Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

ligin 33.haftası iç sahada osmanlı maçı var. o maçta şampiyonluğu garantileme durumu olursa yeni evimizde yaptığımız ilk maçta şampiyonluk turu atmak gibi bir ihtimalimiz de var.. bence bu da güzel olurdu.

zaten baskanda aynısın soyluyor son macı o sekilde oynayalım orda sampiyonluk turumuzu atalım diyor yani gecen sene ubnu diyordu
aynı sey suanda geçerli,, işte o zaman benim gibi bir muhalefette hiç tanımaz seçim için açtı stadı diye
cnk olay dogal işliyor ve olması gerektiği gibi ilerliyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

inşallah yönetimin Açılışı seçim malzemesi olarak kullanmaya niyeti yoktur.
stad bitip acmazlarsa secim malzemesi yaparlar acarlarsa o zaman bu takim ve taraftar icin en iyisini yapmis olacaklar bakalim bi mart-nisan gelsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:27:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sanki olimpiyata ve basaksehire cok aliskinlar sanki deplasmanlardaki sahalara cok aliskinlarda mac kazaniyorlar vodafone arenada psikoloji diger takimlara etki eder bize degil ben sunu diyorum eger bu stad mart sonu bitip agustosta acilirsa ve sampiyonluk kaybedilirse bunun hesabini kimse veremez mart sonu bi gelsin bakalim cimciler islerini bitirp gittigindr acilcakmi acilmayacak mi

Mart sonu bitirmezler diyorum zaten Efe :) Psikolojik etkenleri her açıdan değerlendirip Ağustos'a kalacak şekilde işler tamamlanır.

Ve evet o deplasmanlara çok alışkın bu takım artık bunu görmen gerek. Bu takım neden iç saha ve dış sahada tamamen aynı futbolu oynayabiliyor diye bir düşün?

Bunu şuan Türkiye'de yapabilen bir takım yok. Fener ve Gs gece ile gündüz kadar fark ediyor iç ve dış sahada. Bu takım kabul et ya da etme bu ortama alıştı iç dış dinlemeden aynı futbolu oynuyor olması da buna en büyük örnek.

Bunu Ersan da söylemişti artık farketmiyor diye ki bu bizim için avantaj bu kemik kadro dağılana kadar dışarıda çok iyi oynayacağız Arena açıldıktan sonra. Ama bu şampiyonluğa 2-3 maç kala alınacak risk kesinlikle değil.

Burada taraftar gözüyle değil futbolcu gözüyle bakman gerek. Bizim için coşku oyuncular için aşırı stres demek bahsettiğin ortam bir anda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

neden sacmalik olsun abi tff neden izin vermesin onuda anlayamadim bu stad bittigi gun acilmali bence baska turlusunu kabul edemem bitmezse zaten sıkıntı yok paşa paşa bekleyecegiz
Sene basinda belirttik hangi statlarda oynayacagimizi. Ekstradan bir statta oynamamiza izin vermezler, vermekte istemezler.

Baski olayini ben soyleyecektim ama Cagri en guzel sekilde anlatmis. Oradaki atmosfere (yaratabilirsek) ilk maclarda bizim oyuncular bile fazla dayanamaz. Kaldi ki burada herkes soyluyor cehennem cukuru, giren bi daha cikamaz, dar ederiz her yeri vs.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sezer94

Son 24 saat diye tweet atmis bence yarin kalkacak secimlere kadar bitmis olacak rahat olun sinirlenmeyin :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz 2.ci yarı nerde oynuyacağız onu düşünelim olimpiyatta o karda çamurda şampiyonluktan uzaklaşacağız yine.

Çevrimiçi Necmi

ikinizde aynısını dusunuyorsunuz ,, doğru mantık bizim stadımız oldugu yerde kaldğı için bir kavram kargasasıda olmaz yani sonucta orası bizim mabedimiz 70 küsür yıldır...
bilmiyorum görüyorum yeni stadların dısarısı cıvıl cıvıl begenirsiniz begenmezsiniz fakat farklı bir yolu var,, biz tarihi bir hava katıyoruz bana göre bu tartısılır fakat olmus artık seklini almıs ama

dediğimiz gibi karakteristik özellik katmamız lazım yani heykeller ve daha fazlası lazım ki bence bu bir eksik ama olması konusunda endiselerim var unutulacak gibi görüyorum rahatsızımm

yine devreye girmiş @Necmi abi yahu su son yazdıklarımı oku o zaman hak verirsin hemen saldır bana :iblackeye:

