Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904614 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

bi çatı yazısı yazayım neler kontrol ediliyor neler yapılıyor diye :)
çekirdek alıp geliyorum

Çevrimdışı Efe

kaç gündür nası tutuyo o hidrolikler o ağırlığı havada akıl almıyo valla
onların işi o krikolar koskoca köprü payandalarını kaldırıyor millau köprüsünün yapılışını seyredin orda tüm otoyolu havaya kaldırım ileri doğru iten krikolar kullandılar akıllara zarar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abi parayla ilgilisi elbet vardır, var da zaten ama tamamen praya bağlamak yanlış zira o stat 4 yılda filan bitti sanırım.

Ben son derce basit olarak başkanın demeçleriyle ilgileniyorum.

Hadi biz bilmiyorduk parça takılacağını başkan da mı bilmiyordu da ekimin başında kalkacak diye tarih verdi @Necmi abi.

Her şey yolundaymış gibi bir algı var ama devamlı gecikiyor artık bağışıklılık kazandı bence herkes bu duruma :D

Sonra Ağustos'a yetişir diyince neden Ağustos işte plan bu. İşte plan o da hep 2+2 3 ediyor bir türlü 4 edemedi bundan sonra etmeyeceğini düşündüren de bu matematik zaten :)

Çağrı kardeşim eğer  başkan parça  takılacağını önceden  bilse zamanında  taktırmazmıydı  zannediyorsun?Herşey  yolunda  olmayabilir her zaman bu işlerde.BEn  5  fabrika  montajı  yaptım işhayatımda.Hepsi de aynı tipüretim hattı ama hep yeni  versiyonlarydı.Ama herseferinde  okadar  tecrübe  kazandığımız halde hep farklı  sorunlar  yaşadık.AMa tecrübelerimiz  sayesinde  derhal bir şekilde çözüm üretip işi devam ettirdik.Kağıt üzerinde  mükemmel plan yapılabilir ama sahaya  çıktığında her zaman problem yaşama riskin vardır.İş hayatında sende zamanla yaşayarak öğreneceksin.

Çevrimdışı hic2222

Aslında çatı göz önünde,
@bjk_mabet buradaysa icerilerden, localardan bilgi verebilirse çok iyi olur. @Necmi abi sağolsun en geç ocak diyor gerçi ve kısa süre öncede bilgi vermişti @bjk_mabet ama, yine de son gelişmeler  neler mümkünse paylasirmisiniz ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı selçukaras

kedi yolu ve semerler onlarda saha içerisi boşaltılmaya başlandı içeriye tırlar ile taşınmaya başlanıcak yarın yol izni bekleniyordu belediyeden..

abi kusura bakma cümleyi tam anlayamadım. içeris mi boşaltılacak. tırlarla içeri mi boşaltılacak.
yeni açık arkadakiler saha içerisne mi taşınacak yani
kedi yolu ve semerler içerden mi yakılacak yani

Çevrimdışı Sezer94

harika fikir :)

Abi bunu sana sormusmuydular bilmiyorum ama cati icerden kapatilacak mi yoksa celik beyaz borulari gorecekmiyiz tribunlerden :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 23:06:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı kardeşim eğer  başkan parça  takılacağını önceden  bilse zamanında  taktırmazmıydı  zannediyorsun?Herşey  yolunda  olmayabilir her zaman bu işlerde.BEn  5  fabrika  montajı  yaptım işhayatımda.Hepsi de aynı tipüretim hattı ama hep yeni  versiyonlarydı.Ama herseferinde  okadar  tecrübe  kazandığımız halde hep farklı  sorunlar  yaşadık.AMa tecrübelerimiz  sayesinde  derhal bir şekilde çözüm üretip işi devam ettirdik.Kağıt üzerinde  mükemmel plan yapılabilir ama sahaya  çıktığında her zaman problem yaşama riskin vardır.İş hayatında sende zamanla yaşayarak öğreneceksin.

Abi kendi iş hayatımda benzerlerini ben de yaşıyorum :)

Ama bunun insan işi olduğunu bildiğim için sporcuyu beklentiye sokacak tarihler vermiyorum. Deli gibi baskı yapıyor adam 2 haftaya iyileşmesi lazım sahaya çıkacağım diye ama 2 hafta sonra düzelirsin diyemiyorum, demem de.

2 hafta desem iyileşmeyince adam benden haklı olarak hesap soracak çünkü. Ve beni kimse savunmaz ama senin bağların zor iyileşti, anatomik yapın iyi değilmiş vs diye. Gerçi başkan Veli Kavlak ile o işe de el attı orada da tutmadı tarih   :evillol:

Benim için çapraz bağ en erken 6 ay ise sporcuya en erken 6 ay dedim hep. 6 aydan önce beklentiye girme dedim. 5 ayda iyileşme şansı olanlara da aynısını söyledim çünkü risk bu alınacak sorumluluk var alınamayacak olan var.

