Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

bugün yada yarın devam edilecek dendi yağmurla veya havayla bi ilgisi yoktur sonuçta çatı havada gerekli işlemleri bitirsinler ilk zaten adamlar bizim gibi düşünseydi şuan çatı yine devrilmişti acele etmeye gerek yok bi kere yapılıyor  :)
Çatısı olan var olmayan var.  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı gurol_1903

@ahmetx 'in profil fotosundaki gibi bir tasarım, gördüğüm en iyi koltuk dizaynı tasarımı. tabi ki siparişler verilmiştir iş işten geçti ama bu koltukların niyadı dolduğunda görmeyi istediğim tasarım tam olarak budur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu forumda bende muhalif olabiliyorum yonetime, fikret orman'a falan ama hala catinin bir kismi kalkti diger kismi oldugu gibi duruyor demek ayiptir. Ne diyor calisanlar, muhendisler "aman birakin catiyi simdi, haftaya kaldiririz." mi diyorlar !? butun vidalar kontrol ediliyor, sistemlerde butun halatlarin gerginligine bakiliyor butun parametreler kontrol edildikten sonra kaldirma islemi devam ediyor. Farkli seyleri tartisabiliriz ama sanki milletin keyfindenmis gibi bekletildigini dusunmek bence cok acimasizca. Su stattaki en buyuk sikintilarimiz baskanin gereksiz yere erkene zaman verip yalan soylemesi ve basimiza gelen talihsiz kaza oldu. onun disinda modern bir stat nasil olmasi gerekiyorsa isler oyle devam ediyor.

Fikret ormanı sizden fazla seviyorumdur bende herkese karşı başkanımızı çok savundum ancak yapılan hataları görmezden gelemeyiz.Ben demiyorum ki çalışanlarımız oturuyor yarısı kalktı keyfi bekliyorlar vs ağzımdan böyle birşey çıkmadı.Bu 4 tane çelik halat ne kadar zamanda döndü stadı ? Diğer Halatlar hepsi bağlandı.Sonra üstüne çelik demirleri takmaya çalıştık demirler devrildi 1 ay 1.5 ay boşu boşuna bekledik.Zaman kaybettik daha sonra herşey takıldı şuanda kaldıramıyoruz hava şartları değin yada ağır geliyor bilemiyorum.Benim anlatmak istediğim halatları yukarı gerdirip demirleri yukarda takmak şimdiye kadar 100 kere takılırdı.Proje gereği böyle yapıldıysa geri dönüş yoksa yine yanlış.Yanlış bir seçim yaptık.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yağmur çamur demeden çalışmalar devam ediyor.
Havalar çok bozmadan şu çatıyı tamamen kaldırsaydık iyiydi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Fikret ormanı sizden fazla seviyorumdur bende herkese karşı başkanımızı çok savundum ancak yapılan hataları görmezden gelemeyiz.Ben demiyorum ki çalışanlarımız oturuyor yarısı kalktı keyfi bekliyorlar vs ağzımdan böyle birşey çıkmadı.Bu 4 tane çelik halat ne kadar zamanda döndü stadı ? Diğer Halatlar hepsi bağlandı.Sonra üstüne çelik demirleri takmaya çalıştık demirler devrildi 1 ay 1.5 ay boşu boşuna bekledik.Zaman kaybettik daha sonra herşey takıldı şuanda kaldıramıyoruz hava şartları değin yada ağır geliyor bilemiyorum.Benim anlatmak istediğim halatları yukarı gerdirip demirleri yukarda takmak şimdiye kadar 100 kere takılırdı.Proje gereği böyle yapıldıysa geri dönüş yoksa yine yanlış.Yanlış bir seçim yaptık.

