Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900011 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

Açılışa 1 gün daha yaklaştık,günaydın Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Günaydın arena kartalları :D @Altuğ abiden pay bicmeden söylüyorum bugün çatı inşallah iyice yükselir ve canlı yayın da görebiliriz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Boyle bir seye Vodafone asla musaade etmez
Kaldiki Catinin bir Tarafinda Besiktas
Diger Tarafinda Vodafone yazacak :tabe:
umarım çatıda hiç bir şey yazmaz , ne çok meraklıyız her yere bir şey yazmaktan yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bnymnd

Çatıda hep aynı palavra dönüyor ya bıktım artık bir kalksın neler vericem :akuma: :akuma:
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı yedic

Fransizlar oy kullanmayacak o yuzden secimden islemler etkilenmez diye dusunuyorum  :lol:

Çevrimdışı tedd

Arkadaşlar demiştim size...
Mabetin geçen hafta attığı foto tek bir micky mouse fotosuydu.
Asıl 25-30cm lik kalkış dün yapıldı tüm mouselarda. Bu aşamadan sonra en az 3 gün kontroller var. Pzt kalkış başlar. O da her adımda kontrolle gidecektir. Bu sene için ümit beslemeyin. Bir inşaatın kabası en kolayıdır. Asıl vakit alan ince işleridir. Bu stadın ağustosa yetişmesi ancak mümkün olur.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Emre.Guler

1günde 3metre kalkacaktı
3günde 1kere kalkıyor

Çevrimdışı ahmet türken

dün 3 mt eksik kaldırdılar bugün 6,5 mt ile telafi etsinler.
şuan ki çekme mi zor yoksa yukarılara çıktıkça mı gerilim güçlük artıyor :alala:
eğer şimdi gerilim güçlük az ise çok çok kaldırsınlar tepede yavaşlasınlar...

Herkese günaydın.. iyi haberleri can kulağıyla bekliyoruz..
@onurturan günaydın. Noldu geçen sene arada gelirdin maçlara. Bu sene göremedik henüz seni

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Böyle beklemekle olmuyor.
Gidip stadın etrafında bir tavaf yapayım bari..
 :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

Rüyamda beleş tepeden çatının kalkmış halinin fotolarını çekiyordum.

Sonra bi uyandım, bi taraflarım açık kalmış. örtüp geri uyudum.  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Asıl 25-30cm lik kalkış dün yapıldı tüm mouselarda. Bu aşamadan sonra en az 3 gün kontroller var. Pzt kalkış başlar. O da her adımda kontrolle gidecektir. Bu sene için ümit beslemeyin. Bir inşaatın kabası en kolayıdır. Asıl vakit alan ince işleridir. Bu stadın ağustosa yetişmesi ancak mümkün olur.

yanlış.. geçen hafta micky mouse'lar kalkmıştı, dün dış çember desteklerden ayrıldı..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

hayırlı cumalar  :bandit:

Yoğun talepten dolayı bu hafta iki gün cuma mı ilan edildi  :D

Çevrimdışı serti67

catıda güneş panellerı olucaktı hatta ornegı gelmıs mabet resım paylasmıstı onla ılgılı gelısme nedır vazmı gecıldı yada yapılacakmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tedd

yanlış.. geçen hafta micky mouse'lar kalkmıştı, dün dış çember desteklerden ayrıldı..
mabetin paylaştığı fotodan sonra gördük tüm mickyleri.
İskele ile temas halindeydi hepsi.
Dış çemberin iskeleden ayrılması ile halatların iskeleden ayrılması aynı şey.
Sonuçta birbirlerinden bağımsız hareket etmiyorlar.
Birisi kalktığında diğeri de mecburen kalkıyor.
Bence siz yanlış biliyorsunuz.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı SDemirsoy

catıda güneş panellerı olucaktı hatta ornegı gelmıs mabet resım paylasmıstı onla ılgılı gelısme nedır vazmı gecıldı yada yapılacakmı
abi dur zaten ortalık karışık  :D

Çevrimdışı Efe

şimdi bundan sonra gün saymaya başlarız 19 Marta 144 gün var
30 gün bir şey yapılamaz çatı mekaniği kurulacak kalıyor 114 gün
bunun içinde 90 gün koltuk montajı var azami en uzun soluklu iş bu
aynı zamanda çim 70 gün ve membran 60 gün sürecek yani sallama gecikme kaza bela olmazsa
normal koşullarda stad şubat sonu bitecek ince işler aralık sonu  yada en geç ocak ortası bitmesi öngörülüyor
20-25 günlük bir gecikmeyi kaldırabiliriz ama ötesinde olacak bir gecikme ne yapar bilemiyoruz
tabi bu arada stadvizyon teknolojisinin ne kadar zamanda yapılacağı konusunda bir bilgimiz yok
ama stad kapatılıyor artık güvenlik daha kolay olacaktır yavaş yavaş elektroniklerinde montajını görmeye başlarız @Efe
aynen abi martta bitmis halini goruruz diye dusunuyorum bende dun baskanin aciklamalarindan bu sezon bitmeden mac oynamak istedigini anladim ama tarih vermekten bu sefer kacti hem acabilir hemde acmayip yeni sezonu bekleyebilir artik sorgulayacak halde kalmadi zaten ne zaman acin derse o zaman acilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı makif1903