Benim değinmeye çalıştığım yer bir tarih veriliyorsa insanlar kızınca hani olacaktı diye kimsenin de onlara kızmaması gerek herkes profesyonel değil ve herkes bilmiyor bu işi söylenene inanıyor olmayınca da hani olacaktı diyor normal olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

abi kusura bakma cümleyi tam anlayamadım. içeris mi boşaltılacak. tırlarla içeri mi boşaltılacak.
yeni açık arkadakiler saha içerisne mi taşınacak yani
kedi yolu ve semerler içerden mi yakılacak yani
saha içindekiler boşaltılıp yeni açıktaki çelikler içeri alınacak anlatmak istediği bu :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

saha içindekiler boşaltılıp yeni açıktaki çelikler içeri alınacak anlatmak istediği bu :ok:

teşekkür ederim :) :). içerden takılacak yani.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ALI RIZA

bi çatı yazısı yazayım neler kontrol ediliyor neler yapılıyor diye :)
Elini Korkak Alıştırma  :upto: :upto:
hiç durma  :s18: :s18: :nargile: :nargile:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ama bunun insan işi olduğunu bildiğim için sporcuyu beklentiye sokacak tarihler vermiyorum. Deli gibi baskı yapıyor adam 2 haftaya iyileşmesi lazım sahaya çıkacağım diye ama 2 hafta sonra düzelirsin diyemiyorum, demem de.

2 hafta desem iyileşmeyince adam benden haklı olarak hesap soracak çünkü. Ve beni kimse savunmaz ama senin bağların zor iyileşti, anatomik yapın iyi değilmiş vs diye. Gerçi başkan Veli Kavlak ile o işe de el attı orada da tutmadı tarih   :evillol:

Benim için çapraz bağ en erken 6 ay ise sporcuya en erken 6 ay dedim hep. 6 aydan önce beklentiye girme dedim. 5 ayda iyileşme şansı olanlara da aynısını söyledim çünkü risk bu alınacak sorumluluk var alınamayacak olan var.

Benim değinmeye çalıştığım yer bir tarih veriliyorsa insanlar kızınca hani olacaktı diye kimsenin de onlara kızmaması gerek herkes profesyonel değil ve herkes bilmiyor bu işi söylenene inanıyor olmayınca da hani olacaktı diyor normal olarak.
İyide  artık  tarih  verilmiyorki.En son  verilen tarih çatı  kaldırma  başlangıcı  idi.O da  verilen tarihte  başladı  zaten.Ve hala  devam ediyor?????İnsanlarda sabredecek  biraz  kardeşim.

Çevrimdışı osman1903

Çatı kalktıktan sonra vinçlerin sahadan çıkması için ne kadar süre gerekiyor @bjk_mabet ?

Çevrimdışı ahmet türker

senin ile aynı fikirdeyim , sayın başkan geçen sene ağustosta açılacağını söylediğinde ,bir amacının olduğunu loca ,vip gibi satışlar ile stad inşaatının finasmanını sağladığını bildiğimizden takdir bile ettik . ama bu söylediğimiz tarihten sonra ve bütün lacaların satıldığını  ilan ettikden sonra ,bunca yanlış tarih vermenin artık çok yanlış olduğunu söylemem lazım . ben sayın başkanın savunucularından idim ,idim diyorum artık malesef yavaş yavaş karşı tavır geliştirmeye başladım . zaten olan olmuş bundan sonra bir çivi bile çakılacak olsa zamanının söylenmemesi gerektiğine inanıyorum , ben isterim ki beşiktaşımızın başkanını savunurken kem küm etmeden savunayım . şimdi neyi nasıl savunacağım . üstelik daha önce savunduğumdan dolayı da  isterdim ki sayın başkanımız bizi zor durumda bırakmasın . değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu çatı kontrolü ne çatı havada mı görenler varmı  ?  :)

Çatı ilk olarak iskelelerin üzerine kuruldu ve sonra hidrolikleri bağlandı altta serili olan 4 adet kablonun gerdirilmesi ve oval şeklini alması için ve tüm civataların kontrolleri için çatı iskeleden bir miktar ayrıldı ve 30 kaydırma işlemi yapıldı.
çatının şekli oval olduğu için çatı iskeletinin köşelerinde çatı iskeletinin kurulu olduğu iskeleye olan baskısın öğrenmek için bazı kontroller yapıldı,şekil oval olduğu için her noktadan aynı miktarda torklanmıyor ve değişik miktarlarda güç kullanılıyor bunun için bazı hesapların tekrar tekrar yapılıp kontrol edilmesi gerekiyor bu da bellirli bir miktar zaman alıyor tabiki...
Çatı iskeleden ayrıldıktan sonra alt kulakların altına kaynatılması gereken parçalar vardı( bunlar iskelenin altında kaldığı için yapılamayan parçalar idi 25 tane ) bunlarda geldi montajı yapılıp testlerine başlandı ve bugün itibari ile bitti.
Çatı iskeletinin tüm kontroller bugün öğlen vaktı bitti ve her an yukarı çıkarılmaya hazır şekilde şu anda ama hiçkimse acele etmiyor.

Neden çatı bu kadar yavaş ilerliyor?

