Fikri olan insanlar bu stat Ağustos ayına kesin açılır demişti şimdi onları Taksim meydanında sallandıralım mı yani? Böyle bir bakış açısı var mı? Burası forum belli kurallar çerçevesinde herkes yorum yapabilir statta çalışanlar dışında kimse yorum yapmasın mı? Ne bu herkesi kategorize etme merakı anlamıyorum. Çalışanlara hakaretvari bir şey yazılmadığı sürece herkes kendince eleştirebilir yorum yapabilir, kimse kimseyi kalıplara sokamaz. Son zamanlarda türeyen elinde belge varsa göster bilgi varsa söyle. Dışarıdan takip eden insanlarız ve söylenen tarihler var bu tarihlere istinaden insanlarda da beklenti oluşuyor. Burada tarih verenler suçsuz o tarihte neden kalkmadı diyenler suçlu. Bravo valla muhteşem bir bakış açısı. O zaman kimse tarih vermesin istemesin de şu şu ayarları yaptıktan sonra kalkacak desin.
Sözlerimi çarpıtma abi , benim kimseyi suçladığım yok , arkadaş aynen su cümleleri kullandı "bi tane mikimaus kaldırtıp fotoğrafını çekip indirmişler
23 günden beri eksikleri halledip bi kaldıramadılar şu çatıyı hala pazartesi diyebiliyorlar benim buna aklım ermiyor"
bende yazdığım mesajda kendi yaptığım birsey de işlerin nasıl yürüdüğünden yola çıkarak örnek verdim ve diyorum ki her ışte beklenmedik hatalar aksilikler eksikler olabilir ve senin bunu ön görme gibi bir durumun olmaz her ışte , denersin eksikleri tespit eder tekrar denersin , mevzuyu iyi takip et öyle konuş abi böylesi olmuyor çünkü.