Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904732 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ferhat Türk

aklim ermiyor diyorsun bide suçlayici ifade kullaniyorsun dun aksam yazdim suan celik parca montaji var adamlar keyiflerinden mi kaldirmiyor zannediyorsunuz vu nasil bi dusuncedir insanlarin suclayici ifade kullanmayin kac kere soyledik insaat bu hersey olabilir karsi goruse siz saygili olmuyorsunuz linc ediyormusuz siz kendiniz tepki veriyorsunuz ilk onu duzeltin karsu dusunceye saygili olun elestiriyorsan karsi elestiriye acik olacaksin bunu tum arkadaslar icin yaziyorum

@Efe suçlayıcı ifade falan yok yavaş kaldılar diyorum neresi suçlayıcı ifade bunun? Daha hızlı olabilir miydi? Olabilirdi. O zaman bunun suçu muçu yok gördüğüm şeyi söylüyorum ve ortada karşıt görüşe karşı bir ithamım da yok neye dayanarak bunları söylüyorsun ki polyannacılık mı yapayım stadın zorluğunu çekilen çileleri hepimiz biliyoruz ve ona rağmen yapılan her işe saygım sonsuz eyvallah ama bu yine de işlerin yavaş gittiği gerçeğini değiştirmiyor. Daha 3-4 ay önce fenerbahçe maçına yetişir diyordun efe sadece kaza oldu diye mi şimdi 1 sene sonrası olan ağustos eylüle anca yetişir diyorsun kaza 2 ay erteletti işleri halbuki. Demek ki burada bir yavaşlama söz konusu kabul etsen de böyle etmesen de böyle.
Bazı arkadaşlar bu işleri çok kolay zannediyor , fikri dahi olmadığı birşey üzerine yüzlerce yorum yapıyor , arkadaş ben cnc makinesine program yazıyorum herşey tastamam ayarlıyorum , ona rağmen ilk 3-5 numune de birşeyler eksik oluyor yanlış oluyor ama ben programı eksiksiz yazıyorum , bu nerden kaynaklanıyor , makinenin motorundan olabilir , rulman yataklarından olabilir , kızaklardan olabilir , makinenin ömründen fark edebilir , kullandığım aletlerin aşınma oranından veya sıfırlanmasından olabilir , herşeyi amma çok biliyorsunuz da afedersiniz b.k atıp duruyorsunuz , bi susun ya bi sabredin , neymiş niye gün veriyorlarmis , arkadaş habire bır bır konuşursan adamlarda taraftarı memnun etmek için tarih verir.

Sana gelirsek @Ensar efendi bir kere edebinle konuş ben öyle yapıyorum sadece bi husus konusunda kişisel eleştiri hakkımı kullanıyorum dediğim gibi katılırsın katılmazsın  kimseye de bok falan attığım yok ve böyle de taraftar memnun falan edilmez başkan eskiden loca ve kombine satışı için kendi tabiriyle 'beyaz yalan' söyledi ve eski mesajlarıma bakarsan bununla ilgili tek bir olumsuz eleştiri de yapmadım bana göre çokta mantıklı bir hamlede bulundu yani gereğini yaptı ve şimdi de fark ediyorsan tarih vermekten vazgeçti  ''en kısa sürede yetiştirmeye çalışıyoruz'' diye açıklamalarda bulunuyor doğrusu da bundan sonra bu zaten. Sen böyle sürekli pazartesi pazartesi laflarını duyunca memnun oluyorsan memnun olmaya devam et

sen stat hakkında olumsuz görüş bildirmiyorsun ki çalışanları ve buraya bilgi veren insanlara ithamda bulunuyorsun
sana göre mabet mickeymousu kaldırtıp resim çekip geri indirtmiş
sana göre işi safsakladıkları için kaldırmıyorlar
bunlara neye dayanarak söylüyorsun bunlar yorum degil ki
çatı kalkması gecikti evet bu senin eleştirin ve dogru da
ama geri kalan kısmını söyledigim şekilde doldurdugun için tepki çekiyor
bu şekilde yazıyorsun sonra sana görüş bildirenler seni linç etmiş oluyor
peki bu ithamlarla sen kimi linç ediyorsun bunu da belirt

