Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz.Diyorum ki şu halatların üzerine konulan demirleri havadayken koysaydık diyorum.Bu kadar zaman kaybolmazdı.Demirleri koyarken devirdik tabi ki olacağı varmış birşey diyemeyiz ancak yeni demirlerin gelmesi eskilerin sökülmesi tekrar takılması 1.5 ay gibi bir zamanımız boşu boşuna gitti.Şimdide Bu ayın başında kaldırakcatık çatıyı kaldıramıyoruz gerek hava şartları,gerek vidalar hep birşeyler çıkıyor.Mimarlıkla bir alakası yok fikrimi belirtiyorum yapılan bütün germe çatılarda halatlar geriliyor havadayken demirleri takmaya başlıyorlar biz yerdeyken taktık bunun yanlış olduğunu söylemek istiyorum sadece.Katılırsınız katılmazsınız ayrı.
Burdaki cogu insan ne demek istedigini gayet iyi anladi, bunun icin cevaplar yazikiyor zaten. Sen onlarin dedigini anlamiuorsun gibi geliyor. Metal baglantilar yukarida takilsaydi zaman kaybi olmazdi diyorsun. Peki bunun teknik olarak uyguladigimiz cati sisteminde mumkun oldugunu veya olmadigini biliyormusun??
Burda sirf sen degil baska arkadaslarimizda yorum yaparken, bu cati projesinde calisan insanlari sanki yoldan gecerken, kardes bir cati yapacaz bir el versene denilerek toplanilan insanlar noktasina koyuyorsunuz. Yahu Allah askina, yapilanlarin bu sekilde yapilmasina karar veren bir ekip var, bu adamlar bu isin okulunu okumus, is tecrubesi kazanmis, farkli projeler bitirmis, belki de alaninda biz tanimasak bile cok onemli yere sahip insanlar, onlarin aklina gelmedi de yukarida takmak bir tek bizim mi aklimiza geldi. Birakin Allah askina..
Not: Sert olduysa kusura bakmayin ama bazen boyle geliyorlar bana...