Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ers1903

@gurol_1903 masaüstü olarak kullanırsın  :ok:

Yahu bizim maketteki koltuk dizayni hafif pikselli bana göre on numara nesini begenmiyorsunuz :)

Çevrimiçi Necmi

Bir şey soracağım; Mustafa adlı arkadaş bu sitede kendi fotoğraflarının yayınlanmasını istemiyor ancak dün paylaştığım fotoğrafları izinsiz bir şekilde sitesinde paylaşmış. Sizce hoş bir durum mu?
Değil kardeşim aslında yasal olarakta suç o nedenle resimleri bizim sunuculara yüklerseniz daha iyi olur
watermarklı yükler izinsiz kimse alamaz bu şekilde dışarı yüklediğinde o resmi herkes
kullanır @Yiğit  aslında takılacak bir şey değilde sonuçta amacımız Beşiktaşlılara ulaştırmak
ama burda arkadaşlar bir tane resim paylaşsa ağır küfür ve hakarete uğruyoruz bu zihniyette
olan birinin gelip burdan resim alması ayrı komedi :D

Çevrimdışı ahmetx

Yahu bizim maketteki koltuk dizayni hafif pikselli bana göre on numara nesini begenmiyorsunuz :)
bize göre de bu armalı ya da tek renk 10 numara siz bunun nesini beğenmiyorsunuz  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Vodafonearena hesabının paylaştığı fotolara bakınca hem saha içinde hem de kirişlerin üzerinde çalışmalar devam ediyor boş durmuyorlar birşeyler yapılıyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz.Diyorum ki şu halatların üzerine konulan demirleri havadayken koysaydık diyorum.Bu kadar zaman kaybolmazdı.Demirleri koyarken devirdik tabi ki olacağı varmış birşey diyemeyiz ancak yeni demirlerin gelmesi eskilerin sökülmesi tekrar takılması 1.5 ay gibi bir zamanımız boşu boşuna gitti.Şimdide Bu ayın başında kaldırakcatık çatıyı kaldıramıyoruz gerek hava şartları,gerek vidalar hep birşeyler çıkıyor.Mimarlıkla bir alakası yok fikrimi belirtiyorum yapılan bütün germe çatılarda halatlar geriliyor havadayken demirleri takmaya başlıyorlar biz yerdeyken taktık bunun yanlış olduğunu söylemek istiyorum sadece.Katılırsınız katılmazsınız ayrı.
nasıl yerde takmaktan daha çabuk olur ben onu anlamadım :D
birinde yerden kaldırıp takıyorsun diğerinde 30 metre yukarı çıkarıyorsun
bu kazanın yerde olmasıyla bir ilgisi yok yukardada olabilirdi ve çok vahim sonuçlanırdı.
mesela bükülen vidalar yukardada değişiyordu ne kazancı olur dendiğinde yerde 2 günde yukarda
bir haftada olur dendi gerisini sen düşün

Çevrimdışı Geovani

hadi canım sende birde @Geovani  @rubi_tobin  i gör
hatta kaydınıda aldık ama burda yayınlayamayız
sonra tribün kapatma cezası gelir :o_o: özellikle @KUMANOVALI hayatta yayınlayamayız :D

@Necmi abi 1 maçlığına @Yunus Emre Dökmeci yi benimle @rubi_tobin le @bjk_mabet in arasına atmanı istiyorum
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ers1903

bize göre de bu armalı ya da tek renk 10 numara siz bunun nesini beğenmiyorsunuz  :D

Yoo buda guzel :) benim tek takintim loca koltukları siyah olacakya o geçişi iyi ayarlasinlar mesela makette oyle beyaz basliyor siyah loca koltuguna dogru aralara siyah koltuk geliyor boylece bölünme pek belli olmuyor ve tribun kısa görünmüyor örnek verim konya alt kat koltuk rengi ve kirmizi loca koltuk rengi tribünü çok kisa gostermis ve uyum leş :)

Çevrimdışı Deadam

Aslında bizim stadı yapan mühendisler işi hiç bilmiyor.
Boşuna para veriyoruz.
Çatının çelik konstrüksiyonunun yukarda taksalardı. hatta hallatlarıda yukarda serselerdi o zaman bu kadar beklemezdik. ne beceriksiz adamlar. keyfi çatıyı bekletiyolar.
Bunlar basit bence direkt membranlar falan gerili olarak monte etçeklerdi yukarda o zaman koltuklar çim falan da beklemezdi,
hatta başkanda işi bilmiyo dua edecekti çatı gökten zembille inecekti.

