Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

İyide abi her seçimde stadı kullandı ama stad yapıyoruz kolaymı sanıyorsunuz bu yönetim nelerle uğraşıyor v.s.

Neyse hayırlısı artık bu arada yarın stadta basın toplantısı varmış buda artık erteleme olmayacak demektir

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Yarın Vodafone Arena'dayız</p>&mdash; Eray Emin Aydemir (@ErayEAydemir) 26 Ekim 2015

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
iyide kardeşim kullansın hakkıdır kullanmak Başkan başkasının emeğini kullanmıyorki
haksız görelim izinden tut ilk kazmaya ordan tut topu santraya koyana kadar büyük emekleri var
peki ben yaptım demesinin nasıl bir sakıncası olabilir. Yaptı ve en çokta yaptım deme hakkı onun
birinin başladığı işi devralmadı bir bütün olarak başladı ve bitiriyor. Seçimde ben stad yaptım derse
biride çıkıp hayır yapmadın diyebilirmi yada o kadar basit bir işdi bu güne kadar neden yapmadılar
bırak stadı Nevzat bey olmasa takım hala farelerle birlikte antrenman yapıyor olurdu Sebadan sonra
Beşiktaşa değer katacak tek bir çöp bile konmadı bu kulübün üstüne
bu yönetim hataları olmadımı oldu sürüyle ama kardeşim bir taraftan da yapıyorlar alt yapıyı yenilediler
nevzat demiri yenilediler stad bitmek üzere Basket arena projeleri çiziliyor yönetim değişse yeni gelecek
olanın basket arenayı yapacağına inanıyormusunuz ben inanmıyorum

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı tayfun

{{{http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=475147}}}
Şirketimiz ile Denizbank arasında, 5 yıl süreli, bedeli peşinen tahsil edilmek
üzere 4.500.000.- ABD Doları tutarında reklam hakları sözleşmesi imzalanmıştır.

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eleştiri is coming  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serdkar

5 Senelik 4.5 M $ --> Senelik 0.9 M $

Gs her sene aldigini biz 5 Sene icin aliyoruz...

Çevrimdışı Deadam

iyide kardeşim kullansın hakkıdır kullanmak Başkan başkasının emeğini kullanmıyorki
haksız görelim izinden tut ilk kazmaya ordan tut topu santraya koyana kadar büyük emekleri var
peki ben yaptım demesinin nasıl bir sakıncası olabilir. Yaptı ve en çokta yaptım deme hakkı onun
birinin başladığı işi devralmadı bir bütün olarak başladı ve bitiriyor. Seçimde ben stad yaptım derse
biride çıkıp hayır yapmadın diyebilirmi yada o kadar basit bir işdi bu güne kadar neden yapmadılar
bırak stadı Nevzat bey olmasa takım hala farelerle birlikte antrenman yapıyor olurdu Sebadan sonra
Beşiktaşa değer katacak tek bir çöp bile konmadı bu kulübün üstüne
bu yönetim hataları olmadımı oldu sürüyle ama kardeşim bir taraftan da yapıyorlar alt yapıyı yenilediler
nevzat demiri yenilediler stad bitmek üzere Basket arena projeleri çiziliyor yönetim değişse yeni gelecek
olanın basket arenayı yapacağına inanıyormusunuz ben inanmıyorum

@Necmi nin dediklerine katılıyorum YD yıllarca Maketlerle tvlere çıkıp izinleri aldık yaptık yapıyoruz ha şimdi olacak oldu diye diye oyaladı durdu ve girdiği her seçimide kazandı, Nevzat Demir Tesisleri tamamladı hiç ortalığa çıkıp ben yaptım demedi, dese ve reklamını yapsa yerden göğe kadar hakkıyken üstelik. Sn Fikret Orman göreve geldi stadı yapacağım dedi, izinleri aldı, ihaleyi yaptı, inşaatı bitirme aşamasına getirdi, tabiki tek başına değil Ahmet Nur ÇEBİ ve diğer değerli ekibiyle, bu arada çeşitli yerlerde özel hayatı ile ilgili tacizlere uğradı. Fenerasyon tarafından sahada ezildi, buna rağmen dimdik ayakta. Takım gençleştirildi, yıldız ve yıldız adayı oyuncular alındı, vodafonearenaya geçilince 3 yıl bizden zor şampiyonluk alınır derken bu kadroya güveniyor.

yani işte açılış gecikti, kasten uzatıyolar, seçim malzemesi yapılacak, gibi yorumlar çok adilane değil. Seçim malzemesi olarak kullanılmazsa hata zaten, çünkü bu inşaat yönetim başarısı.