hıhıhı :kuserim
girerim :bandit:
zaten keyfim yok birde üstüne böyle yazarsan  :vur
ya o stadın Beşiktaşın stadı olduğunu kanıtlamaya ihtiyacımızmı var
senin dediğin kısmen doğruda olsa yaklaşımın yanlış olduğu için
doğrununda üstünü kapatıyor bu öyle değilde bizi gururlandıracak sanatsal bazı
farklılıkların yaratılması gerektiğini söylesen anlayacağım. bu heykel olur duvarlara
hiyeroglif olur ama sırıtmayacak sanatsal bir tasarım olmalı ve ünlü sanatçılar tarafından
yapılmalı bunun için hızlı harakey etmeye de gerek yok bazı şeyler zamanla yapılmalı
orası yeni bir yapı kimliğine zamanla ulaşacaktır iyi şeyler yapıldıkça dahada iyileri
yapılmaya çalışacaktır siz istiyorsunuz her şey bir anda olsun bitsin ama yani bir ev kurarken bile
temel ihtiyaçları alır girersin ince işleri sonra ihtyacına ve zevkine göre geliştirirsin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:33:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz 2.ci yarı nerde oynuyacağız onu düşünelim olimpiyatta o karda çamurda şampiyonluktan uzaklaşacağız yine.

Devre sonuna kadar tüm maçları Başakşehir'de oynarsak anlaşmamız bitiyor ancak devre arası geldiği için zemin dinlenecek 3 hafta kadar.

Tekrar bir anlaşma ile 4 maç daha oynarız orada diye tahmin ediyorum geçen sene olduğu gibi.

20 Mart Antalyaspor ya da 10 Nisan Bursaspor ile Olimpiyat'a döneriz zemin 8 hafta kaldırabiliyor demişti Gümüşdağ arka arkaya 5 maç izin vermezler herhalde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Emre.Guler

stad bitip acmazlarsa secim malzemesi yaparlar acarlarsa o zaman bu takim ve taraftar icin en iyisini yapmis olacaklar bakalim bi mart-nisan gelsin

Seçime yetişmesi için bilerek yavaşlatılıyorsa peki hala takım ve taraftar için en iyisimi yapılmış olacak?

Çevrimiçi Necmi

Sene basinda belirttik hangi statlarda oynayacagimizi. Ekstradan bir statta oynamamiza izin vermezler, vermekte istemezler.

Baski olayini ben soyleyecektim ama Cagri en guzel sekilde anlatmis. Oradaki atmosfere (yaratabilirsek) ilk maclarda bizim oyuncular bile fazla dayanamaz. Kaldi ki burada herkes soyluyor cehennem cukuru, giren bi daha cikamaz, dar ederiz her yeri vs.
cehennem çukuru giren çıkamaz oraya gömülürde doğru ilk gömülen biz olmayalım.

Çevrimdışı Serdar

Yaw artık kalksın yarın gözünü seveyim. Yoksa Banu Alkan a bağlıcam "Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm "  falan diye.  :steamed:

Çevrimdışı ozan062

girerim :bandit:
zaten keyfim yok birde üstüne böyle yazarsan  :vur
ya o stadın Beşiktaşın stadı olduğunu kanıtlamaya ihtiyacımızmı var
senin dediğin kısmen doğruda olsa yaklaşımın yanlış olduğu için
doğrununda üstünü kapatıyor bu öyle değilde bizi gururlandıracak sanatsal bazı
farklılıkların yaratılması gerektiğini söylesen anlayacağım. bu heykel olur duvarlara
hiyeroglif olur ama sırıtmayacak sanatsal bir tasarım olmalı ve ünlü sanatçılar tarafından
yapılmalı bunun için hızlı harakey etmeye de gerek yok bazı şeyler zamanla yapılmalı
orası yeni bir yapı kimliğine zamanla ulaşacaktır iyi şeyler yapıldıkça dahada iyileri
yapılmaya çalışacaktır siz istiyorsunuz her şey bir anda olsun bitsin ama yani bir ev kurarken bile
temel ihtiyaçları alır girersin ince işleri sonra ihtyacına ve zevkine göre geliştirirsin

tamam abi ama napayım simdi bakıyoruz son türkiyedeki stadların hepsi sadece renk üzerinden yürümüş bir tane sanatsal calısma yok,, direk onun üzerinden yürüdüm sonra sonra siz işte ne gerek var deyince
aklıma diğer alternatifler geldi,, heykeller ve senin dediklerin... ve evet şimdi istiyoruz çnk finansal para anca simdi ayrılabilir sonraya bırakırsak hep sauvundugum seye gelicez
ekmeğini yemeye odaklanıcaz görsel oalrak dekorasyon 15nci plana düşecek:((( belkide hiç yapılmıcak üstüne konmucak

daha biz kurulu düzenimiz yok personel maasları hep geriden geliyor yani bu stad bittiğinde biz bu iş için bir ekip tutmaya calıssak bile orada kurumsal hafızada yok düzende yok
yani ksısaca yaptık yaptık yapamadık geçmiş olsunn  :D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Stadyumun dışı 10 numara zaten tarihi duvara muhtemelen kulüp tarihiyle ilgili kabartmalarda gelecek bana kalırsa tribünlerde Kapalı alta Beşiktaş JK yazılmalıydı.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:41:38
  • Beşiktaş / Bodrum
En ideali turnuva ile açıp (turnuvaya çok meraklı değilim ama uluslararası sükse demek) devamında orada en az 3 hazırlık maçı yapmak yazın. Hiçbiri de Türk takımlarıyla olmamalı.

Futbolcular ve takım o atmosfere iyice alışmalı. Ondan sonra ligin ilk haftası karışımızda fikstürde oraya düşen takımın vay haline.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Seçime yetişmesi için bilerek yavaşlatılıyorsa peki hala takım ve taraftar için en iyisimi yapılmış olacak?
daha mimar yeni açıkladı çatı kalktıktan sonra 3 ay sayın diye
ama seçimi etkileyecek tek şey şampiyonluktur. Öyle stadın seçime yetişmesi falan biraz anlamsız birşey
bu başkan iki seçim kazandı stad olmadan emin olun bitmesin gene kazanacaktır. Bitmiş olması tam tersi
teper ben pastayı yaptım bitirdim alın yiyin demek gibi bir şey. adam Beşiktaşın geleceğini ardına kadar açıp seçime girecek
hem zaten stadın açılmasını seçim yatırımı olarak gören arkadaşlar demekki bu seçimi kazandıracak kadar büyük bir şeyse
zaten kazanmayı haketmiş demektir neyin korkusu bu demekki yönetim sürecini boş geçirmemiş Beşiktaşın üzerine bir
değer koymuş bunu kullanacaksa buda onun hakkı

Çevrimdışı Emre.Guler

ama seçimi etkileyecek tek şey şampiyonluktur. Öyle stadın seçime yetişmesi falan biraz anlamsız birşey
bu başkan iki seçim kazandı stad olmadan emin olun bitmesin gene kazanacaktır. Bitmiş olması tam tersi
teper ben pastayı yaptım bitirdim alın yiyin demek gibi bir şey. adam Beşiktaşın geleceğini ardına kadar açıp seçime girecek
hem zaten stadın açılmasını seçim yatırımı olarak gören arkadaşlar demekki bu seçimi kazandıracak kadar büyük bir şeyse
zaten kazanmayı haketmiş demektir neyin korkusu bu demekki yönetim sürecini boş geçirmemiş Beşiktaşın üzerine bir

İyide abi her seçimde stadı kullandı ama stad yapıyoruz kolaymı sanıyorsunuz bu yönetim nelerle uğraşıyor v.s.

Neyse hayırlısı artık bu arada yarın stadta basın toplantısı varmış buda artık erteleme olmayacak demektir

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Yarın Vodafone Arena'dayız</p>&mdash; Eray Emin Aydemir (@ErayEAydemir) 26 Ekim 2015
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Çevrimdışı ahmetx

Bence haksız değil bu konuda ama detay bilmiyoruz tabii.

Süsleme de çokça arma ve sembolik şeyler olmalı dışarıdan da. Tabi ki renkten bahsetmiyorum şu rengi çok güzel ve estetik.

Ancak çatı iskeleti ile küfeki kolonlarıo arasında kalan kısımlara yere yer armalar veya kartal figürleri konabilir.

Ben bu tür yapıların dışının sade kalmasının her zaman yapıyı öne çıkaracağı kanatindeyim. Kaldı ki tarihi duvara kabartmalar ve küfeki kolonların arasınada armalı feforjeler gelecek. :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

En ideali turnuva ile açıp (turnuvaya çok meraklı değilim ama uluslararası sükse demek) devamında orada en az 3 hazırlık maçı yapmak yazın. Hiçbiri de Türk takımlarıyla olmamalı.

Futbolcular ve takım o atmosfere iyice alışmalı. Ondan sonra ligin ilk haftası karışımızda fikstürde oraya düşen takımın vay haline.
Bu konuda sana katılıyorum Bitsin ama açılmasın taraftarıyım açılmasının olumlu etkisi olduğundan fazla
olumsuz etkisi olma ihtimali var ancak şampiyonluk garanti olur oraya şampiyon olarak gireriz. Başka türlü sıkıntı olma ihtimalide var
her şeyden önce oyuncuları psikolojik baskı altına alır şampiyonluk baskısının üstüne birde bu binerse banada pek iyi olurmuş gibi gelmiyor @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:47:57
  • Beşiktaş / Bodrum

Seçim için stat açacak kadar küçük düşünse tüzüğe 2 kezden fazla ardı ardına başkanlık yapılamaz maddesini koydurmaz bence zaten @Necmi abi

Aziz Yıldırım gibi oturur 20 yıl kaymağını yer. Karşısına çıkabilecek aday da yok denecek kadar az. Demirören'i taraftar sokmaz, nerdeyse tek alternatif konumunda.

Ha seçimi statta yapmak, eseri göstermek artı puan getirir mi getirir ama oyu verecek olan zaten zihniyetine veriyor ve verdi. İsimler değil yaptığı işler önemli. Muhalefetin başkanı değiştirmek yerine yanlışlarını yapmamasını sağlamak üzerine eleştiri yaptığı gün herhalde kulübün çehresi değişecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:49:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben bu tür yapıların dışının sade kalmasının her zaman yapıyı öne çıkaracağı kanatindeyim. Kaldı ki tarihi duvara kabartmalar ve küfeki kolonların arasınada armalı feforjeler gelecek. :claps:

Armalar dışta mı olacak fotoğraftaki gibi içte mi Ahmet abi?

İzin olur mu veya güvenliği nasıl olur bilmiyorum ama yeni açık tarafında büyük heykel meşaleler çok güzel olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmetx

İzin olur mu veya güvenliği nasıl olur bilmiyorum ama yeni açık tarafında büyük heykel meşaleler çok güzel olabilir.
fotolara göre içte umarım dıştada olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Buyuk bir kartal heykeli yapilacak ama Yeni acik degil eski acik tarafina düşünülüyor galiba @Çağrı
Bu arada Heykeli de Anish Kapoor yapacakmis :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:53:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu konuda sana katılıyorum Bitsin ama açılmasın taraftarıyım açılmasının olumlu etkisi olduğundan fazla
olumsuz etkisi olma ihtimali var ancak şampiyonluk garanti olur oraya şampiyon olarak gireriz. Başka türlü sıkıntı olma ihtimalide var
her şeyden önce oyuncuları psikolojik baskı altına alır şampiyonluk baskısının üstüne birde bu binerse banada pek iyi olurmuş gibi gelmiyor @Çağrı

@Necmi abi herkes buradaki taraftar gibi değil en başta. 20.000 sevinmeye gelecekse 20.000 sevmeyen, şampiyonluk olmazsa bir top direkten dönerse, bir puan kaybedilirse Fikret Orman istifa diye bağıracak grup da gelecek.

Brugge maçında yapılanı unutamıyorum ben maç 1-1 iken 1 gol yetecekken takım ıslıklandı. Öyle bir maçta bile o olduysa 28. hafta Bursa maçı ile açtığımızı düşün.

Maç 0-0 dakika 80 sence ne olur? Töre'nin Oğuzhan'ın yaşı daha 23. Kaşarlanmış oyuncu değiller. Olcay, Ersan en ufak hatasında huuuuuuuuuu diye ses gelecek cesaretleri kırılacak maç içinde. Sabri mesela alıştı artık her maç yuhalanmaya etkilenmiyor  :evillol:

Bunları hazırlık maçlarında ya da ligin 1.3.5. haftalarında yaşamak kolay karşındaki rakip motive olmayacak o kadar puan kaybetmeden atlatırsın. Ama 28. hafta bedeli çok ağır olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Stadın bilerek geciktirildiğini ima eden arkadaşlar ayıp ediyorsunuz bu statta işler ilk defa birkaç hafta gecikmiş ve istenerek böyle ayarlanmış, çatı bilerek yavaş kaldırılıyor gibi işler, seçim, gelir, kombine vs her ne sebeple ise geciktiriliyor diyenler; ya psikolojisi önceden bozukmuş ya da inşaatla birlikte psikolojisi bozulmuş :) Statta hafriyattan tutun, prekastı, küfekisi, kat betonları, rampa, duvar, çatı kolonları her şey bizim kıpır kıpır beklediğimiz tarihlerden çok daha geç oldu. Burada şu salıya şu iş biter, bu çarşambaya o iş biter, sonuncusu şu gün takılır dediğimiz ne varsa hepsi gecikti. Sorun belki onlarda belki bizim tahminlerimizdeydi herneyse buraya girmiyorum. Sonuç olarak statta hız açısından sonradan değişen bir durum yok, başta neyse aynı oranda devam ediyor. Yani söylendiği gibi vay şunu yapmak için şu tarihe getiriyorlar diye bir şey yok. Psikolojiniz bozulmuş. Şu satılmayan bir loca vardı ya işte hala satılmadıysa oraya Beşiktaşlıları terapi merkezi açılmalı stat inşaatından dolayı psikolojisi bozulan kardeşlerimize burada bedava tedavi imkanı sağlanmalı. Kulübün taraftara borcudur. :D