@FARUK Bu konuyla ilgili 2. mesajımda da dikkatle incelediysen ben statla ilgili bilgi veren tek bir kişiyi bile kastetmedim ve 'haddime değil' dedim o kadar yoğunlukları arasında adamlar bir de gelip bizimle uğraşıyorlar ben kimim ki onlara bir şey deme cürretinde bulunayım. Kastettiğim kişi de bjk_mabet falan değildi o resmi ilk mabet mi çekip attı onu da bilmiyorum bir sürü yerde gösterildi çünkü ve ona gelene kadar daha 2 hafta önce çatı kalkıyor diye resmi hesap paylaşımda bulunmadı mı twitter instagram ve facebookta. Çatı hala aynı yerinde şuan işte benim demek istediğim şey şu; sadece vodafone arena facebook hesabını takip eden  milyon kişi var ve bunların belki de %90u sadece o sayfanın dediği kadarı hakkında bilgisi var yani yarın bir gün milleti trollemek için stada sabotaj oldu stat yıkıldı dese buna herkes inanacak durumda sen gidip çatıyla ilgili kaldırma işlemi daha başlamamışken gidip kalkıyor diye gönderi paylaşırsan insanları kandırmış umuda sevk etmiş olursun buna kimsenin de hakkı yok
Sanırım lafı bana söyledin nerede saygısızlık yaptım ? yapılan işe safsata diyen sensin biz mi saygısızlık ettik benim sana anlatmak istediğim yapılan işe saygı göstermen tabi ki eleştirebilirsin ama kullandığın kelimelere dikkat edeceksin

@SDemirsoy Lafı sana söylemedim senden sonra yazan bir kişi hakkında söyledim yazıya da onun girişi ile başladım zaten daha dikkatli olmanda fayda var ve ben yapılan her işe büyük saygı duyuyorum

Burda aklı başında kimse düşüncelere saygısızlık etmiyor linç de etmiyor tek şart var o da eleştiriyorsan kelimeleri doğru seçeceksin. Fikir olarak sana katılan birçok kişi var burada çatıyı bir türlü kaldıramadılar ama mesela doğru bir düşünceyi "ağırdan alıyorlar" diyerek yanlış göstermişsin. Ağırdan almak demek suçlamaktır, bilerek çalışmıyorlar demektir bu da öyle basit bir düşünce değildir desteklemen lazım öyle dışardan fotograflara bakıp söylenecek bir cümle değil, en azından twitterda vb sosyal ortamlarda söyleyeni çok olsa bile burada aslı astarı olmayan şeyleri söyleyip ben düşüncemi söylüyorum diyerek sıyrılmak mümkün değil birileri elbet rahatsız olur ve bunu dile getirir. :) Ayrıca kendini savunma hakkın her zaman var buyur ağırdan alıyorlar sözünü kanıtla buradaki insanlar aklı başında, bu düşünce değil ithamdır bunu savunmak durumunda oluyorsun. Tepkileri yanlış anlama lütfen.

@Tuncay Heliya Sîa Dikkat ederim.

ve son olarak cevap vermeyeceğim demiştim ama bu kadar katı eleştiriden sonra dayanamadım bu dakikadan sonra yapacağınız eleştiriler haklı veya haksız olsun  cevap vermeyeceğim sadece okuyup kendi nezdimde değerlendirmesini yapacağım  bilginiz olsun
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ensar

@Tuncay Heliya Sîa Dikkat ederim.

ve son olarak cevap vermeyeceğim demiştim ama bu kadar katı eleştiriden sonra dayanamadım bu dakikadan sonra yapacağınız eleştiriler haklı veya haksız olsun  cevap vermeyeceğim sadece okuyup kendi nezdimde değerlendirmesini yapacağım  bilginiz olsun
Güzel kardeşim ben senin nezdinde genel bir yorumda bulundum , sadece sana söyleyecek olsam seni alintilardim , aynı şeyleri söyleyen sadece sen değilsin ve ben kötü birşey de söylemedim , bir konuda fikri yoksa bir insanın zikri de olmamalı , olursa cahilce konuşmuş olur , sen şimdi orda yapılan işlemleri , işlerin nasıl yürüdüğünü , o makinelerin nasıl çalıştığını , çalışma prensiplerini , ayarını , yazılımını , vidaların dahi ne kadar sıkılması gerektiğini , ne kadar baskı yerse sorun olacağını vs biliyor musun bilmiyor musun ? Lütfen sadece bilip bilmediğini söyler misin.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kArtAlyAn

şimdi yazacaklarım tamamen öğrenmek amaçlıdır,kesinlikle kimseyi eleştirmek için yazmıyorum.
arkadaşlar bu stat başladığı günden itibaren sürekli olarak birileri "bana göre çok geç kalındı ve ya çok yavaş kalındı" diyor. bana göre ise başkanın verdiği tarihlere göre geç kalındı. ben geç mi güç mü bilemem. daha önce ne stadyum inşaatı yaptım nede takip ettim. şimdi geç diyen arkadaşlara sorum şu ( başkanın verdiği tarihleri göz önünde bulundurmayanlar için bu soru ) geç kalan ne? hangi iş ne kadar sürede bitmeliydi? bunun programını hangi uzmanlık ile yaptınız?
tekrar söylüyorum bu bir eleştiri değil öğrenmek için yazılmış bir yazıdır.
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güzel kardeşim ben senin nezdinde genel bir yorumda bulundum , sadece sana söyleyecek olsam seni alintilardim , aynı şeyleri söyleyen sadece sen değilsin ve ben kötü birşey de söylemedim , bir konuda fikri yoksa bir insanın zikri de olmamalı , olursa cahilce konuşmuş olur , sen şimdi orda yapılan işlemleri , işlerin nasıl yürüdüğünü , o makinelerin nasıl çalıştığını , çalışma prensiplerini , ayarını , yazılımını , vidaların dahi ne kadar sıkılması gerektiğini , ne kadar baskı yerse sorun olacağını vs biliyor musun bilmiyor musun ? Lütfen sadece bilip bilmediğini söyler misin.
Fikri olan insanlar bu stat Ağustos ayına kesin açılır demişti şimdi onları Taksim meydanında sallandıralım mı yani? Böyle bir bakış açısı var mı? Burası forum belli kurallar çerçevesinde herkes yorum yapabilir statta çalışanlar dışında kimse yorum yapmasın mı? Ne bu herkesi kategorize etme merakı anlamıyorum. Çalışanlara hakaretvari bir şey yazılmadığı sürece herkes kendince eleştirebilir yorum yapabilir, kimse kimseyi kalıplara sokamaz. Son zamanlarda türeyen elinde belge varsa göster bilgi varsa söyle. Dışarıdan takip eden insanlarız ve söylenen tarihler var bu tarihlere istinaden insanlarda da beklenti oluşuyor. Burada tarih verenler suçsuz o tarihte neden kalkmadı diyenler suçlu. Bravo valla muhteşem bir bakış açısı. O zaman kimse tarih vermesin istemesin de şu şu ayarları yaptıktan sonra kalkacak desin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Fikri olan insanlar bu stat Ağustos ayına kesin açılır demişti şimdi onları Taksim meydanında sallandıralım mı yani? Böyle bir bakış açısı var mı? Burası forum belli kurallar çerçevesinde herkes yorum yapabilir statta çalışanlar dışında kimse yorum yapmasın mı? Ne bu herkesi kategorize etme merakı anlamıyorum. Çalışanlara hakaretvari bir şey yazılmadığı sürece herkes kendince eleştirebilir yorum yapabilir, kimse kimseyi kalıplara sokamaz. Son zamanlarda türeyen elinde belge varsa göster bilgi varsa söyle. Dışarıdan takip eden insanlarız ve söylenen tarihler var bu tarihlere istinaden insanlarda da beklenti oluşuyor. Burada tarih verenler suçsuz o tarihte neden kalkmadı diyenler suçlu. Bravo valla muhteşem bir bakış açısı. O zaman kimse tarih vermesin istemesin de şu şu ayarları yaptıktan sonra kalkacak desin.
Sözlerimi çarpıtma abi , benim kimseyi suçladığım yok , arkadaş aynen su cümleleri kullandı "bi tane mikimaus kaldırtıp fotoğrafını çekip indirmişler

23 günden beri eksikleri halledip bi kaldıramadılar şu çatıyı hala pazartesi diyebiliyorlar benim buna aklım ermiyor"
 bende yazdığım mesajda kendi yaptığım birsey de işlerin nasıl yürüdüğünden yola çıkarak örnek verdim ve diyorum ki her ışte beklenmedik hatalar aksilikler eksikler olabilir ve senin bunu ön görme gibi bir durumun olmaz her ışte , denersin eksikleri tespit eder tekrar denersin , mevzuyu iyi takip et öyle konuş abi böylesi olmuyor çünkü.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

@Ferhat Türk gecmiste soyledigimiz tarihler acikacasi normal bir asma germe cati icinde biz ne bilelim adamlarin dunyanin en zor isine girisecegini kendilerinin verdigi tarihler tutumuyor bizimki tabi tutmaz 1 yil olacak catiyi anca bitirecekler biz catiya 5 bilemedin 6 ay verdik he suda var 2 ayda muhur ve kazadan kaybedildi onu hep unutuyoruz suan cim isi baslamis olmaliydi bu 2 ay kayip olmasaydi elestiri olacak ama adamlarin yapacagi en iyi sure bu yapacak bisey yok hafta ici artik bitirecekler insallah kaldirma isini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı KOCABALTA

