Coşkun Mevsim abi meşhur oldun.

Dalgakıran resmi Twitter adresinden; "Antalya stadı maliyeti koltuk başına 3 bin lira,Vodafone arena koltuk başına maliyeti 9 bin lira. Bu normal mi,inşaattan anlayanlara soralım. Dünya'nın en önemli lokasyonunda diyorlar,araziye para verdik bizimmi haberimiz yok !" yazarak Beşiktaş camiasına seslendi.
Öte yandan Dalgakıran'ın bu Tweetinin ardından Beşiktaş Kulübü Divan Üyesi ve 2016 seçimlerinde Başkan adayı olacağını duyuran Rüzgar Sağnak; " Zannedersem ARSA parası verdiğimizi sananlar var. ARSAYA para vermedik. Safi inşaat maliyeti konuşuyoruz. Arsa maliyeti 0. Benim burada yazacaklarım ile Mayıs seçiminin hiçbir bağlantısı olmayacaktır. Geçen sene neler yazıp yorumluyosam aynılarını yazıyorum. Ne kötü günün pusucusu olurum ne iyi günün susanı. Dümdüz giderim. Benim kampanyam stat ve şampiyonluk olgusundan bağımsızdır. Ve seçim sonrası aynen devam edecektir. Koltuktan da bağımsızdır. Ne kadar destek o kadar amme hizmeti prensibine göre devam edecektir." dedi.
Sağnak'ın bu açıklamasının ardından bir Beşiktaş taraftarının " Elinde delili olan savcılığa başvursun madem.Nedir bu belaltı vurmalar.SAÇMALIK. " cevabını verdi. Taraftarın yazdığı bu tweetin ardından " niye Antalya Statı 103 milyon Konya 200 milyon bizimki 450 milyon die sormak mı belaltı coşkun abi.sen neyin peşindesin??" diye cevap verdi.