Ha tarih verdi, dedikleri hep yalan çıkıyor demekte haksızlık. camiada heyecan yaratmak adına tarihler verdi. Beşiktaşta apartman yapsanız anca 2 yılda iskanını alır oturursunuz ki burda Staddan bahsediyoruz. 3 yıl çok makul bir süre bu inşaat için.  başkan biz stadı 2016-2017 sezonunda açacağız deseyde ne bu forum olurdu ne takip ederdik nede bu kadar heyecanlı olurduk.

Ben biliyorum ki seneye ligler başladığında Çocuklarımla gelip orada maç izleyeceğim. Buda bana yeter. @bjk_mabet orda olursa çocuklara oralet bana da bi çay ısmarlarsa içerim :D

Allah'a emanet olun.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:13:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
5 Senelik 4.5 M $ --> Senelik 0.9 M $

Gs her sene aldigini biz 5 Sene icin aliyoruz...
deniz tarafının kapasitesi az ona göre de para da az olabilir :money:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:14:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Para peşin ödenmiş.

4.5 milyon dolar 5 yıllık faizde işletildiğinde Yıllık ortalama 1,75'ten Bu para yaklaşık 5 milyon dolar.

Yani yıllığını 1 milyon dolara verdik eski açığın.

Şu kaos ortamında bile çok düşük bu rakam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi nin dediklerine katılıyorum YD yıllarca Maketlerle tvlere çıkıp izinleri aldık yaptık yapıyoruz ha şimdi olacak oldu diye diye oyaladı durdu ve girdiği her seçimide kazandı, Nevzat Demir Tesisleri tamamladı hiç ortalığa çıkıp ben yaptım demedi, dese ve reklamını yapsa yerden göğe kadar hakkıyken üstelik. Sn Fikret Orman göreve geldi stadı yapacağım dedi, izinleri aldı, ihaleyi yaptı, inşaatı bitirme aşamasına getirdi, tabiki tek başına değil Ahmet Nur ÇEBİ ve diğer değerli ekibiyle, bu arada çeşitli yerlerde özel hayatı ile ilgili tacizlere uğradı. Fenerasyon tarafından sahada ezildi, buna rağmen dimdik ayakta. Takım gençleştirildi, yıldız ve yıldız adayı oyuncular alındı, vodafonearenaya geçilince 3 yıl bizden zor şampiyonluk alınır derken bu kadroya güveniyor.

yani işte açılış gecikti, kasten uzatıyolar, seçim malzemesi yapılacak, gibi yorumlar çok adilane değil. Seçim malzemesi olarak kullanılmazsa hata zaten, çünkü bu inşaat yönetim başarısı.

Ha tarih verdi, dedikleri hep yalan çıkıyor demekte haksızlık. camiada heyecan yaratmak adına tarihler verdi. Beşiktaşta apartman yapsanız anca 2 yılda iskanını alır oturursunuz ki burda Staddan bahsediyoruz. 3 yıl çok makul bir süre bu inşaat için.  başkan biz stadı 2016-2017 sezonunda açacağız deseyde ne bu forum olurdu ne takip ederdik nede bu kadar heyecanlı olurduk.

Ben biliyorum ki seneye ligler başladığında Çocuklarımla gelip orada maç izleyeceğim. Buda bana yeter. @bjk_mabet orda olursa çocuklara oralet bana da bi çay ısmarlarsa içerim :D

Allah'a emanet olun.
Heyecan yaratsın diye tarih verilmesi de çok garipmiş gerçekten :) Bu insanların aklıyla dalga geçmek gibi bir şey. Bu takım her halükarda 10.000 kombine zaten satıyordu 8000 ekstradan sattı oda 3 sene bedava vererek yani kombine satılması için yalan attı hikayesi de bence doğru değil bu işten zaten şu anda zarardayız. Sırf bunlar için bu kadar yalana değer miydi? Bence değmezdi. Kendisine güvenen ve arkasında olan insanların da güvenini kaybetti, toplumda ve sosyal medyada dalga geçilen bir başkan oldu. Beşiktaş başkanının bu durumlara düşmesi bana çok mantıklı gelmiyor, getirisi fazla olsaydı olabilirdi ama şu anda gelinen noktada bu yalanların hiç bir getirisi olmadı takıma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Para peşin ödenmiş.

4.5 milyon dolar 5 yıllık faizde işletildiğinde Yıllık ortalama 1,75'ten Bu para yaklaşık 5 milyon dolar.

