Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905166 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Baskanin catinin kaldirilmasinda bulunacak olmasindan dolayi operasyonun baslamadigi hangi kaynaktan ogrenildi cok merak ediyorum.
:utan  ben öyle bir çıkarımda bulundum @Sedat_BJK  demez olaydım :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Bayern'in anlaşması eski ve farklı bir anlaşma. Allianz'dan borç da aldılar hatta geçen kapattılar borcu.

2021'den sonra fahiş fiyata imzalayacaktır zaten her türlü. Bizim emsal almamız gereken Dortmund gibi takımlar orada da stadın lokasyonu devreye giriyor.

Vodafone anlaşmasından memnunum ben bir dahaki daha da yüksek olacaktır ama tirübünlerin hepsi böyle giderse bu iş kötü olur.

Galatasaray'ın tribün anlaşmaları bitti mi bilen var mı o da önemli?
btimiş olması lazım o 4 milyon luk anlaşmlar 1 yıllıkdı diye biliyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Aslında tek faktör bu da değil. Sponsor isimlerini Uefa turnuvalarında kullanamıyorsun. Bu sadece yerel bir anlaşma. Bu da kulübün iç piyasadaki taraftar sayısı ve saygılığı ile ilgili.

Yani aslında Dortmund mesela 4 alıyorsa Beşiktaş 8 kazanmalı. Türkiye'de 15 milyon taraftarı var yaklaşık. Stadın lokasyonu da ortada.

Bir de bu anlaşmaları IMG Yapmayacak mıydı ne oldu bu iş?
belki İMG yapıyordur .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Geçen cuma mabet en geç pazartesi kalkacak demişti. Bu gün bir aksilikte belirtilmedi bir sorundanda bahsedilmedi.

Sence neden ertelenmiş olabilir?
Benceeee.... :) tamam vurmayin. :d ama hala da kaynak yok.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

Dünya Vodafone Arena Çatı kaldırma günü.

Pazartesi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Ben genel kanının aksine demir parmaklıkları hiç beğenmiyorum. Cam çok daha şık olabilirdi. Bu şekilde sanki hapishane gibi bir hava vermiş stada.
@Serhat Akkaya hapishane mi :olmaz .Saray gibi olmuş diyecektin herhalde   :D

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar son dönem bir sorun yaşıyoruz bazı arkadaşlar yasaklandınız forumdan diye mesaj alıyormuş
ve foruma giremiyor bizde ağır trol renkli ve reklam amaçlı spam girişler olmadığı sürece banlama olmuyor
bu tür mesaj alanlar modemlerini kapatıp açsınlar IP leri değişsin büyük ihtimal Ip çakışması yaşıyor biz sorunu araştırıyoruz.

Çevrimdışı ozan062

Nispet değil her takım stadını büyük takımla açmak ister. Biz Barselona istiyoruz.
Onlarda Beşiktaş'ı istiyor. Bence bu bizim için olumlu bir durum.

dogru o yönüde var acıkcası onu dusunmedim simdi eksik olan tarafımız olunca:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

dogru o yönüde var acıkcası onu dusunmedim simdi eksik olan tarafımız olunca:D
bu stadların olduğu yerler Beşiktaş taraftarının yoğun olduğu bölgeler
doluluk sağlamak için istemeleri normaldir kimse boş tribünlere stadını açmak istemez.

Çevrimdışı can1903

Firat Günayer : ''Çatı yarın kalkacak.''

Eray Emin aYdemir : ''Yarın Statta basın toplantısı var.''

Firat Günayer: ''Tolgay antrenmanlara başlıyacak

Çevrimdışı ahmetx

Antalya stadının çatısı 16 bin m2 , vodafone arena çatısı 26 bin m2 bu kadar fark çok fazla geldi bana. :alala:

Çevrimdışı ozan062

Antalya stadının çatısı 16 bin m2 , vodafone arena çatısı 26 bin m2 bu kadar fark çok fazla geldi bana. :alala:

adamın kale arkası yuvarlak olsun diye 4 katlı ondan olsa gerek :) uzamıyor yani geriye:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Firat Günayer : ''Çatı yarın kalkacak.''

Eray Emin aYdemir : ''Yarın Statta basın toplantısı var.''

Firat Günayer: ''Tolgay antrenmanlara başlıyacak

Ne olduğunu bilen yok.

Çevrimdışı Emre Ş.

3 saatte nasıl toplanacak ki , ama işin özü bugün o hazırlıkları bekleyebiliriz.

Kaldırma işlemi başlamadan 3 saat önce toplanmış olacak, toplama işlemi 3 saat önce başlamayacak.
demişti yanlış hatırlamıyorsam açıklamasında @bjk_mabet

Çevrimdışı mellfred

keşke arena değilde "vodafone park" olsaydı stadın adı. arena klişe oldu

Çevrimdışı kadir137

keşke arena değilde "vodafone park" olsaydı stadın adı. arena klişe oldu
Renkliler 'siz gidin parkınızda kumla oynayın' diye dalga geçerlerdi

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kartal Ç

Galatasaray tribün isim sponsorluğu haricinde 2013'te bizim bugün açıkladığımız anlaşmaya benzer aşağıdaki anlaşmayı yapmış:

""Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen açıklamada, şu detaylar verildi: “Şirketimiz ile Denizbank AŞ arasında 2013-2014 sezonunun ikinci yarısından 2016-2017 sezonunun ilk yarı sonuna kadar geçerli ve toplam 4 milyon 278 bin USD bedelli bir sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır." "

Gsnin 3 yıllık bu anlaşmasında küsüratlı sayıdan %18 kdvyi düşünce 3.5 milyon dolar kalıyor.
Bu tarz anlaşmalar muhtemelen bankanın reklamlarında takımın ve stadın adını kullanması, stadda reklam panolarına reklam verme, stada atmler koyma gibi şeyler için olabilir. Bir de denizbankla 2011 yılında 5 yıllığına kredikartı anlaşması yapmışız. Onun da kapsayacak şekilde bi paket olarak yenilenmiştir belki.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada Antalya stadı yarıdan fazlası doludur şu an ,1 saat  öncesinde  dahi  ne pixel  belli  oluyordu  ne bişey.Beyaz ağırlıklı bir  görüntü var  şuan.Fazla  takmamak  lazım yani. :D

Çevrimdışı mellfred

çok mantıklı  :ebebe:

Çevrimdışı Ersoy

:kop: Kendi seviyelerinde bir şaka olurdu zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı dropoon

Ben genel kanının aksine demir parmaklıkları hiç beğenmiyorum. Cam çok daha şık olabilirdi. Bu şekilde sanki hapishane gibi bir hava vermiş stada.

on numara iş olmuş parmaklıklar ama sanki altından insan kolay geçer gibi duruyo :D

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünyanın en enteresan tribün yapısı olmuş Antalya'da :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."