Kazadan sonra direk kaldırsa mıydık? 40 000 kişi olacak o çatının altında. İnsanların hayatını hiçe mi sayacaklar. Bildiğim ya da bildirilen bir sıkıntı yok. Tekrar kontrol ediliyor. Mabed burada kendi anlattı. İlk kaldırıştan sonra bir süre beklenecek. Tekrar çekilecek. Tekrar kontrol edilecek. Kontrollü yapılsın isteniyor. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Kaçımızın böyle bir çatıyı yapma deneyimimiz var? Yukarıda takılsın aşağıda takılsın kıyasını yapıyoruz. El insaf yahu. (Sadece sana demiyorum)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben dedim size 1 kasımda kalkıcak diye.Hergün bir sorun çıkıyor.Her gün civata sıkıyorlar.Çatının bir tarafı 5-10 cm kalkmış sadece diğer taraflar aynı duruyor.Hep boşuna zaman kaybı aşağıda çatıyı yapıp yukarı çekip zaman kazanalım dediler hem çatı yıkıldı zaman kaybettik ağır geliyor herhalde kaldıramıyoruz 2-2.5 ay boşu boşuna gitti halatları yukarı gerip yukarda monte etmeye başlasaydık demirleri şimdiye çoktan kedi yollarına geçmiştik.
Arkadasim yorumlarin pes dedirtiyor. Muhtemelen agirliksiz olsa da bu kontroller yapila yapila kaldirilirdi. Oyle bir hiddetleniyorsun ki sanki 10 cati kaldirmis bu konunun uzmani gibisin. Kaza herzaman olabilir. Bos kaldirildiktan sonra da celik aparatlarin montaji esnasinda sorun yasanabilirdi. Belki o sekilde daha da fazla surecekti. Bilemezsinki. Belki bos kaldirip havada montajla, bu sekilde montaj ayni zamani aliyor. Bu sekilde kaldirmanin bir avantaji var ki konunun ehilleri de boyle bir karar almis. Az biraz sakin olalim lutfen.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Havaya kaldırılmış tek kelepçenin fotoğrafını çekip önümüze koyan kimse resmen sus payı vermiş...3-5 gün oyaladı bizi :D

Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz.Diyorum ki şu halatların üzerine konulan demirleri havadayken koysaydık diyorum.Bu kadar zaman kaybolmazdı.Demirleri koyarken devirdik tabi ki olacağı varmış birşey diyemeyiz ancak yeni demirlerin gelmesi eskilerin sökülmesi tekrar takılması 1.5 ay gibi bir zamanımız boşu boşuna gitti.Şimdide Bu ayın başında kaldırakcatık çatıyı kaldıramıyoruz gerek hava şartları,gerek vidalar hep birşeyler çıkıyor.Mimarlıkla bir alakası yok fikrimi belirtiyorum yapılan bütün germe çatılarda halatlar geriliyor havadayken demirleri takmaya başlıyorlar biz yerdeyken taktık bunun yanlış olduğunu söylemek istiyorum sadece.Katılırsınız katılmazsınız ayrı.

Çevrimdışı Murat Erarslan

bugün yada yarın devam edilecek dendi yağmurla veya havayla bi ilgisi yoktur sonuçta çatı havada gerekli işlemleri bitirsinler ilk zaten adamlar bizim gibi düşünseydi şuan çatı yine devrilmişti acele etmeye gerek yok bi kere yapılıyor  :)

Ne demek acele etmeye gerek yok sonuçta 1 kere yapılıyor?
bu stadı en hızlı ve en iyi şekilde yapmak zorundalar..Bu stad Beşiktaş'ın geleceği biran önce stadımıza girmemiz lazım..
ama siz acele etmeye gerek yok 1 kere yapılıyor vs vs derseniz sittin sene bitirmezler bu stadı..

Beşikaş'ta zarar görmeye devam eder..

Çevrimdışı KUMANOVALI

BesiktasArena tayfasi pek bagirmiyor :tabe:
Bi @ALI RIZA abi @bjk_mabet bide Ben Bağırıyorum :icool:

ikidir @Yunus ile aynı anda sigara yaktığımızda gol atıyoruz  :biggrinking:
bir dahaki maça 2 paket sigara ile girecem  :naughty: :naughty:  :duman:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Tarık16

inşaattan anlamam ama bizi 1.5 ay bekleten kaza çatı çelik parçalarına vinç çarpması neticesi olmuşsa.. bu parçaları ha yerde takmışsın ha hava da takmışsın bu kazanın olma olasılığı her zaman vardı ve hatta bu vinç kazası parçalar havada takılırken yaşansa belki inşaatın daha fazla durmasına sebep olabilecekti. neticede anladığım kadarıyla kazanın sebebi montajın yapılış şeklinden değil vinçten kaynaklanıyor ve o zaman nasıl oluyor da çatı yerde yapılıyor diye bu kaza oldu ve iş yavaşladı diyebiliyoruz..

