Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar siz vodafone arena'nin tribun kulturumuzu degistirecegine inaniyor musunuz ? Inonu tribunune gore farklilik olur mu ?
bir muddet daha eskisi gibi devam eder daha sonraki yillarda degisim kacinilmaz modern stadlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Arkadaslar siz vodafone arena'nin tribun kulturumuzu degistirecegine inaniyor musunuz ? Inonu tribunune gore farklilik olur mu ?

Evet değişecek, kombine ve bilet fiyatlarını her yıl biraz biraz artıracaklar diye düşünüyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

@mayan burada fırsat buldukça gidip fotoğraf çektim ve paylaştım. Dışarıdan görülebilecek bir şey kalmadı. Onun için gidiyorum ama fotoğraf çekmiyorum. Artık kalan iş içeride. Çatı kalksın yine gider çekerim ve kim isterse gelip alır kullanır. Burada bizim yapabileceğimiz bu. Kalanı kullanana ait bir sorumluluk. Orada forza yazmak da onun bileceği iş, Beşiktaş Arena yazmak da. Sende sanırım aynı fikirdesin. Şundan emin ol bölen biz değiliz. Sen yine gidersen paylaşımını, katkını bekleriz.

Çevrimdışı ahmetx

krasnodarda takım antremana çıktı geriye koltuklar kaldı oh mis , bizde görürüz bu günleri inşallah.
Edit: saha da SIS in iyi görünüyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı enemy1903

krasnodarda takım antremana çıktı geriye koltuklar kaldı oh mis , bizde görürüz bu günleri inşallah.
Edit: saha da SIS in iyi görünüyor.

suni çim mi ?

[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2015, 13:10:14 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ebabil

bugün kaldırma vb olacak mı? haftaya mı kalacak?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aoguzd

google maps'te vodafone arenaya bakarken farkettim bizim çatı boruları devrildiğinde fotoğraf çekmişler :)

Çevrimdışı erdal.ozcimen

Konu dışı olacak ama, spor klüplerinin 1 Haziran 31 Ağustos dönemi ilk çeyrek mali verileri açıklandı. Beşiktaş'ın ilk çeyrek dilim hasılatı bir önceki dönem 48 milyon iken bu dönem 111 milyona ulaştı. Fenerbahçe'nin hasılatı 136 milyon, Galatasaray'ın ise 76 milyon oldu. Çok uzun yıllar sonra ilk kez rakipleri yakalamış olduk ve Başkanı'mızın söylediği yıllık 400 milyon gelire şimdiden yaklaştık. Hayırlısı olsun.

Konu dışı olarak uzatmadan naçizane birkaç detay verip konuyu açıklayayım;

Gelirlerin bir önceki yılın aynı dönemine göre 48 milyondan 111 milyona çıkma sebebi futbolcu satış gelirlerinin artması (55,5 milyon TL, Demba Ba ve Atınç), diğer gelir kalemlerinde ciddi bir değişim yok ki bu durum her zaman gerçekleşmeyen bir işlem diyebiliriz, en azından bugüne kadar böyle idi.

Maliyet giderlerinde ise dikkat çekici nokta, futbolcu ücret giderlerinin bir önceki yılın aynı dönemine 26 milyondan 45 milyona çıkması, ekstradan 15 milyon lirada bu dönem futbolcu sözleşme fesih giderleri var.

Netice itibariyle sponsorluk,yayın hakkı, uefa gelirleri gibi süreklilik arz edecek ve kulübü ileriye taşıyacak gelir kalemlerinde fazlaca bir değişim olmamış, ama inşallah stadyumdan sonra bunları da yaşayıp göreceğiz, sen yeter ki SABRET...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı İhsan

içerden haber yok mu?
bu gidiş sigaraya başlayacağım
 :duman: :duman: :duman:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 13:46:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
3-4 maçta tribünlerde organizasyon oturur ama tezahüratlar yine arebesk mi kalır bilmiyorum.
canlandırıcı etkili tezahüratlar yapılmasını öğrenir miyiz onu zaman gösterecek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ersoy

Bu stadın çoğu maç dolmasını bekliyorum artık.En azından ilk sezon.Buraya da Passolig bahane edilip gelinmemezlik yapılmasın bari.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 13:54:20
Bu stadın çoğu maç dolmasını bekliyorum artık.En azından ilk sezon.Buraya da Passolig bahane edilip gelinmemezlik yapılmasın bari.
açıldığı ilk yıl zaten her maç doluya yakın olur.
anadoludan yeni statta maç izlemek için gelecek 10 binlerce insan var benim gibi.
her içerdeki maça talep çok olacaktır...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

Vodafone Arena'da da esenler otogarı gibi pankartlar olur mu acaba.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 13:56:04
Vodafone Arena'da da esenler otogarı gibi pankartlar olur mu acaba.
ben getirecem KONYA OTOGAR parkartı :kop:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Fatih

Dün akşam birşey fark ettim ki bence çok önemli. Akustik. Dün akşamdan itibaren benim için çatı kadar önemli oldu. TT Arena'da bok ötesi bi akustik var. Bu hem ambiansı hem de maça olan etkisini feci şekilde etkiliyor. Ses içeride o kadar çok bölünüyor ki kimin neyi ne zaman nasıl söylediği anlaşılmaz hale geliyor. Eğer akustik doğru şekilde ayarlanmazsa eski İnönü stadı hafıza ve videolarda kalır, çok ararız.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ersoy

Dün akşam birşey fark ettim ki bence çok önemli. Akustik. Dün akşamdan itibaren benim için çatı kadar önemli oldu. TT Arena'da bok ötesi bi akustik var. Bu hem ambiansı hem de maça olan etkisini feci şekilde etkiliyor. Ses içeride o kadar çok bölünüyor ki kimin neyi ne zaman nasıl söylediği anlaşılmaz hale geliyor. Eğer akustik doğru şekilde ayarlanmazsa eski İnönü stadı hafıza ve videolarda kalır, çok ararız.

Evet abi bence de akustik çok önemli Olimpiyat'ta genelde hiç bir şey anlaşılmıyor.TT Arena'da aynı şekilde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 14:01:43
haftaya 4,5 gün tatil oldu acaba çalışma olacak mı...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmett.67

haftaya 4,5 gün tatil oldu acaba çalışma olacak mı...
Kamuya 4.5 gün tatil var. İstanbul'un %10 u kamu, %90 ı özel.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 14:10:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Geçen aynını dedim @Necmi abi merak etme rahat ol dedi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 14:10:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Geçen aynını dedim @Necmi abi merak etme rahat ol dedi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli