Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903475 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaşlar amma uzadı şu tartışma. Herkes önceden verilen hatalı tarihlerin ne kadar çok yanlış olduğunu biliyor. Fakat şu çatı işi için Allah aşkına kimse gelip yanlış iş yapıldı aksatılıyor falan demesin. Elinden geleni yapıyor herkes. Bize burada bu konuda destek olmak düşer. Aslında bir gün forum olarak 3-5 para toplasak işçilere baklava falan görürsek çok iyi olmaz mı @Necmi @Efe @bjk_mabet
harika fikir :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Biz de bu tarz bir tel örgü veya parmaklık olmaz dimi abi @bjk_mabet :iblush:
hayır tel örgü yok

Çevrimdışı Efe

Şart filan değil @Efe zaten ikinci yarı son 5 iç saha maçımız Osmanlı, Kayseri, Bursa, Antalya, Eskişehir.

Eskişehir ve Kayseri düşecek zaten. Diğerlerini de Arena olsa da yenersin olmasa da kimse kendini boşuna stada şartlamasın vurup geçiyoruz zaten ligde herkese :D

Benim kızdığım bu sezona yetişmemesi değil yetişmeyecek zaten. Benim kızdığım beklentiye sokulması insanların ve her şey yolunda gibi gözükmesi.

Ama ne hikmetse her zaman her şey verilen tarihten baya sonra oluyor sonra onu normal göstermek için e şöyle oldu nasıl kestirilirdi e böyle oldu nasıl öngörebilirlerdi muhabbeti dönüyor :D

Yahu gerçekten net olsa zaten onlar olmaz kimse de normal göstermeye çalışmaz. Çatı da buna en büyük örnek belli ki sıkıntılı durum oluştu ve kestiremediler bunu önceden. Hem de parası ödenmiş olmasına rağmen.

Bunları eleştirmek değil değil eleştirmemek ve normal görmek yanlış bence. Bu tarz sarkmalar yurtdışında olsa canını okurlar Fransız firmanın.
yetişmeyecek zaten diyerek ön yargını ortaya koyuyorsun :icool: takımlar düşecek zaten diyerek yine ön yargılı yaklaşıyorsun :icool: bu stad mart sonu biterse vodafone arenaya gelecekleri ezer geçeriz yok bitmezse işimiz zorlaşacak ben mart sonuna iyice ısındım bu 3 vardiya olayını duyunca yeterki çim işi mart sonu bitmiş olsun aralık ortasında çim ve drenaj işleri başlayacak gibi görünüyor kar yağmadığı sürece sıkıntımız olmaz çim konusunda ayrıca biz bişeyleri normal göstermeye çalışmıyoruz inşaat işlerinde bunların olması zaten normal @Çağrı dünyada zamanında biten yada gecikme olmayan bir inşaat projesi yok hemde oluk oluk para akmasına rağmen şuan 42 bin kişil bir stad ortalama herşey dahil 3 yılda bitiyor biz temelden sonra 2.5 yıl içinde bitirmiş olacağız bide ilk kez yapılan bir çatımız olmasına rağmen :)
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 22:45:10 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

gece gündüz dur durak bilmeyen hizmet anlayışı ülkedeki atm ler bile sizin kadar aktif değil MAŞALLAH   :super:

@bjk_mabet  buradayken soru yağmura tutmak lazım

wowdan alışkanlığımız öyleydi   :eyes

ben anlamam haftaya perşembe havada olacak diye söz verdi @bjk_mabet 

saha içi tam boşaltım için planlama tarihi ?

membran bitiş için planlama tarihi ?

çim ve koltuklar için planlama tarihi ?

19 mart hayalmidir ? @bjk_mabet  gerçekleşebilir mi ?

360 scorborard olmadı tüm stadı çevreleyen dijital ekran cepte mi ?

Şimdiden cevapların için teşekkürler  :ok:  :super:

Emeğinize sağlık ...  :halay:  :halay:

Haftaya perşembe havada inşallah nazar değmesin inşallah   :ishock:  :ishock:  :ishock:  :ishock:  :ishock:

1-kontroller engel oldu biraz ama havaya kalktı en azından
2-saha içerisi boşaltılmaya başlandı
3-başlasında önce bi
4-%95 çepte
5-rica ederim

Çevrimdışı bjk_mabet

Herkese hayırlı akşamlar
Kırmızı çember içine alınan parçalar kedi yolunun parçalarımı?
kedi yolu ve semerler onlarda saha içerisi boşaltılmaya başlandı içeriye tırlar ile taşınmaya başlanıcak yarın yol izni bekleniyordu belediyeden..

Çevrimdışı bjk_mabet

Ne zaman kalkar  :evillol:
pazartesi biraz daha kalkar ama bakarsın yarında kalkar ama pazarda kalkar en geç pazartesi kalkar :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 22:45:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yetişmeyecek zaten diyerek ön yargını ortaya koyuyorsun :icool: takımlar düşecek zaten diyerek yine ön yargılı yaklaşıyorsun :icool: bu stad mart sonu biterse vodafone arenaya gelecekleri ezer geçeriz yok bitmezse işimiz zorlaşacak ben mart sonuna iyice ısındım bu 3 vardiya olayını duyunca yeterki çim işi mart sonu bitmiş olsun aralık ortasında çim ve drenaj işleri başlayacak gibi görünüyor kar yağmadığı sürece sıkıntımız olmaz çim konusunda

Önyargı değil onlar öngörü :D Senin mart öngörün gibi :D

Sene sonu bakarız ne zaman açtık kimler düştü Bursa'nın iskenderini senden yemek  güzel olur  :kop:

Şuan yapılan hesaplar hep çok net hesap. Çim şu drenaj bu çatı bu şeklinde hiç sekme payı yok ama hep seker bunları biraz öngörünce az çok eli yüzü belli oluyor bence bu da benim tahminim.

Ağustos'ta açılacak olması yapılacak işi asla küçültmez. 3 yıldan kısa sürede bitirmiş olacak başkan. Her şeyi geçtim bu kadar borcun içinde yokluk içinde kaosun içinde stadı dikerek bu takımın geleceğini garanti altına alacak. Tarih de bunları yazar zaten eleştirileri değil. O yüzden şuan eleştiriden kimseye zarar gelmez :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dropoon

dışardan büyük kule vinç süprizi olurmu semerler için?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

pazartesi biraz daha kalkar ama bakarsın yarında kalkar ama pazarda kalkar en geç pazartesi kalkar :)
işler tam bitip önlemler alındıktan sonraki gün kalkar bence  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

dışardan büyük kule vinç süprizi olurmu semerler için?
hayır kule vinç kullanılmayacak :)

Çevrimdışı bjk_mabet

işler tam bitip önlemler alındıktan sonraki gün kalkar bence  :eyes
iz inşaat tüm işleri bitirdi her an kalkabilir aslında :)

Çevrimdışı dropoon

çatı iskelesi çatı kalksada bi süre daha tekrar geri indirme ihtimali için kalırmı

Çevrimdışı bjk_mabet

çatı iskelesi çatı kalksada bi süre daha tekrar geri indirme ihtimali için kalırmı
hayır kaldırma işleminden 3 saat önce tüm iskeller (kübiksler ) sökülecek..( ilk sıraları )

Çevrimdışı Efe

Önyargı değil onlar öngörü :D Senin mart öngörün gibi :D

Sene sonu bakarız ne zaman açtık kimler düştü Bursa'nın iskenderini senden yemek  güzel olur  :kop:

Şuan yapılan hesaplar hep çok net hesap. Çim şu drenaj bu çatı bu şeklinde hiç sekme payı yok ama hep seker bunları biraz öngörünce az çok eli yüzü belli oluyor bence bu da benim tahminim.

Ağustos'ta açılacak olması yapılacak işi asla küçültmez. 3 yıldan kısa sürede bitirmiş olacak başkan. Her şeyi geçtim bu kadar borcun içinde yokluk içinde kaosun içinde stadı dikerek bu takımın geleceğini garanti altına alacak. Tarih de bunları yazar zaten eleştirileri değil. O yüzden şuan eleştiriden kimseye zarar gelmez :)
çim işi için bizzat firmayla konuşuldu hatırla adamlar 75-90 gün dedi bitiş için ben aralık 15 te başlarsak mart sonuna biter diyorum yani yaklaşık 105 gün oluyor gecikme payıda içinde burda önemli olan iç kısımın 24 saat çalışacak olması 5 ay var bi zahmet bitsin mart sonu bence düşündüğümüzden çok daha güçlü bir hedef haline geldi bu son gelişmelerden sonra koltuk-çatı ve saha tam olarak mart ayında bitecek gibi görünüyor açılış için bir mani kalmayacak gibi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

bi çatı yazısı yazayım neler kontrol ediliyor neler yapılıyor diye :)

Çevrimdışı ers1903

Dal ne zaman sarkar  :D tskler Allah kaza bela vermeden... İnsallah ,amin.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

birader hala atacağın yer imini bekliyorum. @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

iyi o zaman son kontroller yapılıp yarın kaldırabilirler anladığım kadarıyla franslarda artık tüm olay :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

hayır kaldırma işleminden 3 saat önce tüm iskeller (kübiksler ) sökülecek..( ilk sıraları )

kaç gündür nası tutuyo o hidrolikler o ağırlığı havada akıl almıyo valla

Çevrimdışı ers1903

Mabet otoparktaki kolonlar boyanacakmi yani avm deki gibi alt kat sari üst kat mavi gibi vs..