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz.Diyorum ki şu halatların üzerine konulan demirleri havadayken koysaydık diyorum.Bu kadar zaman kaybolmazdı.Demirleri koyarken devirdik tabi ki olacağı varmış birşey diyemeyiz ancak yeni demirlerin gelmesi eskilerin sökülmesi tekrar takılması 1.5 ay gibi bir zamanımız boşu boşuna gitti.Şimdide Bu ayın başında kaldırakcatık çatıyı kaldıramıyoruz gerek hava şartları,gerek vidalar hep birşeyler çıkıyor.Mimarlıkla bir alakası yok fikrimi belirtiyorum yapılan bütün germe çatılarda halatlar geriliyor havadayken demirleri takmaya başlıyorlar biz yerdeyken taktık bunun yanlış olduğunu söylemek istiyorum sadece.Katılırsınız katılmazsınız ayrı.

bildiğim kadarıyla öyle bir ihtimal yok bizim çatı tek halat sistemi olduğu için o iş olmaz.çift halat sistemlerinde senin dediğin şekilde oluyor tek halatta yukarıdayken demir çubukları sabitleyecek yer yok

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 16:52:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
2 gün kontrol için kaldırmaya ara verildi serzenişler başladı.
ne çok biliyoruz herşeyi bir kaldırmaya başlayınca hiç durmadan kalkacak birşey sanki bu :sumo: :sumo:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

2 gün kontrol için kaldırmaya ara verildi serzenişler başladı.
ne çok biliyoruz herşeyi bir kaldırmaya başlayınca hiç durmadan kalkacak birşey sanki bu :sumo: :sumo:

Bu ayın 6-7 sinde kalkıyordu ne bitmez 2 günmüş o öyle :) Kaç pazartesi geçti üzerinden.

Çevrimiçi doganay

Cati 2 gunde kalkacak dendi burda o biraz beklentiyi yukseltmis olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Abi adam İlyada destanı gibi döşeniyor zaten okurken konu değişmiş oluyor konsantrasyonunu kaybediyorsun sonunda rahat ol diyor, hayır o kadar yazmış sıkıysa olma :kop:

zaten taktik o sonuna geldiğinde konu nedir unutman gerekiyor :D  @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

BesiktasArena tayfasi pek bagirmiyor :tabe:
Bi @ALI RIZA abi @bjk_mabet bide Ben Bağırıyorum :icool:
hadi canım sende birde @Geovani  @rubi_tobin  i gör
hatta kaydınıda aldık ama burda yayınlayamayız
sonra tribün kapatma cezası gelir :o_o: özellikle @KUMANOVALI hayatta yayınlayamayız :D

Çevrimdışı osman1903

Bu sayfada sıkça dile getirildi bizim havada Demir takma şansımız yoktu çünkü tek kat halat kullanıyoruz sabitleme imkanımız yoktu yerdeyken beyaz destek kullandık kaç tane bir tane eksik koyduk diye takır takır devrildiler peki bunu havada Nasıl sağlayacaktık 30 metreye Demir destek çıkarma imkanımız yok ki
Aklıma gelmişken sıkça sorulan sorular bölümü yapsak da şunlar tek tek cevaplansa direk linkle versek cevabı :)

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx 'in profil fotosundaki gibi bir tasarım, gördüğüm en iyi koltuk dizaynı tasarımı. tabi ki siparişler verilmiştir iş işten geçti ama bu koltukların niyadı dolduğunda görmeyi istediğim tasarım tam olarak budur.
@gurol_1903 masaüstü olarak kullanırsın  :ok:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tarik33

