önemi yok necmi abi kalkti kalkmadi boşverelim gitsin zaten herkes kendi kafasina gore yazip duruyor 3 metre kalkinca foto koyariz o zaman inanir herkes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

Şimdi siz bu çatıya kalkmış mı diyorsunuz ? :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Tolga

ferforjeler uzaktan bakınca göze gayet hoş görünecek gibi bence :) cama göre daha bir albenisi var hani  O0
Cam da güzel olabilirdi ama uzaktan bakınca gerçekten de çok hoş gözüküyor açıkçası ben çok beğendim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Akil Emre

Bu sene şampiyon olalım da ,stad seneye Eylül gibi bile açılsa hiç sorun olmaz benim için.

Çevrimdışı kralkartal

Ya varya su catı isi hakkaten canimi sıkıyor arkadas artık. Biz deneme tahtasimiyizda ilk defa bizim stadta deneniyor bu catı sistemi. Onceden denenmis bir cati sekli secilseydi bursanin veya antalyanin cati modeli gibi bir model uygulansaydi. Bekle bekle bir arpa boyu yol yok ortada. Kim ne derse desin bos bos umut dagitanlar ne konusuyorsa konussun 2016 agustosa acilsin bu stad baska bisey istemiyorum.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.