Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905265 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

geçen seneki trabzon maçı konyada olunca yaklaşık 15000 beşiktaşlı konya passoligi alıp maç bileti yükledi benim gibi.
yani sadece beşiktaş passoligliler değil farklı şehirlerin passoligi elinde olup beşiktaşlı olan 200 bin kişi vardır.
48500 kapasiteli vodafone arenayı rahat rahat dolduracağız inşaallah :ok:

kapasitenin sonu 1903 olsun diye o kadar proje kastılar 48500 diyerek her şeyi bir çırpıda sildin attın abi  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yeni stadda en etkili yer yeni açık alt olur diye düşünüyorum ama kapalı üstte çarşı, eski açık altta beşiktaşarena olacak.
BesiktasArena tayfasi pek bagirmiyor :tabe:
Bi @ALI RIZA abi @bjk_mabet bide Ben Bağırıyorum :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Normalde bilmem ama gollerden sonra çok karışır gibime geliyor.  (anlattıklarına göre)
Olimpiyatta Ali Riza abiyle bereber 8 Sira asagi uctuk ayni seyi Vodafone arenada Denersek kendimizi sahada buluruz , Eğitim zayiati oluruz :by2:

Çatı tatil yapıyor :evillol:
Butun izinler iptal edilsin olagan ustu Hal ilan edilsin herkes calissin :busted_cop:

Çevrimdışı osman1903

Kasımpaşa maçı 9.45 deymiş böyle bir saçmalık olabilir mi koy gündüz maçı gidelim Nasıl dönecek giden insan tribün yine boş kalacak galibA

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 15:02:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kapasitenin sonu 1903 olsun diye o kadar proje kastılar 48500 diyerek her şeyi bir çırpıda sildin attın abi  :lol:
ahmetx in kerat cetveline göre 48500 olabilir ihtimallerden :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sezer94

Bizim stadin zemini reklam panosundan yuksekte mi olacak old trafford gibi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

hayır ama orta yuvarlaktan 1m aşağıda olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

zemin tribün kenarına göre yüksekte ama bu reklam panolarını geçecek bir derinlik degil

Çevrimdışı Sezer94

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 15:11:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
43903 candır :D
senin ismin mentionda yok gizli üye misin :biggrinking:
@Necmi abi moskova deplasmanına mı gitti görünmüyor :ssss:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türken

BesiktasArena tayfasi pek bagirmiyor :tabe:
Bi @ALI RIZA abi @bjk_mabet bide Ben Bağırıyorum :icool:
tv başında bağırıyosun herhalde. Maçlarda görsekte bağırdığınada şahit olsak :)

Çevrimdışı Sezer94

zemin tribün kenarına göre yüksekte ama bu reklam panolarını geçecek bir derinlik degil

Benim istedigin reklan panosu tribunlere yapisik kalsin ve tribun onu gorunmesin ve birazcik zemin daha yuksekte olsun

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben dedim size 1 kasımda kalkıcak diye.Hergün bir sorun çıkıyor.Her gün civata sıkıyorlar.Çatının bir tarafı 5-10 cm kalkmış sadece diğer taraflar aynı duruyor.Hep boşuna zaman kaybı aşağıda çatıyı yapıp yukarı çekip zaman kazanalım dediler hem çatı yıkıldı zaman kaybettik ağır geliyor herhalde kaldıramıyoruz 2-2.5 ay boşu boşuna gitti halatları yukarı gerip yukarda monte etmeye başlasaydık demirleri şimdiye çoktan kedi yollarına geçmiştik.

Çevrimdışı can1903

Göstermelik kaldırma gibi oldu.

Hiç bi değişim yok aynı tas aynı hamam  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben dedim size 1 kasımda kalkıcak diye.Hergün bir sorun çıkıyor.Her gün civata sıkıyorlar.Çatının bir tarafı 5-10 cm kalkmış sadece diğer taraflar aynı duruyor.Hep boşuna zaman kaybı aşağıda çatıyı yapıp yukarı çekip zaman kazanalım dediler hem çatı yıkıldı zaman kaybettik ağır geliyor herhalde kaldıramıyoruz 2-2.5 ay boşu boşuna gitti halatları yukarı gerip yukarda monte etmeye başlasaydık demirleri şimdiye çoktan kedi yollarına geçmiştik.

:kop: :kop: :kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Benim istedigin reklan panosu tribunlere yapisik kalsin ve tribun onu gorunmesin ve birazcik zemin daha yuksekte olsun
o dediğini epl de mecburiyetten yapıyorlar sebebi de zemin tribünlerden 1 m yukarıda tv den görünebilmesi için tribünlere yapışık yapıyorlar ama emirates gibi yeni stadyumlarda bizdeki gibi .

Çevrimdışı FARUK

şuan deneme yaptım bir tane render bitince paylaşırım reklam panosu tribün başlangıcının beton kısmını kapatıyor sanki

Çevrimdışı cursedofdragon

:kop: :kop: :kop:

burda komik olan nedir ? İlk defa deneniyor böyle birşey normalde dünyada yapılmış bir örneği yok.Tutmadığını söylemeye çalışıyorum kaybettiğimiz zaman 2.5 ay.

Çevrimdışı Efe

Göstermelik kaldırma gibi oldu.

Hiç bi değişim yok aynı tas aynı hamam  :kop:
bugün yada yarın devam edilecek dendi yağmurla veya havayla bi ilgisi yoktur sonuçta çatı havada gerekli işlemleri bitirsinler ilk zaten adamlar bizim gibi düşünseydi şuan çatı yine devrilmişti acele etmeye gerek yok bi kere yapılıyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

Bu forumda bende muhalif olabiliyorum yonetime, fikret orman'a falan ama hala catinin bir kismi kalkti diger kismi oldugu gibi duruyor demek ayiptir. Ne diyor calisanlar, muhendisler "aman birakin catiyi simdi, haftaya kaldiririz." mi diyorlar !? butun vidalar kontrol ediliyor, sistemlerde butun halatlarin gerginligine bakiliyor butun parametreler kontrol edildikten sonra kaldirma islemi devam ediyor. Farkli seyleri tartisabiliriz ama sanki milletin keyfindenmis gibi bekletildigini dusunmek bence cok acimasizca. Su stattaki en buyuk sikintilarimiz baskanin gereksiz yere erkene zaman verip yalan soylemesi ve basimiza gelen talihsiz kaza oldu. onun disinda modern bir stat nasil olmasi gerekiyorsa isler oyle devam ediyor.

Çevrimdışı aoguzd

bugün çatıyla ilgili hiç haber düşmedi. çatımız afiyettedir inşallah :)

Çevrimdışı yldrmaydn

1 aralıkta saha zemini temizlenmiş vinçler çıkmış olsa.. :)
Seninle Başladı Hayat..