Burdaki cogu insan ne demek istedigini gayet iyi anladi, bunun icin cevaplar yazikiyor zaten. Sen onlarin dedigini anlamiuorsun gibi geliyor. Metal baglantilar yukarida takilsaydi zaman kaybi olmazdi diyorsun. Peki bunun teknik olarak uyguladigimiz cati sisteminde mumkun oldugunu veya olmadigini biliyormusun??
Burda sirf sen degil baska arkadaslarimizda yorum yaparken, bu cati projesinde calisan insanlari sanki yoldan gecerken, kardes bir cati yapacaz bir el versene denilerek toplanilan insanlar noktasina koyuyorsunuz. Yahu Allah askina, yapilanlarin bu sekilde yapilmasina karar veren bir ekip var, bu adamlar bu isin okulunu okumus, is tecrubesi kazanmis, farkli projeler bitirmis, belki de alaninda biz tanimasak bile cok onemli yere sahip insanlar, onlarin aklina gelmedi de yukarida takmak bir tek bizim mi aklimiza geldi. Birakin Allah askina..
Not: Sert olduysa kusura bakmayin ama bazen boyle geliyorlar bana...

Çevrimdışı KUMANOVALI

hadi canım sende birde @Geovani  @rubi_tobin  i gör
hatta kaydınıda aldık ama burda yayınlayamayız
sonra tribün kapatma cezası gelir :o_o: özellikle @KUMANOVALI hayatta yayınlayamayız :D
:naughty: :naughty: :naughty:

itina ile tribünde olmayan adama ceza aldırılır  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu nasıl olabilir ya; madem mimarlıkla alakası yok, mühendislikle alakası yok neden o kadar mimar mühendise para ödüyoruz. Sorsaydık sana söylerdin. Ya arkadaş bir fikrin oluşması için bilgin olacak. Burada insanlar defalarca anlattı. Efe Ahmetx Faruk sayfalarca anlattı. Havadan çelik parçaları takmak için 2 sıra altlı üstlü olması lazım. Bizim tek sıra var. Bunun da hıbısı zıbıdısı var 40 cm falan filan. Mimarlar mühendisler bunun için varlar. Hatta bunun olabilmesini sağlayanlarda mimarlar mühendisler.

Anlatamazsın, bu bakış açısıyla ne anlayabilirsin ne anlatabilirsin. Yahu hiç değilse girip yazılanları okuyup öyle yaz arkadaşım. 6 7 si dendi ancak olmadı. Bir sürü birbirinden ayrı iş süreci birlikte karar veriyor. Biri istemezse parmağını kıpırdatamazsın. Kimse baştan savma iş yapmaz. 2500 tonluk çatıyı Başkan 6 sında dedi diye 6 sında kaldırmaya kalkmazlar bir şeyler eksikse. Biraz sabredeceksiniz. Sabredeceğiz. (Şota'ya benzettim kendimi) Bakın kazadan sonra Başkan'ın yaptığı bir açıklamada aynen şunu söyledi: Acele etmeyeceğiz. Bana söz verdikleri için bir tane daha takalım demişler ve o esnada kaza olmuş bende artık fazla sıkıştırmak istemiyorum. Aynen bunları söyledi.
Her şeyi birbirine bağlayan iş bu. Bundan sonra her şey tek tek bitecek artık. Vinçler çıkınca da ben kendi hesabıma 75 gün sayıcam.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu ayın 6-7 sinde kalkıyordu ne bitmez 2 günmüş o öyle :) Kaç pazartesi geçti üzerinden.
Önce  gerçekleri  bilelim  sonra yorum yapalım.KAldırma işlemi  6*7  si  gibi başlayacak dendi.Ve o tarihlerde de  başladı.8înde de  bitec ek denmedi ki.

Çevrimdışı ers1903

yeni stadda en etkili yer yeni açık alt olur diye düşünüyorum ama kapalı üstte çarşı, eski açık altta beşiktaşarena olacak.

Geçenlerde sevsek ali abiye sordular nerde olacaksiniz diye kapali üst orta 3 blokta çarşı ,karagumrukluler eski stadda kapali alttaydi onlarda eski acikta olacakmış,antipatide yeni açıkta olur. Burdan anladigim her tribün aktif olacak numarali haric :)