Ne zamandır takip ediyordum üye olmak bu güne kısmetmiş.Kırklareli'den selamlar bu arada  :D :D

Çevrimdışı Efe

şimdi yazacaklarım tamamen öğrenmek amaçlıdır,kesinlikle kimseyi eleştirmek için yazmıyorum.
arkadaşlar bu stat başladığı günden itibaren sürekli olarak birileri "bana göre çok geç kalındı ve ya çok yavaş kalındı" diyor. bana göre ise başkanın verdiği tarihlere göre geç kalındı. ben geç mi güç mü bilemem. daha önce ne stadyum inşaatı yaptım nede takip ettim. şimdi geç diyen arkadaşlara sorum şu ( başkanın verdiği tarihleri göz önünde bulundurmayanlar için bu soru ) geç kalan ne? hangi iş ne kadar sürede bitmeliydi? bunun programını hangi uzmanlık ile yaptınız?
tekrar söylüyorum bu bir eleştiri değil öğrenmek için yazılmış bir yazıdır.
bunu muhendis yada cati yapmis biri bilebilemez dunyada ilk kez yapilacak bir operasyon var dunyada ornegide yok onlari diyen arkadaslar hayallerinde 2 ayda kaldirir catiyi ama hayallerinde sadece :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ne zamandır takip ediyordum üye olmak bu güne kısmetmiş.Kırklareli'den selamlar bu arada  :D :D
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ortami biraz sakinlestirelim  :photo:
pazartesi catiyi kaldirsinlar efe abim geliyor aklinizi alacakmis de cuma gunune hazir olsun :tabe: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

çatının şu an beklemesinin nedeni rüzgar bence bir kaç gündür meteoroloji sitesin de rüzgar hızlı görünüyor söyledikleri kadar olmadı henüz ama bence rüzgar hızının düşmesi bekleniyor daha önce böyle havalarda paletli vinç de bile önlem almışlardı diye hatırlıyorum rüzgar yarında saatte 47km hızla esecek görünüyor bence bunları da göz önünde tutuyorlardır benimki tahmin tabiki gerekli kontrolllerde devam ediyordur bu arada 
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

merhaba , hoşgeldiniz  :hosgeldin

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

çatının şu an beklemesinin nedeni rüzgar bence bir kaç gündür meteoroloji sitesin de rüzgar hızlı görünüyor söyledikleri kadar olmadı henüz ama bence rüzgar hızının düşmesi bekleniyor daha önce böyle havalarda paletli vinç de bile önlem almışlardı diye hatırlıyorum rüzgar yarında saatte 47km hızla esecek görünüyor bence bunları da göz önünde tutuyorlardır benimki tahmin tabiki gerekli kontrolllerde devam ediyordur bu arada 
alakasiyok parca takiliyor beni dinlemiyorsunuz galiba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni inonunun fotosunda mickey mouslara bakain kac kisi baslarinda parca takiyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Yeni İnönü Stadı
Vodafone Arena 23 Ekim 2015

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/657567305921134592
Mickyler üzerinde çalışmalar var anlaşılan yeşil çalışanlar gözüküyor.

Çevrimdışı Engin

alakasiyok parca takiliyor beni dinlemiyorsunuz galiba :icool:

sen öyle diyorsan öyledir @Efe   senimi kırcaz  :D rüzgarıda hesap etmişlerdir diye düşündüm sadece o kadar yarın saatte 47 km görünüyor çünkü :)   :ok:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı ozan062

kimse hiçbirseyi net bilmiyor bilemez,, bana sorarsanız oradaki durumu denetleyenlerde konuya "tam" hakim değil
dolayısıyla burda butip  konusmalar rahatlıkla geçebilir.
burada bir yetkili vatandaşta yok ilgi alakayıda burada klavyede biz yön vermiyoruz basın kalkıcak diyor kalkmadıgında yine o basın yazıyor biz burdan yon vermiyoruz zaten hersey gorunuyor
yani kısaca kasmayın kendinizi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı keremfrat1

pazartesi catiyi kaldirsinlar efe abim geliyor aklinizi alacakmis de cuma gunune hazir olsun :tabe: :evillol:
Aldigin bi bilgi pazar gunu belki  :D :ok:

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin.

Çevrimdışı cursedofdragon

gün vermeyin Allah rızası için gün vermeyen millet çıldırdı artık  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

fark etmez artik ben geldigimde havada görecem o çatıyı yoksa olacaklardan ben sorumlu degilim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK