Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905182 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

Cam olmayacakmıydı? 

Benım bildigim bizim taraftar burlardan tırmanıp içeri girer :))

o korkuluktan önceki düz duvara tırmanacak taraftar çıkarsa varsın atlasın ondan yukarı ki atlamak ne getirecek o ayrı turnikeler ordan daha iç kısımda  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ensar , burada herkes canlı yayın olsa da çatının kalkışını izlesek diyor. Şimdi Başkanı düşünsene , bu tarihi anı canlı yayında değil canlı canlı seyredecek  :) Empati yapmakta fayda var bence
Gerekirse başkan Antalya'ya gitmez bugün çatıyı kaldırırdı. Yarın hava kötüleşse ne yapacaklar? Antalya maçı mı daha önemli stadın çatısı mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Baskanin catinin kaldirilmasinda bulunacak olmasindan dolayi operasyonun baslamadigi hangi kaynaktan ogrenildi cok merak ediyorum.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı YunusEmre

Galata diyoruz toki arena diyoruz da bildiğim kadarıyla anlaşmaları son yıl de buyursunlar da yenisini yapsınlar bakim... tüm sponsorları sadece tribün isim hakkı almamış aynı zamanda her tarafta reklamı da dahil etmiş anlaşmaya... adamlar önce forma sponsoru bulsunlar bakim oyle medyada emirates katar matar geçiyordu hani nerdeler.. Ama VODAFONE burada BEŞİKTAŞ AŞ burada VODAFONE ARENA burada...

Çevrimdışı YunusEmre

ilginç birsey deyim

gecen sene mersin macı bir acılıs macıydı

tam net hatırlamıyorum ama konyanında aclısını yada ikinci macını bizle yaptı

simdi antalya acılısı bizle yapıyor

son bir yerde okudum, bursada bizim maçla acmak istiyormus stadı

yahu bunlar bilerekmi yapıyor bunu?? nispet yapar gibi

adamlar bizim stadda açılış maçı yapmak istiyorlar bence.. yarın gelip diyecekler bizimkini sizle açtık sizinkine biz de gelelim mi abi diyecekler  :evillol:

Çevrimdışı kral_bjk

arkadaşlar bu parmaklık taki kartal kafaları değiştirilmişmi banamı öyle geliyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gerekirse başkan Antalya'ya gitmez bugün çatıyı kaldırırdı. Yarın hava kötüleşse ne yapacaklar? Antalya maçı mı daha önemli stadın çatısı mı?

Öyle ya da böyle , güzide bir stadımızın açılışı bize nasip olmuş iken Başkanımıza orada bulunmak yakışırdı . Hatta tam kadro orada olmalıyız diyorum zira Ülkemiz için güzel bir stadın açılışı olacak orada .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çatı için yarın hava tahmini zaten var ve güneşli. Çatı bir gün daha bekler, Antalya maçını kaçırırsan gider. Her maça önem göstermesi takıma desteğe gitmesi iyi bir şey, maça gitti diye çatıya önem vermiyor manası çıkmaz. Yarın hava tahminleri şüpheli olsa kendi de öyle bir riski alıp gitmezdi diye düşünüyorum. Bu sayede çatı ekibi 1 gün daha kontrol süresi kazanmış oldu. Kötülenecek abartılacak bir durum yok, normal şeyler.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 17:22:25 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 17:21:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Denizbank BJK Bonus için yapılan anlaşmanın yenilemesine benziyor bu.
İlgili anlaşma 2011 yılı Nisan ayında ve 5 yıl için geçerli olmak üzere, her yıl ortalama 3 milyon lira beklentisi ile yapılmış idi.

http://www.dunya.com/guncel/bjk-bonus-card-ile-3-milyon-lira-kaynak-bekleniyor-120771h.htm

Bitimine az bir süre kala, beş yıllığına yeniden anlaşılmış gibi tahmin ediyor, düşünmek istiyorum :)

Tribün isim hakkının cümlede geçmemesini iyi veya kötüye yorumlamak istersem;

a) Tribünle ilgisi olan bir anlaşma değil, sadece kredi kartı üzerinde BJK reklamı yapılmasına izin veren bir anlaşma olabilir. O yüzdendir ve rakam da eskisi ile aynıdır. Sıkıntı yok.

b) Tribün sponsorluğudur ama GSGM'ye %25 pay vermemek üzere adında tribün denilmemiş ve rakam buna göre telafuz edilmiş de üste kalan kısmı kredi faiz hesaplamasında denkleştirilecek de olabilir.

İyimserseniz a şıkkından, kötümserseniz b şıkkından devam ediniz.

Umudu serptiniz umarım budur, bu ise çünkü tam tersi şekilde harika bir iş olur o parayı keş toplu almak :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Emre.Guler

Baskanin catinin kaldirilmasinda bulunacak olmasindan dolayi operasyonun baslamadigi hangi kaynaktan ogrenildi cok merak ediyorum.

Kaynağa gerek yok

Bugün @bjk_mabet :Son 24 saat...diye bir tweet attı

ayrıca takip ettiğim bir gazeteci  yarın Vodafone Arenadayız diye yazdı hayırdır bir gelişmemi var diyenlerede "Basın toplantısı var" dedi.

Başkan yapmayacaksa kim yapacak toplantıyı?

Çevrimdışı cursedofdragon

Ferfojeler gayet güzel şık duruyor.Tırmanmak isteyen herkes camdan'da tırmanır zaten.

