ikinizde aynısını dusunuyorsunuz ,, doğru mantık bizim stadımız oldugu yerde kaldğı için bir kavram kargasasıda olmaz yani sonucta orası bizim mabedimiz 70 küsür yıldır...
bilmiyorum görüyorum yeni stadların dısarısı cıvıl cıvıl begenirsiniz begenmezsiniz fakat farklı bir yolu var,, biz tarihi bir hava katıyoruz bana göre bu tartısılır fakat olmus artık seklini almıs ama
dediğimiz gibi karakteristik özellik katmamız lazım yani heykeller ve daha fazlası lazım ki bence bu bir eksik ama olması konusunda endiselerim var unutulacak gibi görüyorum rahatsızımm
yine devreye girmiş @Necmi abi yahu su son yazdıklarımı oku o zaman hak verirsin hemen saldır bana 
hıhıhı 
girerim
zaten keyfim yok birde üstüne böyle yazarsan

ya o stadın Beşiktaşın stadı olduğunu kanıtlamaya ihtiyacımızmı var
senin dediğin kısmen doğruda olsa yaklaşımın yanlış olduğu için
doğrununda üstünü kapatıyor bu öyle değilde bizi gururlandıracak sanatsal bazı
farklılıkların yaratılması gerektiğini söylesen anlayacağım. bu heykel olur duvarlara
hiyeroglif olur ama sırıtmayacak sanatsal bir tasarım olmalı ve ünlü sanatçılar tarafından
yapılmalı bunun için hızlı harakey etmeye de gerek yok bazı şeyler zamanla yapılmalı
orası yeni bir yapı kimliğine zamanla ulaşacaktır iyi şeyler yapıldıkça dahada iyileri
yapılmaya çalışacaktır siz istiyorsunuz her şey bir anda olsun bitsin ama yani bir ev kurarken bile
temel ihtiyaçları alır girersin ince işleri sonra ihtyacına ve zevkine göre geliştirirsin