Konuşulan 20 milyon tl lerden gelinen nokta 13 milyon tl şu anki kurla. Ayrıca bir kredi anlaşması veya mevcut kredilerin yapılandırılması gibi bir durum olabilir ama finansal tablolara hakim olmadığımız için bu konuda yorum yapamayacağım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kadar ucuz mu bu stadın hakları?
Şu an zaten para yok. Her türlü sıcak para için haraç mezat satma durumları olabilir demiştim. Geldiğimiz nokta en azından bu anlaşmanın görünen kısmı bunu gösteriyor. Umarım diğer anlaşmalar bu şekilde olmaz, piyasa şartlarına göre çok saçma bir rakam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:22:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Konuşulan 20 milyon tl lerden gelinen nokta 13 milyon tl şu anki kurla. Ayrıca bir kredi anlaşması veya mevcut kredilerin yapılandırılması gibi bir durum olabilir ama finansal tablolara hakim olmadığımız için bu konuda yorum yapamayacağım.

Benim de umudum bu. Borç faizi silme gibi bir durum ya da yeniden uzun vadeli bir ödeme planı oluşturma gibi bir durum mu oldu  acaba? Yoksa çok düşük rakam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bu kadar ucuz mu bu stadın hakları?

Allahtan 5 senelik,, zaten o vakitten sonra biz hayrını gormeye baslıcaz stadın...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:24:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Allahtan 5 senelik,, zaten o vakitten sonra biz hayrını gormeye baslıcaz stadın...

Abartmadan..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Para peşin ödenmiş.

tribün isim hakkı demiyorki reklam hakları deniyor :alala:
hemen parlamayalım isim için bu rakam düşük belkide ışıklı panolarda gösterilecek reklam
olabilir bu @Çağrı   reklam hakları deniyor  :alala: tribün isim hakkı demiyor

Çevrimdışı Kadir G.

Şu an zaten para yok. Her türlü sıcak para için haraç mezat satma durumları olabilir demiştim. Geldiğimiz nokta en azından bu anlaşmanın görünen kısmı bunu gösteriyor. Umarım diğer anlaşmalar bu şekilde olmaz, piyasa şartlarına göre çok saçma bir rakam.

Ben özel olarak düşük faizli kredi hakkımız olması, ödeme planlarının işimize gelecek şekilde ayarlanması karşılığında 20-30 milyon liraya olabilir demiştim. Hem para yarı miktarı hem de ekstralar yoksa çok kötü anlaşma.

Bu yıl boş kalsa seneye cl oynayan bir takıma daha yüksek teklifler gelirdi.

5 seneyi komple devrettik.

Çevrimdışı ozan062

Abartmadan..

3 sene diyorduk bu gidişle 5 hatta 6 senediyelim

cnk bir sonraki loca satısları değil ondan sonrakinde elimizde para kalacak

hiç abartmıyorum

Çevrimdışı Kadir G.

Ben Fikret Orman'dan böyle kârsız anlaşma beklemiyorum. Bekleyelim bakalım ne çıkacak.

Çevrimdışı ozan062

Ben Fikret Orman'dan böyle kârsız anlaşma beklemiyorum. Bekleyelim bakalım ne çıkacak.

aynı anlasma türü passolig içinde yapıldı

muhtemelen tribün ismi değil bu

Çevrimdışı Kadir G.

Reklam hakları şeklinde açıklama yapılmış ne demek oluyor bu şimdi? Tribünü vermediysek iyi fakat bankayla reklam arasında bağlantı kuramadım. Resmi kredicimiz mi oldu bunlar bize?

Çevrimiçi Necmi

Reklam hakları şeklinde açıklama yapılmış ne demek oluyor bu şimdi? Tribünü vermediysek iyi fakat bankayla reklam arasında bağlantı kuramadım. Resmi kredicimiz mi oldu bunlar bize?
stadın reklam panolarında çıkacak reklamlar olabilir.

Çevrimdışı ALBATROS

yönetimin bu açıklamaları daha detaylı yapması gerekir sompo japan sponsorluğununda ücretini açıklamadılar  :alala:

Çevrimdışı ozan062

yarın stadda basın toplantısı varmıs resmi sitede bildirilmediğine göre baska planlar var,,

yani yarın ola hayrola yarın net birsekilde ogreniriz bu anlasmayı ve sıradakileri cnk stad konusu olacak yarın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 15:36:58
  • Beşiktaş / Bodrum
tribün isim hakkı demiyorki reklam hakları deniyor :alala:
hemen parlamayalım isim için bu rakam düşük belkide ışıklı panolarda gösterilecek reklam
olabilir bu @Çağrı   reklam hakları deniyor  :alala: tribün isim hakkı demiyor

Bilmiyorum @Necmi abi eğer tribünse gerçekten çok düşük olur. 3 milyon doların altında ne olursa baya baya düşük olur.

@ozan062 abartı. Stadın sadece gişesi 80 Milyon Lira getirecek sana kombineler ile. Stat içi reklam anlaşmaları, konserler, restoran alanları vs derken en az 100 milyon para bırakacak bize kırpılmamış hali ile.

Sadece kombine olmayacağı için ilk yıl sıkıntılı bir yıl olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli