neden saçma olsun şampiyonlugu getirecek 3 mac olimpuyami vodafone arenami sampiyonlugu vodafone arenadami kutlamak yoksa olimpiyatta renklilere kaptirmak mi cagri seni bu aralar dusunmeye dagvet ediyorum bu stad bu takim sampiyon olsun diye yapiluyor sezon basi turnuva oynamak icin degil banane turnuvadan isterse barcelona gelsin takim sampiyon olmazsa afedersin so.rim turnuvasina sezon basi acma plani falan yapan varsada kendi fisini ceker stad nisan ayinda bitecek bu ortada yinede beklerlerse ve sampiyonluk kacarsa bunu kimse kalkiramaz daha 
Efe katılmıyorum ve bence çok yanlış bakıyorsunuz duruma geçen burada bunu açıklamaya çalıştım.
Bu takım 51 maçını dışarıda oynamış olacak nerdeyse 3 sezon bu. Sen 51 maç dışarıda oynamaya alışan, o ortama alışan oyuncuları bir anda Arena'ya atarak iyi bir şey yapacağını sanıyorsun ama bu göründüğü gibi bir şey değil.
O stat en başta şuan bize yabancı. Çimlerinde antrenman dahi yapılmamış, atmosferine alışık olmayan tam 25 tane oyuncu ne demek biliyor musun? Nasıl baskı altında kalacaklarını tahmin edebiliyor musun?
Bu takım alıştığı düzende bitirmeli sezonu psikolojik faktörleri hiçe sayıyorsunuz. Ben oynadım, oynayanlar da vardır futbol aramızda 100 kişiye oynamakla 5.000 kişiye oynamak arasında dizlerinin bağını çözecek kadar fark var.
Kaldı ki hep iyiye odaklısın. Lider girip şampiyonluğu yeni açılan statta kaptırmak da var o zaman bunun herkesi nasıl etkileyeceğini düşünüyor musun? Stadın bütün havası gidecek sadece 3 maç yüzünden.
Sen 14 maçı zaten Olimpiyat ve Başakşehir'de oynayıp lider girersen son 6 haftaya, son 3 maçını da aynı yerlerde oynayıp şampiyon olursun. Olay o noktaya geldiğinde stat değil oynanan futbol ve konsantrasyon.
ligin 33.haftası iç sahada osmanlı maçı var. o maçta şampiyonluğu garantileme durumu olursa yeni evimizde yaptığımız ilk maçta şampiyonluk turu atmak gibi bir ihtimalimiz de var.. bence bu da güzel olurdu.
Eğer 32. hafta şampiyonluğu garantilersek 33. hafta açılması muhteşem olur