Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904394 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ben bütün işin bitmesini bekliyorum ama belki ocak ayına sarkan işler olabilir
ocak ayı içerleri için son tarihtir oda gecikirse  @Cenk Mert İnanç  zaten geçenlerde @bjk_mabet  le
konuşuyordum anladığım kadarıyla propanında öngörüsü aynı yönde birde gece mesaileri başlıyor
artık 24 saat çalışmaya geçilecek büyük ihtimal çatı kalktıktan sonra başlanacaktır çatı kalkana kadar iş güvenliği için
risk oluşturur
mart ayi sonu cim isleri biter insallah diger tum isler bitmis olacak cünkü
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bence ilk katın eğimi bizimkinden fazla değil yada en fazla bir iki derece oynuyordur o kadar dik görünmesi sıra sayısının fazla olması
mesela olimpiyattada açı çok düşük olmasına ramen koltuk sayısından dolayı dik duruyor ben juve stadını beğenmiyorum dengesiz bir stad
tas gibi olmuş ilk kat uzun olduğu için bu sefer kapasite attırmak için iyice yükselmişler üst katlar sahadan uzaklaşmış ve güdük kalmış
ilk katı daha yatık yapamazlardı bu seferde C90 ı kaybederlerdi bence mimari bir başarısızlık o stad @MURAT
aynı şeyleri yazmışız @Necmi abi

Çevrimdışı Gomez_33

Şu çatının gözle görülür havalandığını görürsem aceyip  bi sevinc yasarım heralde :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

bursa stadında tribün ile saha arasına demir parmaklıklar konması ortalığı karıştırmış bu tabloyu demir parmaklıklar arkasında izlemek zorunda kalacaklar vodafone arena EPL standartlarında  :ok:

Var mı Ahmet abi demir parmaklıklı Timsah Arena fotoğrafı :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Biz de bu tarz bir tel örgü veya parmaklık olmaz dimi abi @bjk_mabet :iblush:

Çevrimdışı sallapati

Başkanımız Rusya da Kalde yönetimi ile buluşmuş.. 3 milyon tl lik malzemeyi bedava vermişler inşaata

""Başkanımız Fikret Orman yemekte yaptığı konuşmada, KALDE yönetimine, Futbol ve Basketbol Sponsorluğunun yanı sıra, Vodafone Arena inşaatı için bedelsiz olarak verilen, 3.000.000 TL değerindeki tesisat malzemesi desteğinden dolayı teşekkür etti.""

Çevrimdışı osman1903

Kedi yolunun tam olarak nereye takılacağını resim üzerinde gösterebilecek olan var mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Anıl

selale Catidan sonra , Hapishane Arena
Yazik la Bu Bursalilara cekmediikleri Dert kalmadi :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forma KOL Sponsorumuz KALDE , Vodafone Arena da kullanilan Tam 3 MILYON TL lik Tesisat Malzemesini UCRETSIZ olarak Vermis
Helal Olsun :claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erhan

Kedi yolunun tam olarak nereye takılacağını resim üzerinde gösterebilecek olan var mı?

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 19:01:16
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Yerdeyken kedi yolu montajını da bitirselerdi iyiydi ya :)
Bu haliyle kaldırırken ölüp ölüp dirildik.
Bir de onları yükleselerdi bünye kaldırmazdı   :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı empisayn

bizde kale arkalarında ağ olacağı söylenmişti , EPL standartı hayal yani .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Necmi

bizde kale arkalarında ağ olacağı söylenmişti , EPL standartı hayal yani .
yoo olmayacak bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı cursedofdragon

kale arkalarında üst tribünde ağ olucak diye biliyorum bende abi.Aşağı kısım için bilmiyorum.

Çevrimdışı empisayn

bjk_mabet in öyle dediğini ve sizin de bizim  kombineyi aldığımız yerden görüş açımızı etkiler mi diye konuştuğunuzu hatırlıyorum geçen sene sanırım . plan değiştiyse veya yanlış hatırlıyorsam bu da güzel haber  :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Necmi

bjk_mabet in öyle dediğini ve sizin de bizim  kombineyi aldığımız yerden görüş açımızı etkiler mi diye konuştuğunuzu hatırlıyorum geçen sene sanırım . plan değiştiyse veya yanlış hatırlıyorsam bu da güzel haber  :)
benim bildiğim olmayacak ama net değilim

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı CrossBoy

bursa stadında tribün ile saha arasına demir parmaklıklar konması ortalığı karıştırmış bu tabloyu demir parmaklıklar arkasında izlemek zorunda kalacaklar vodafone arena EPL standartlarında  :ok:

Yaa bu fotodaki OSMAN kim  :D :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 19:49:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kalde Feda sezonundan beri yanımızda sahibi kimdir?

Kendileri mi sponsor oldular başkanın mı iyi ilişkileri sayesinde oldu merak ediyorum gözümde en az Vodafone kadar değerli şuan.

Bir BEKO neden olmasın bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli