iyide kardeşim kullansın hakkıdır kullanmak Başkan başkasının emeğini kullanmıyorki
haksız görelim izinden tut ilk kazmaya ordan tut topu santraya koyana kadar büyük emekleri var
peki ben yaptım demesinin nasıl bir sakıncası olabilir. Yaptı ve en çokta yaptım deme hakkı onun
birinin başladığı işi devralmadı bir bütün olarak başladı ve bitiriyor. Seçimde ben stad yaptım derse
biride çıkıp hayır yapmadın diyebilirmi yada o kadar basit bir işdi bu güne kadar neden yapmadılar
bırak stadı Nevzat bey olmasa takım hala farelerle birlikte antrenman yapıyor olurdu Sebadan sonra
Beşiktaşa değer katacak tek bir çöp bile konmadı bu kulübün üstüne
bu yönetim hataları olmadımı oldu sürüyle ama kardeşim bir taraftan da yapıyorlar alt yapıyı yenilediler
nevzat demiri yenilediler stad bitmek üzere Basket arena projeleri çiziliyor yönetim değişse yeni gelecek
olanın basket arenayı yapacağına inanıyormusunuz ben inanmıyorum
@Necmi nin dediklerine katılıyorum YD yıllarca Maketlerle tvlere çıkıp izinleri aldık yaptık yapıyoruz ha şimdi olacak oldu diye diye oyaladı durdu ve girdiği her seçimide kazandı, Nevzat Demir Tesisleri tamamladı hiç ortalığa çıkıp ben yaptım demedi, dese ve reklamını yapsa yerden göğe kadar hakkıyken üstelik. Sn Fikret Orman göreve geldi stadı yapacağım dedi, izinleri aldı, ihaleyi yaptı, inşaatı bitirme aşamasına getirdi, tabiki tek başına değil Ahmet Nur ÇEBİ ve diğer değerli ekibiyle, bu arada çeşitli yerlerde özel hayatı ile ilgili tacizlere uğradı. Fenerasyon tarafından sahada ezildi, buna rağmen dimdik ayakta. Takım gençleştirildi, yıldız ve yıldız adayı oyuncular alındı, vodafonearenaya geçilince 3 yıl bizden zor şampiyonluk alınır derken bu kadroya güveniyor.
yani işte açılış gecikti, kasten uzatıyolar, seçim malzemesi yapılacak, gibi yorumlar çok adilane değil. Seçim malzemesi olarak kullanılmazsa hata zaten, çünkü bu inşaat yönetim başarısı.
Ha tarih verdi, dedikleri hep yalan çıkıyor demekte haksızlık. camiada heyecan yaratmak adına tarihler verdi. Beşiktaşta apartman yapsanız anca 2 yılda iskanını alır oturursunuz ki burda Staddan bahsediyoruz. 3 yıl çok makul bir süre bu inşaat için. başkan biz stadı 2016-2017 sezonunda açacağız deseyde ne bu forum olurdu ne takip ederdik nede bu kadar heyecanlı olurduk.
Ben biliyorum ki seneye ligler başladığında Çocuklarımla gelip orada maç izleyeceğim. Buda bana yeter.
@bjk_mabet orda olursa çocuklara oralet bana da bi çay ısmarlarsa içerim
Allah'a emanet olun.