Çevrimdışı Ensar

Ensar , burada herkes canlı yayın olsa da çatının kalkışını izlesek diyor. Şimdi Başkanı düşünsene , bu tarihi anı canlı yayında değil canlı canlı seyredecek  :) Empati yapmakta fayda var bence
:) abi iyi hoş söylüyorsunda bizde de sabır tükeniyor :) yarın basın toplantısı varmış , demek ki reklamını yapa yapa kaldıracak başkan diye düşünüyorum :) neyse hayırlısı olsun kazasız belasız olsun hadi bu günde bir gün geç olsun diyelim :) yarın da böyle dememek umuduyla.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Ayrıca başkan çok merak ediyorsa beşiktaş arena canlı yayın linkini atabilirdik yani sıkıntı yok :D
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 18:00:35 Ensar ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi haklı olmasına haklısın da açıklananlar bunlar. Fener gibi eften püften atmasyon da değil açıklanan net rakamlar.

Opel tribünü için yıllık 4.000.000 euro.

-Pegasus tribünü için isim sponsorluğu yıllık 4.000.000 euro.

Çok büyük fark var 1 milyon dolar ne demek 4 milyon euro ne demek. Tamam şuan kaos ortamı var ama bu kadar büyük fark olmaz, olamaz. Mutlaka ek maddeler olmalı.

iyide @Çağrı 1M u nerden çıkardın Denizbankla yapılan anlaşmanın tribün isim hakkı olduğunu biliyormuyuz
öyle bir detay varmı söylenen reklam anlaşması kaldıki taş yerinde ağırdır bırak o paralara tribün isim hakkını adamlar formalarına bulupta reklam alamıyorlar :D
eski camlar bardak oldu

Çevrimiçi Necmi

:) abi iyi hoş söylüyorsunda bizde de sabır tükeniyor :) yarın basın toplantısı varmış , demek ki reklamını yapa yapa kaldıracak başkan diye düşünüyorum :) neyse hayırlısı olsun kazasız belasız olsun hadi bu günde bir gün geç olsun diyelim :) yarın da böyle dememek umuduyla.
basın toplantısı nerden çıktı :alala:

Çevrimdışı Emre.Guler

basın toplantısı nerden çıktı :alala:

Buradan çıktı abi
Cumhuriyet gazetesi Beşiktaş yazarı

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kaynağa gerek yok

Bugün @bjk_mabet :Son 24 saat...diye bir tweet attı

ayrıca takip ettiğim bir gazeteci  yarın Vodafone Arenadayız diye yazdı hayırdır bir gelişmemi var diyenlerede "Basın toplantısı var" dedi.

Başkan yapmayacaksa kim yapacak toplantıyı?
Yani cikarim yapildi. Baskaninda kaldirma isleminde bulunmasi gerektiginden operasyonun ertelendigi gibi herhangi bir kaynaktan herhangi bir bilgi yok. Neyse hayirlisiyla kalksinda..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Emre.Guler

Yani cikarim yapildi. Baskaninda kaldirma isleminde bulunmasi gerektiginden operasyonun ertelendigi gibi herhangi bir kaynaktan herhangi bir bilgi yok. Neyse hayirlisiyla kalksinda..

Geçen cuma mabet en geç pazartesi kalkacak demişti. Bu gün bir aksilikte belirtilmedi bir sorundanda bahsedilmedi.

Sence neden ertelenmiş olabilir?

Çevrimiçi Necmi

Buradan çıktı abi
Cumhuriyet gazetesi Beşiktaş yazarı

Benim aldığım bilgide yarın aktif bankla stadda bir toplantı olacağı yönünde şu ana kadarda basın toplantılarını
hep resmi sitede açıkladılar. Belki özel bir toplantıdır bu basın toplantısı var ama basının bundan haberi yok :D
belki basın toplantısı değildirde sadece kendi görüşmek için randevu almıştır. şimdi sordum basın toplantısı yok
aktif bankla bir toplantı yapılacak deniyor

Çevrimiçi Necmi

Geçen cuma mabet en geç pazartesi kalkacak demişti. Bu gün bir aksilikte belirtilmedi bir sorundanda bahsedilmedi.

Sence neden ertelenmiş olabilir?
Başkan kalkışta hazır bulunmak istemiştir :D

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca başkan çok merak ediyorsa beşiktaş arena canlı yarın linkini atabilirdik yani sıkıntı yok :D
:tabe:

Çevrimdışı Ensar

Benim aldığım bilgide yarın aktif bankla stadda bir toplantı olacağı yönünde şu ana kadarda basın toplantılarını
hep resmi sitede açıkladılar. Belki özel bir toplantıdır bu basın toplantısı var ama basının bundan haberi yok :D
belki basın toplantısı değildirde sadece kendi görüşmek için randevu almıştır. şimdi sordum basın toplantısı yok
aktif bankla bir toplantı yapılacak deniyor
Şey olabilir mi abi sohbet toplantısı diyorlar ya hani o tarz birşey ayak üstü stad reklamı bilgi verme felan :)

Çevrimdışı Akın

ilginç birsey deyim

gecen sene mersin macı bir acılıs macıydı

tam net hatırlamıyorum ama konyanında aclısını yada ikinci macını bizle yaptı

simdi antalya acılısı bizle yapıyor

son bir yerde okudum, bursada bizim maçla acmak istiyormus stadı

yahu bunlar bilerekmi yapıyor bunu?? nispet yapar gibi

Nispet değil her takım stadını büyük takımla açmak ister. Biz Barselona istiyoruz.
Onlarda Beşiktaş'ı istiyor. Bence bu bizim için olumlu bir durum.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

iyide alalade bir maç değil orda yeni bir stad açılıyor bizim maçımızla bizim orda en üst seviyede temsil edilmemiz gerekmiyormu
gidilmese bu antalyaya büyük saygısızlık olur.