Aslında çatı yavaş ilerlemiyor ama yapılan çatı daha önce yapılmamış bir operasyon örneği bu yükler ve kuvvetler ile ve firmalar ve BEŞİKTAŞIMIZIN  imajı için en ufak hataya yer vermemek adına her aşamada kontrol ediliyor .Bizler çatıyı yukarada görmek ve bununla gururLAN mak istiyoruz ...Bu neden ile olabilecek en ufak detay bile kontrol ediliyor.

En geç pazartesi günü günlük yükselmesi başmalaya başlıyacak çatının (hava koşullarına göre en geç) rutin günlük 3 metre yükselmesine ..
Daha sonra araka aparatları takılacak ve kedi yollarının montajına başlanıcak bazı parçalar stadın çevresinden vinçler ile yapılacak ...

Sonra üzerinde ki diğer çalışmalara (antenlere , kablolama , aydınlatma vb)

Bu arada içeride ince işlerle alakalı kırılmaz çamlar (yürüyen merdivenler ve bazı bölümlerin ayrımları) , merdiven korkulukları montajı başladı...

Saygılarımla...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mrred

Bazı arkadaşlar bu işleri çok kolay zannediyor , fikri dahi olmadığı birşey üzerine yüzlerce yorum yapıyor , arkadaş ben cnc makinesine program yazıyorum herşey tastamam ayarlıyorum , ona rağmen ilk 3-5 numune de birşeyler eksik oluyor yanlış oluyor ama ben programı eksiksiz yazıyorum , bu nerden kaynaklanıyor , makinenin motorundan olabilir , rulman yataklarından olabilir , kızaklardan olabilir , makinenin ömründen fark edebilir , kullandığım aletlerin aşınma oranından veya sıfırlanmasından olabilir , herşeyi amma çok biliyorsunuz da afedersiniz b.k atıp duruyorsunuz , bi susun ya bi sabredin , neymiş niye gün veriyorlarmis , arkadaş habire bır bır konuşursan adamlarda taraftarı memnun etmek için tarih verir.
+345234234234
The great gig in the sky

Çevrimdışı Esref

İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı Ensar

Çatı ilk olarak iskelelerin üzerine kuruldu ve sonra hidrolikleri bağlandı altta serili olan 4 adet kablonun gerdirilmesi ve oval şeklini alması için ve tüm civataların kontrolleri için çatı iskeleden bir miktar ayrıldı ve 30 kaydırma işlemi yapıldı.
çatının şekli oval olduğu için çatı iskeletinin köşelerinde çatı iskeletinin kurulu olduğu iskeleye olan baskısın öğrenmek için bazı kontroller yapıldı,şekil oval olduğu için her noktadan aynı miktarda torklanmıyor ve değişik miktarlarda güç kullanılıyor bunun için bazı hesapların tekrar tekrar yapılıp kontrol edilmesi gerekiyor bu da bellirli bir miktar zaman alıyor tabiki...
Çatı iskeleden ayrıldıktan sonra alt kulakların altına kaynatılması gereken parçalar vardı( bunlar iskelenin altında kaldığı için yapılamayan parçalar idi 25 tane ) bunlarda geldi montajı yapılıp testlerine başlandı ve bugün itibari ile bitti.
Çatı iskeletinin tüm kontroller bugün öğlen vaktı bitti ve her an yukarı çıkarılmaya hazır şekilde şu anda ama hiçkimse acele etmiyor.

Aslında çatı yavaş ilerlemiyor ama yapılan çatı daha önce yapılmamış bir operasyon örneği bu yükler ve kuvvetler ile ve firmalar ve BEŞİKTAŞIMIZIN  imajı için en ufak hataya yer vermemek adına her aşamada kontrol ediliyor .Bizler çatıyı yukarada görmek ve bununla gururLAN mak istiyoruz ...Bu neden ile olabilecek en ufak detay bile kontrol ediliyor.

En geç pazartesi günü günlük yükselmesi başmalaya başlıyacak çatının (hava koşullarına göre en geç) rutin günlük 3 metre yükselmesine ..
Daha sonra araka aparatları takılacak ve kedi yollarının montajına başlanıcak bazı parçalar stadın çevresinden vinçler ile yapılacak ...

Bu arada içeride ince işlerle alakalı kırılmaz çamlar (yürüyen merdivenler ve bazı bölümlerin ayrımları) , merdiven korkulukları montajı başladı...

Saygılarımla...
Saygılar bizden abi sağolasın :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tguesbb

@bjk_mabet tek bir sorum var koltukları ne zaman belli olacak ve montaj başlayacak ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Saygılarımla...

Koltuklar peki   :alala: :alala: @bjk_mabet abi  :evillol:
Orta çıkış kapıları  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı bertanb

Bu değerli bilgiler için çok teşekkürler @bjk_mabet     :claps:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada konusu geçmiş son maçtan sonra Thy nin Ağaçlı yola yaptığı stickerlar bahsedilmiş çok sevdiğim bi abimin vardı kombinesi işte buda uygulamanın resmi :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cagdas44