Şart filan değil @Efe zaten ikinci yarı son 5 iç saha maçımız Osmanlı, Kayseri, Bursa, Antalya, Eskişehir.
Eskişehir ve Kayseri düşecek zaten. Diğerlerini de Arena olsa da yenersin olmasa da kimse kendini boşuna stada şartlamasın vurup geçiyoruz zaten ligde herkese 
Benim kızdığım bu sezona yetişmemesi değil yetişmeyecek zaten. Benim kızdığım beklentiye sokulması insanların ve her şey yolunda gibi gözükmesi.
Ama ne hikmetse her zaman her şey verilen tarihten baya sonra oluyor sonra onu normal göstermek için e şöyle oldu nasıl kestirilirdi e böyle oldu nasıl öngörebilirlerdi muhabbeti dönüyor 
Yahu gerçekten net olsa zaten onlar olmaz kimse de normal göstermeye çalışmaz. Çatı da buna en büyük örnek belli ki sıkıntılı durum oluştu ve kestiremediler bunu önceden. Hem de parası ödenmiş olmasına rağmen.
Bunları eleştirmek değil değil eleştirmemek ve normal görmek yanlış bence. Bu tarz sarkmalar yurtdışında olsa canını okurlar Fransız firmanın.
yetişmeyecek zaten diyerek ön yargını ortaya koyuyorsun

takımlar düşecek zaten diyerek yine ön yargılı yaklaşıyorsun

bu stad mart sonu biterse vodafone arenaya gelecekleri ezer geçeriz yok bitmezse işimiz zorlaşacak ben mart sonuna iyice ısındım bu 3 vardiya olayını duyunca yeterki çim işi mart sonu bitmiş olsun aralık ortasında çim ve drenaj işleri başlayacak gibi görünüyor kar yağmadığı sürece sıkıntımız olmaz çim konusunda ayrıca biz bişeyleri normal göstermeye çalışmıyoruz inşaat işlerinde bunların olması zaten normal
@Çağrı dünyada zamanında biten yada gecikme olmayan bir inşaat projesi yok hemde oluk oluk para akmasına rağmen şuan 42 bin kişil bir stad ortalama herşey dahil 3 yılda bitiyor biz temelden sonra 2.5 yıl içinde bitirmiş olacağız bide ilk kez yapılan bir çatımız olmasına rağmen