ince işler derken.stadda ince diye tabir ettiğiniz işlerin çoğu zaten şu anda ince ince yapılmakta. Sadece dikkat gereken özen gereken işler ağırlıkta şu anda stadın çatısının kalkması ve akabinde kaplamaların yapılması ,çimlerin serilmesi  kaldı önemli olarak. afedersiniz ama işinizi göreceğiniz Wcler bile dahil şu an yapılmakta ve bitmekte. ben mayıs en geç diyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

mabetin paylaştığı fotodan sonra gördük tüm mickyleri.
İskele ile temas halindeydi hepsi.
Dış çemberin iskeleden ayrılması ile halatların iskeleden ayrılması aynı şey.
Sonuçta birbirlerinden bağımsız hareket etmiyorlar.
Birisi kalktığında diğeri de mecburen kalkıyor.
Bence siz yanlış biliyorsunuz.

yine yanlış.. tüm micky'lerin ayrıldığını fotolarda gördük ve mabet'te söyledi.. zaten sadece 1-2 tanesi ayrılamaz

ve micky'ler dış çemberin ayrılması aynı şey değil.. dış çemberin aşağı doğru eğimi olduğundan micky'ler kalktığında dış çember iskelelerden ayrılmamıştı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı drmmm

bencede stadın açılışı takımın durumuna göre hareket edilecek.. takım stad desteğine ihtiyaç duyarsa devreye girecek yoksa asla stadı bu sezon

açmayacaklar.. Örneğin 26. haftada takım çift haneli puan açmış dört nala gidiyorsa stad devreye girmeyecektir. Ama geçtiğimiz sene gibi

nefes nefese ayar çekilirse ister istemez açılacaktır, geçen sene avucumuzun içinden kaçan şampiyonluktan sonra bu riski alamaz yönetim..

İnşallah 28. hafta (Bursa maçı ) şampiyonluğu kutlarızda önümüzdeki sezona ferah ferah açarız stadımızı..

Hiç olmazsa stadın açılış organizasyonu muhteşem olur.. Sezon arası birşey yapmak mümkün değil..

Çevrimdışı ahmetx

çatıda güneş panelleri olmayacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ekrembaser

Coşkun Mevsim abi meşhur oldun. :)

Dalgakıran resmi Twitter adresinden; "Antalya stadı maliyeti koltuk başına 3 bin lira,Vodafone arena koltuk başına maliyeti 9 bin lira. Bu normal mi,inşaattan anlayanlara soralım. Dünya'nın en önemli lokasyonunda diyorlar,araziye para verdik bizimmi haberimiz yok !" yazarak Beşiktaş camiasına seslendi.

Öte yandan Dalgakıran'ın bu Tweetinin ardından Beşiktaş Kulübü Divan Üyesi ve 2016 seçimlerinde Başkan adayı olacağını duyuran Rüzgar Sağnak; " Zannedersem ARSA parası verdiğimizi sananlar var. ARSAYA para vermedik. Safi inşaat maliyeti konuşuyoruz. Arsa maliyeti 0. Benim burada yazacaklarım ile Mayıs seçiminin hiçbir bağlantısı olmayacaktır. Geçen sene neler yazıp yorumluyosam aynılarını yazıyorum. Ne kötü günün pusucusu olurum ne iyi günün susanı. Dümdüz giderim. Benim kampanyam stat ve şampiyonluk olgusundan bağımsızdır. Ve seçim sonrası aynen devam edecektir. Koltuktan da bağımsızdır. Ne kadar destek o kadar amme hizmeti prensibine göre devam edecektir." dedi.

Sağnak'ın bu açıklamasının ardından bir Beşiktaş taraftarının " Elinde delili olan savcılığa başvursun madem.Nedir bu belaltı vurmalar.SAÇMALIK. " cevabını verdi. Taraftarın yazdığı bu tweetin ardından " niye Antalya Statı 103 milyon Konya 200 milyon bizimki 450 milyon die sormak mı belaltı coşkun abi.sen neyin peşindesin??" diye cevap verdi.

Çevrimdışı serti67

len dıkkat dağılsın ıste he oda vardı panel ne oldukı dıe düşünürken. çatı kalktı kalkmadı bır ıkı sayfa unutulurdu😊😊ama herkes kalkışa odaklanmış aga
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı serti67

olaydı ııdı demkkı vazgecılmıs malıyet getırı hesabı uygun dusmedı demekkı sonradanda yapılabılır sonuçta
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS