Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903358 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:08:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim için nisanda açmak apar topar maç yapmak gazetelerde 2-3 gün kalması, olası şampiyonluk kaçması halinde ise insanların enerjisinin düşmesi bunun kombinelere yansıması demek.

Ağustosta bunu turnuva ile açarsın. 1 haftaya yayarsın şenliğe çevirirsin turnuva sonrası 4-5 tane konser ayarlar Vodafone 1 hafta 10 gün devamlı manşetleri süsler ve bir şampiyonlar ligi maçıyla çok görkemli bir resmi maça çıkarsın.

Arada büyük fark var ve bunun yönetim de farkındadır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan

ya bişi dicem

antalyanın stadının dısarısı beyaz kırmızı renklerle donatılmıs

bizimkinde öyle birsey yok, yani ne bileyim bizim takımın renklerini ve armasını temsil edecek birseyler yok dışarıdan baktıgımızda stada
hatta bilen biliyor benim yorumumu daha cok beşiktaşın değil vodafonun stadıymıs gibi görünecek adamların her yerde bayisi olacak:))
onların amblemleri kolonların üstünde olacak ama beşiktaştan sekil bile yok,, anlatabilmişimdir umarım...

ha belkide bendedir hata siz söyleyin deyin surda surda karakteristik özelliklerimiz olacak hiç öyle nankör olma deyin amenna

dikkat içeriden bahsetmiyorum dısarıdan bakıldıgında stada ondan bahsediyorum

örnekle arttıreayım,, gsnin stadında bile bir iki şerit var,, bursanın stadı benim diye bagırıyor,, konyanın dısını hatırlamıyorum ama ondada renkler on plandaydı,, fenerin öyle...
anlatabilmişimdir umarım

gerçi bitince konusmak lazım ama hani bi anda aklıma geldide sorayım dedim
Bence hiç bir şey yapmalarına gerek yok.
Bizim özelliğimiz de bu işte, arma olmadan, figür olmadan insanların hafızasına oranın Beşiktaş Arena olarak kazınması.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Yarın artık kesinse canlı yayın olacak mi @Necmi abi
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi COB

Bir Beşiktaşli olarak kendimi kandirilmiş hissediyorum, ağustos 2015 te açilacakti,  pardon eylül 2015, pardon pardon önümüzdeki sezon!!!

Çevrimdışı Oktay

agustos değil mayıs haziran aylarında olur sebebini ben demeyim siz biliyorsunuz:D
ben köyden yarın geldim bişey bildiğim yok  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

ya bişi dicem

bizimkinde öyle birsey yok, yani ne bileyim bizim takımın renklerini ve armasını temsil edecek birseyler yok dışarıdan baktıgımızda stada
hatta bilen biliyor benim yorumumu daha cok beşiktaşın değil vodafonun stadıymıs gibi görünecek adamların her yerde bayisi olacak:))
onların amblemleri kolonların üstünde olacak ama beşiktaştan sekil bile yok,, anlatabilmişimdir umarım...

ha belkide bendedir hata siz söyleyin deyin surda surda karakteristik özelliklerimiz olacak hiç öyle nankör olma deyin amenna

örnekle arttıreayım,, gsnin stadında bile bir iki şerit var,, bursanın stadı benim diye bagırıyor,, konyanın dısını hatırlamıyorum ama ondada renkler on plandaydı,, fenerin öyle...
anlatabilmişimdir umarım

@ozan062 böyle bir şeye gerek var mı? stadın beşiktaşa ait olduğunu turistler bile biliyor. Allianz arenanın Bayernin olduğunu herkesin bildiği gibi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aoguzd

Benim için nisanda açmak apar topar maç yapmak gazetelerde 2-3 gün kalması, olası şampiyonluk kaçması halinde ise insanların enerjisinin düşmesi bunun kombinelere yansıması demek.

Ağustosta bunu turnuva ile açarsın. 1 haftaya yayarsın şenliğe çevirirsin turnuva sonrası 4-5 tane konser ayarlar Vodafone 1 hafta 10 gün devamlı manşetleri süsler ve bir şampiyonlar ligi maçıyla çok görkemli bir resmi maça çıkarsın.

ligin 33.haftası iç sahada osmanlı maçı var. o maçta şampiyonluğu garantileme durumu olursa yeni evimizde yaptığımız ilk maçta şampiyonluk turu atmak gibi bir ihtimalimiz de var.. bence bu da güzel olurdu.

Çevrimdışı Efe

Bana göre sorun yok olması gereken de bu zaten nisanda 3 maç yapacağım diye stadı açmak çok saçma.
neden saçma olsun şampiyonlugu getirecek 3 mac olimpuyatmi vodafone arenami sampiyonlugu vodafone arenadami kutlamak yoksa olimpiyatta renklilere kaptirmak mi cagri seni bu aralar dusunmeye dagvet ediyorum bu stad bu takim sampiyon olsun diye yapiluyor sezon basi turnuva oynamak icin degil banane turnuvadan isterse barcelona gelsin takim sampiyon olmazsa afedersin so.rim turnuvasina sezon basi acma plani falan yapan varsada kendi fisini ceker stad nisan ayinda bitecek bu ortada yinede beklerlerse ve sampiyonluk kacarsa bunu kimse kaldiramaz daha :bandit:
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 14:18:21 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:12:32
  • Beşiktaş / Bodrum
@ozan062 böyle bir şeye gerek var mı? stadın beşiktaşa ait olduğunu turistler bile biliyor. Allianz arenanın Bayernin olduğunu herkesin bildiği gibi.

Bence haksız değil bu konuda ama detay bilmiyoruz tabii.

Süsleme de çokça arma ve sembolik şeyler olmalı dışarıdan da. Tabi ki renkten bahsetmiyorum şu rengi çok güzel ve estetik.

Ancak çatı iskeleti ile küfeki kolonlarıo arasında kalan kısımlara yere yer armalar veya kartal figürleri konabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ya bişi dicem

anlatabilmişimdir umarım

şakamısın stadın içinde dışında siyah ve beyaz dışında bir renkmi var
firmalar logolarını bile değiştirdi siyah beyaz yaptı yangın dolapları bile standartın dışına çıkıldı
özel olarak firma siyah yaptı orda her şey Beşiktaşa özel yapılıyor terk farklı renk çimler
birtek vodafone iletişim merkezi ve yukardaki vodafone yazısı kırmızı olur ama kaldıki kırmızıda
bizim renklerimizden biri gerçekten destursuz atıyorsun @ozan062

Çevrimdışı warofpoet

çatı için son 24 saat diye tweet atmış mabed... yani yarın bu saatlerde yükseliyo olacak.. olumsuz düşünmeye gerek yok yetişecek stat lig bitmeden yetişmezse de dünyanın sonu değil...temel atmadan bu yana 3 yıl dolmadan bitmiş olacak bu da gayet başarılı. inşallah şampiyonluk turunu orda atarız.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ozan062

Bence hiç bir şey yapmalarına gerek yok.
Bizim özelliğimiz de bu işte, arma olmadan, figür olmadan insanların hafızasına oranın Beşiktaş Arena olarak kazınması.

ikinizde aynısını dusunuyorsunuz ,, doğru mantık bizim stadımız oldugu yerde kaldğı için bir kavram kargasasıda olmaz yani sonucta orası bizim mabedimiz 70 küsür yıldır...
bilmiyorum görüyorum yeni stadların dısarısı cıvıl cıvıl begenirsiniz begenmezsiniz fakat farklı bir yolu var,, biz tarihi bir hava katıyoruz bana göre bu tartısılır fakat olmus artık seklini almıs ama

dediğimiz gibi karakteristik özellik katmamız lazım yani heykeller ve daha fazlası lazım ki bence bu bir eksik ama olması konusunda endiselerim var unutulacak gibi görüyorum rahatsızımm

yine devreye girmiş @Necmi abi yahu su son yazdıklarımı oku o zaman hak verirsin hemen saldır bana :iblackeye:

ben köyden yarın geldim bişey bildiğim yok  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

hıhıhı :kuserim
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 14:17:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Benim tahminim başkanın 2 yıldır stadın açılmasıyla ilgili yanlış tarih vermesinin nedeni kombine sayısını arttırıp nakit para akışını hızlandırmaktı geçen yıl olmasa da bu yıl millet uyandı ve kombine almadı  :D , 2. yarının kombinesini satmak için yine tarih verebilir başkan  :biggrinking: , ancak gelecek yıl Ağustos en makul tarih.  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:16:56
  • Beşiktaş / Bodrum
neden saçma olsun şampiyonlugu getirecek 3 mac olimpuyami vodafone arenami sampiyonlugu vodafone arenadami kutlamak yoksa olimpiyatta renklilere kaptirmak mi cagri seni bu aralar dusunmeye dagvet ediyorum bu stad bu takim sampiyon olsun diye yapiluyor sezon basi turnuva oynamak icin degil banane turnuvadan isterse barcelona gelsin takim sampiyon olmazsa afedersin so.rim turnuvasina sezon basi acma plani falan yapan varsada kendi fisini ceker stad nisan ayinda bitecek bu ortada yinede beklerlerse ve sampiyonluk kacarsa bunu kimse kalkiramaz daha :bandit:

Efe katılmıyorum ve bence çok yanlış bakıyorsunuz duruma geçen burada bunu açıklamaya çalıştım.

Bu takım 51 maçını dışarıda oynamış olacak nerdeyse 3 sezon bu. Sen 51 maç dışarıda oynamaya alışan, o ortama alışan oyuncuları bir anda Arena'ya atarak iyi bir şey yapacağını sanıyorsun ama bu göründüğü gibi bir şey değil.

O stat en başta şuan bize yabancı. Çimlerinde antrenman dahi yapılmamış, atmosferine alışık olmayan tam 25 tane oyuncu ne demek biliyor musun? Nasıl baskı altında kalacaklarını tahmin edebiliyor musun?

Bu takım alıştığı düzende bitirmeli sezonu psikolojik faktörleri hiçe sayıyorsunuz. Ben oynadım, oynayanlar da vardır futbol aramızda 100 kişiye oynamakla 5.000 kişiye oynamak arasında dizlerinin bağını çözecek kadar fark var.

Kaldı ki hep iyiye odaklısın. Lider girip şampiyonluğu yeni açılan statta kaptırmak da var o zaman bunun herkesi nasıl etkileyeceğini düşünüyor musun? Stadın bütün havası gidecek sadece 3 maç yüzünden.

Sen 14 maçı zaten Olimpiyat ve Başakşehir'de oynayıp lider girersen son 6 haftaya, son 3 maçını da aynı yerlerde oynayıp şampiyon olursun. Olay o noktaya geldiğinde stat değil oynanan futbol ve konsantrasyon.

ligin 33.haftası iç sahada osmanlı maçı var. o maçta şampiyonluğu garantileme durumu olursa yeni evimizde yaptığımız ilk maçta şampiyonluk turu atmak gibi bir ihtimalimiz de var.. bence bu da güzel olurdu.

Eğer 32. hafta şampiyonluğu garantilersek 33. hafta açılması muhteşem olur :)
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 14:20:48 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Emre.Guler

inşallah yönetimin Açılışı seçim malzemesi olarak kullanmaya niyeti yoktur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her sütunun arasına Beşiktaş efsanelerinin olduğu flamalar konulabilir bazı maç günlerinde ve bence ışıklandırma ile birlikte harika bir görüntü oluşturur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

ikinizde aynısını dusunuyorsunuz ,, doğru mantık bizim stadımız oldugu yerde kaldğı için bir kavram kargasasıda olmaz yani sonucta orası bizim mabedimiz 70 küsür yıldır...
bilmiyorum görüyorum yeni stadların dısarısı cıvıl cıvıl begenirsiniz begenmezsiniz fakat farklı bir yolu var,, biz tarihi bir hava katıyoruz bana göre bu tartısılır fakat olmus artık seklini almıs ama

dediğimiz gibi karakteristik özellik katmamız lazım yani heykeller ve daha fazlası lazım ki bence bu bir eksik ama olması konusunda endiselerim var unutulacak gibi görüyorum rahatsızımm

hıhıhı :kuserim

stadyumun dış kısmına bir Anish Kapoor çalışması olacak onu bekle derim.

Çevrimiçi Necmi

Bence haksız değil bu konuda ama detay bilmiyoruz tabii.

Süsleme de çokça arma ve sembolik şeyler olmalı dışarıdan da. Tabi ki renkten bahsetmiyorum şu rengi çok güzel ve estetik.

Ancak çatı iskeleti ile küfeki kolonlarıo arasında kalan kısımlara yere yer armalar veya kartal figürleri konabilir.
siyah beyaz rengi yanyana getirip türkiyede herkese sor Beşiktaş der bunun dışında daha başka bir etikete ihtiyaç varmı :alala:
Beşiktaş o kadar büyük bir markaki bunları hatırlatmak için koca puntalar atmaya gerek yok yaparsanda görmemişin şeyi olmuş
hikayesine döner stadda önemli olan dekorasyonu bu sınırlarda tutabilmek kırmızıyıda garnetür gibi kullanmak zaten uygun yerlerede
abartıya kaçmadan logomuz işlenecektir. @Çağrı

Çevrimdışı Fatih

Aynen oyle. Nisan ayinda stadin acilmasi buyuk sacmalik olur. Kaldi ki tff zaten izin vermez o tur seye bence.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı laoban

Çevrimdışı Efe

Efe katılmıyorum ve bence çok yanlış bakıyorsunuz duruma geçen burada bunu açıklamaya çalıştım.

Bu takım 51 maçını dışarıda oynamış olacak nerdeyse 3 sezon bu. Sen 51 maç dışarıda oynamaya alışan, o ortama alışan oyuncuları bir anda Arena'ya atarak iyi bir şey yapacağını sanıyorsun ama bu göründüğü gibi bir şey değil.

O stat en başta şuan bize yabancı. Çimlerinde antrenman dahi yapılmamış, atmosferine alışık olmayan tam 25 tane oyuncu ne demek biliyor musun? Nasıl baskı altında kalacaklarını tahmin edebiliyor musun?

Bu takım alıştığı düzende bitirmeli sezonu psikolojik faktörleri hiçe sayıyorsunuz. Ben oynadım, oynayanlar da vardır futbol aramızda 100 kişiye oynamakla 5.000 kişiye oynamak arasında dizlerinin bağını çözecek kadar fark var.

Kaldı ki hep iyiye odaklısın. Lider girip şampiyonluğu yeni açılan statta kaptırmak da var o zaman bunun herkesi nasıl etkileyeceğini düşünüyor musun? Stadın bütün havası gidecek sadece 3 maç yüzünden.

Sen 14 maçı zaten Olimpiyat ve Başakşehir'de oynayıp lider girersen son 6 haftaya, son 3 maçını da aynı yerlerde oynayıp şampiyon olursun. Olay o noktaya geldiğinde stat değil oynanan futbol ve konsantrasyon.
sanki olimpiyata ve basaksehire cok aliskinlar sanki deplasmanlardaki sahalara cok aliskinlarda mac kazaniyorlar vodafone arenada psikoloji diger takimlara etki eder bize degil ben sunu diyorum eger bu stad mart sonu bitip agustosta acilirsa ve sampiyonluk kaybedilirse bunun hesabini kimse veremez mart sonu bi gelsin bakalim cimciler islerini bitirp gittigindr acilcakmi acilmayacak mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 14:22:35
  • Beşiktaş / Bodrum
siyah beyaz rengi yanyana getirip türkiyede herkese sor Beşiktaş der bunun dışında daha başka bir etikete ihtiyaç varmı :alala:
Beşiktaş o kadar büyük bir markaki bunları hatırlatmak için koca puntalar atmaya gerek yok yaparsanda görmemişin şeyi olmuş
hikayesine döner stadda önemli olan dekorasyonu bu sınırlarda tutabilmek kırmızıyıda garnetür gibi kullanmak zaten uygun yerlerede
abartıya kaçmadan logomuz işlenecektir. @Çağrı

@Necmi abi ben renginde değilim bence şuan sade ve çok güzel.

Benim demek istediğim bazı süslemeler çatı ve kolon arasına bu sadeliği bozmayacak şekilde. Yani aynı şeyden bahsediyoruz aslında :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Aynen oyle. Nisan ayinda stadin acilmasi buyuk sacmalik olur. Kaldi ki tff zaten izin vermez o tur seye bence.
neden sacmalik olsun abi tff neden izin vermesin onuda anlayamadim bu stad bittigi gun acilmali bence baska turlusunu kabul edemem bitmezse zaten sıkıntı yok paşa paşa bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

sanki olimpiyata ve basaksehire cok aliskinlar sanki deplasmanlardaki sahalara cok aliskinlarda mac kazaniyorlar vodafone arenada psikoloji diger takimlara etki eder bize degil ben sunu diyorum eger bu stad mart sonu bitip agustosta acilirsa ve sampiyonluk kaybedilirse bunun hesabini kimse veremez mart sonu bi gelsin bakalim cimciler islerini bitirp gittigindr acilcakmi acilmayacak mi
Hesap soran yok ki hesap veren olsun @Efe Sen 3 senedir hesap soran birisi gordun mu?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...