şimdi o kadar firma mühendis işi bilmiyor. ama biz taraftarlar olarak herşeyi iyi biliyoruz.

Yazarken biraz düşünerek yazmakta fayda var.
Bu çatının yapılması kapasite açısından zaruretti daha farklı bir çatı modeli yükseklik kısıtlamasından dolayı kapasiteyi düşürecekti
Bu çatı ancak bu şekilde yapılabilirdi. yerde montajlı şekilde.
Başkan tarih vererek beklenti yarattı ama sırf bu yüzden tü kaka demek yanlış. Oda belki şuan bunun hata olduğunu düşünüyordur. ancak insan oğlu hatalarıyla var olan canlıdır anlayışlı olmak lazım.
3 sezonda bu inşaatın bitmesi genel inşaat süreleri açısından gayet makul süre.
Hep olumsuz eleştiri hep negatiflik kimseye birşey kazandırmaz.

Şahsen kendi adıma Ankarada olsamda Semtimizde muhteşem bir yerde mabedimizin yapılıyor olması bitme aşamasına gelmesi. TOKİ değil taraftar desteği ile yapılıyor olması bana gurur veriyor.
İstanbula gezmeye gittiğimde vapurdan stadımızı görünce ayrı bir mutlu oluyorum.

Sizlerede tavsiyem gurur duymak, sevinmek.
Saygılarımla

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Ne demek acele etmeye gerek yok sonuçta 1 kere yapılıyor?
bu stadı en hızlı ve en iyi şekilde yapmak zorundalar..Bu stad Beşiktaş'ın geleceği biran önce stadımıza girmemiz lazım..
ama siz acele etmeye gerek yok 1 kere yapılıyor vs vs derseniz sittin sene bitirmezler bu stadı..

Beşikaş'ta zarar görmeye devam eder..
ozaman devrilsin yine aceleden kim zarar görecek o zaman mahalle imamımı sizi sadece biraz düşünüp öyle mesaj yazmaya davet ediyorum kimse keyfinden çatıyı bügün kaldırmayalım demiyor herkesin canı burnunda  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

Acele işe şeytan karışır derler. En hassas ve dikkat edilmesi gereken noktadayız. Şu an zaten kontrolleri yapılıyordur. Bugün yarın haberi gelir. Ayrıca mabet bize çatı kalktı diye yalan söylemez. Çatı kalkmadı yalan söyleniyor demek bence saygısızlık. Söyleyenlerde gidip dibinden baktı sanır insan. Fotolarda net anlaşılmayabilir. Eğer bir sorun olsaydı o gün kokusu çıkardı merak etmeyin.

Çevrimdışı İhsan

Tekrarlamakta fayda var. Bizler biraz erken gömeriz insanları ama.
Bu stadın böyle kısa zamanda, böyle finansal, siyasi ve teknik zorluklara rağmen bu hale gelmesi mucize gibi bir şey.
yapana ve yaptıranlara helal olsun
Come to Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi 1 maçlığına @Yunus Emre Dökmeci yi benimle @rubi_tobin le @bjk_mabet in arasına atmanı istiyorum
Zaten 1 maç geldi, piri oldu bizim grubun. Sizin aranıza alalım üst sırada da @Yakup olsun. Ne olacaksa olsun  :D

Çevrimdışı ahmetx

Yoo buda guzel :) benim tek takintim loca koltukları siyah olacakya o geçişi iyi ayarlasinlar mesela makette oyle beyaz basliyor siyah loca koltuguna dogru aralara siyah koltuk geliyor boylece bölünme pek belli olmuyor ve tribun kısa görünmüyor örnek verim konya alt kat koltuk rengi ve kirmizi loca koltuk rengi tribünü çok kisa gostermis ve uyum leş :)
antalyada localarda geçişi mahvetmişler Tr de bu tür ayrıntıları beceremiyorlar ne yazık ki.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yash26

Boşuna para veriyoruz.
Çatının çelik konstrüksiyonunun yukarda taksalardı. hatta hallatlarıda yukarda serselerdi o zaman bu kadar beklemezdik. ne beceriksiz adamlar. keyfi çatıyı bekletiyolar.
Bunlar basit bence direkt membranlar falan gerili olarak monte etçeklerdi yukarda o zaman koltuklar çim falan da beklemezdi,

şimdi o kadar firma mühendis işi bilmiyor. ama biz taraftarlar olarak herşeyi iyi biliyoruz.

Bu çatının yapılması kapasite açısından zaruretti daha farklı bir çatı modeli yükseklik kısıtlamasından dolayı kapasiteyi düşürecekti
Başkan tarih vererek beklenti yarattı ama sırf bu yüzden tü kaka demek yanlış. Oda belki şuan bunun hata olduğunu düşünüyordur. ancak insan oğlu hatalarıyla var olan canlıdır anlayışlı olmak lazım.

Şahsen kendi adıma Ankarada olsamda Semtimizde muhteşem bir yerde mabedimizin yapılıyor olması bitme aşamasına gelmesi. TOKİ değil taraftar desteği ile yapılıyor olması bana gurur veriyor.
İstanbula gezmeye gittiğimde vapurdan stadımızı görünce ayrı bir mutlu oluyorum.

Saygılarımla

Aynı örnek futbolda da var.. neden diegoyu alamadınız yeaaaa neden n'doye yi almadınız yeaaa neden cavandayı almadınız yeaaaaa diye sövüp sövüp duruyoruz. sonuç ortada.

Ayrıca bir sorum olacak SJ lerin baglı oldugu halat çok kısa görünüyor acaba bu halat sonuna kadar gerilip mi takılacak yoksa V şeklinde olan halatlar yeterli uzaklığa gelince sj den ayrılacak?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Anıl

Zaten 1 maç geldi, piri oldu bizim grubun. Sizin aranıza alalım üst sırada da @Yakup olsun. Ne olacaksa olsun  :D
:kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Boşuna para veriyoruz.

Saygılarımla

Şöyle bir şeye yarıyor.Egolar rahatlıyor. En iyi bilenler dolu ortalık. Ego kokuyor. Bu kadar erkek muhabbet ederse de bu normal. Bu forumun hanım üyeleri daha fazla uğramalı buraya.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı can1903

Havaya kaldırılmış tek kelepçenin fotoğrafını çekip önümüze koyan kimse resmen sus payı vermiş...3-5 gün oyaladı bizi :D
:ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benide @bjk_mabet abimin yanina verin :) :)
Seni bagirtmak icin ugrasmaktan benim sesim kisilmisti @keremfrat1  :bandit:
Bu arada @Yunus abi ben Gecen sene ve onceki sene Bayagi maca gittim ama Bizim grupla bir kere izleme sansim oldu , Ben Genelde Dogu yada Bati tribun de izledim
Piri falan oldugum yok , Gözlemlerimi yazdim sadece
@Geovani abi @Yakup abi ve @KUMANOVALI abiyi yazmayi unutmusum sadece :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı ozan062

iş bilmez firma demiştim ona doğru gidiyoruz :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ceeyyhun

benim de röportajımın olduğu (ilk konuşan) İnönü stadının konu edildiği 'Baba Evi' belgeselinin teaser'ı.. izlemenizi öneririm. yakında da yaklaşık 30 dakikalık filmi yayınlanacak.

Çevrimdışı mehmetthedum

Tekrar edeyim, kişisel fikrimdir. Antalya deplasman dönüşüne kadar hareket beklemeyelim. Başkan bu işin başında olmak isteyecektir. Ayrıca hava da kötü zaten..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KUMANOVALI

Beyler
Biz kendimizi pazartesine motive edelim

Cuma/cumartesi olursa kinder sürpriz olur :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com