Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905412 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

Alt kat beyaz üst kat siyah olacak geçiş olan yerlerde siyah beyaz karışık olacak.

Şukarıda paylaşılmış şöyle bir görüntü olacak.

Arkadas yemin ederim cok kotu duruyor ya. ulan en kotu bizim forum ahalisi ise el atar alttaki siyah piksellerle ustteki beyaz pikselleri yer degistiririz bir gece ansizin. Arkadas stat bizim degil mi neden bizim soz hakkimiz yok koltuk seciminde bile ben anlamiyorum. yapilsin anket secelim oy cokluguyla karar verilsin.
pikselliye hayir oku buralari Baskan.

Çevrimdışı cagdas44

Arkadas yemin ederim cok kotu duruyor ya. ulan en kotu bizim forum ahalisi ise el atar alttaki siyah piksellerle ustteki beyaz pikselleri yer degistiririz bir gece ansizin. Arkadas stat bizim degil mi neden bizim soz hakkimiz yok koltuk seciminde bile ben anlamiyorum. yapilsin anket secelim oy cokluguyla karar verilsin.

Anket gibi sabote edilme riski olan işlere girilmez, kimin oy verdiği belli olmayacak bir durum çok sıkıntı çıkartır.

Çevrimdışı AngryEagle

Sevgili dostlar;

40 küsür binlik stadyum, bu kadar özlemden sonra boş mu kalacak da koltukların boş halindeki dizayna takıldık bu kadar?

Tıklım tıklım kartallar olacak o koltuklarda.

Dolayısıyla, alttaki koltuğun rengine değil de, üstüne yerleşecek vatandaşın siyah/beyaz ve kırmızı forma haricinde bir kıyafetle gelmemesini konuşsak daha faydalı olmaz mı?

Kendi adıma, bence, şahsen, bizzat kendi düşüncemdir ki;
Maçlardan önce veya haftasonu boş bakitlerde olsa olsa bir havadan çekimde oluşacak fotoğrafa bu kadar takılıp kalmayalım.

Siyah, beyaz, gri/füme tonları olsun, başka da bir renk olmasın, bize yeter, bence :)

Çevrimdışı harund1k3

Sevgili dostlar;

40 küsür binlik stadyum, bu kadar özlemden sonra boş mu kalacak da koltukların boş halindeki dizayna takıldık bu kadar?

Tıklım tıklım kartallar olacak o koltuklarda.

Dolayısıyla, alttaki koltuğun rengine değil de, üstüne yerleşecek vatandaşın siyah/beyaz ve kırmızı forma haricinde bir kıyafetle gelmemesini konuşsak daha faydalı olmaz mı?

Kendi adıma, bence, şahsen, bizzat kendi düşüncemdir ki;
Maçlardan önce veya haftasonu boş bakitlerde olsa olsa bir havadan çekimde oluşacak fotoğrafa bu kadar takılıp kalmayalım.

Siyah, beyaz, gri/füme tonları olsun, başka da bir renk olmasın, bize yeter, bence :)

haci abi malesef oyle olmuyor iste :)

bu forumda kapi kollarinin ustunde bjk armasi mi kartal armasi mi yoksa arma olmayacak mi diye kac tane yorum yapildi. tabiki mumkun oldukca dolu olacak ama bos hali de guzel gozukmesi lazim. allah askina su tasarima bakip icine sinen var mi arkadas ya ? o kadar guzel stat yapiyoruz herseyi tam olsun duy sesimi @bjk_mabet :))) . su isi bir cozelim yahu.

Çevrimdışı Sezer94

yeni açık kısmına alt kata 3 çizgi üst kata adidas logosu olsa fena kaliteli olurdu
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı empisayn

kolonları kirişleri çatısı membranı işini en iyi yapan mühendisler biliyor onlara karışmak haddimiz değil .  ama koltuk dizaynında önce taraftara soracaklar bu kadar basit piksel nedir yahu ? geçen maçta kavga çıkmış da yedek koltukları oraya monte etmişler gibi .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı onurturan

Anket gibi sabote edilme riski olan işlere girilmez, kimin oy verdiği belli olmayacak bir durum çok sıkıntı çıkartır.
Zamanında kart 1903 diye bişey vardı patladı ya hani o kart sahiplerine yapsınlar bakın boşuna değilmiş gördünüz mü desinler bari  :biggrinking: yada kombine sahiplerine..  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ilhan mansız

ardarda mantıklı yorumlar + 1903

Çevrimdışı denilanz

Yemin eden bile var. Hemen karşı yorumumu, yani yeminimi edeyim ben de; vallahi pikselli de güzel ya!

Çevrimdışı AigleBordeaux

cok basit yonetim 2 yada 3 secenek sunacak ve buda mesaj sistemiyle olacak spam yasak yani ve ayni numaralarin bloke olmasiyla yani yarismada gibi biraz . Bence vodafone bu sisteme yapabilir :tabe:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı KCKF

Çatı bir türlü kalkmıyorken, çatının kalkışıyla ilgili daha çok mesaj yazılmıştı. Ben de olsam, ben de kalkmam. Çatı kalktığı gibi koltuklara geçilmiş, ilk montajdan sonra da çime geçeriz kesin. :ishock:

Çok korkuyordum, mabet'in tweet'leri için mobil bildirim açmıştım. Bugün bildirim geldikten sonra çok rahatladım. Kazasız belasız tamamen bitirilmesi dileğiyle. Şükürler olsun.

Herkese selamlar.
KCKF^^<3

Çevrimiçi doganay

En son maca basaksehirde oldugu halde 6700 kisinin gittigini dusunursek, yeni stadinda milletin meragi gectikten sonra birkac sezon sonra mesala 15 binlerde falan oynanan mac cok olur.
Tabi bu temenni degil, sadece tahmin. Insallah hep tak kapasite dolu maclar olur.
Pikselli goruntude belki birazda buda dusunuluyor. Az kisi olsa bile goz yanilgisi oluyor ve kalabalik gozukuyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yemin eden bile var. Hemen karşı yorumumu, yani yeminimi edeyim ben de; vallahi pikselli de güzel ya!
Abi buradada Anket yapıldı
Pixeli isteyen yok gibi yani cok az Herkes isyan ediyor Pixel den..
Bana kalsa bu Pixeli icat eden adami Agaca baglayip islak odunla doveceksin
Boyle sanatmi olur boyle tasarimmi olur Allah Aşkına
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Kartal yuvalarından 10 TL ve üzeri alışveriş yapan taraftara ankete katılma şansı verirsin ,kartal yuvalarında doldurulan anketler kulübe gönderilir ,hem kulüp para kazanmış olur hem de suistimalin önüne geçilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çatı bir türlü kalkmıyorken, çatının kalkışıyla ilgili daha çok mesaj yazılmıştı. Ben de olsam, ben de kalkmam. Çatı kalktığı gibi koltuklara geçilmiş, ilk montajdan sonra da çime geçeriz kesin. :ishock:

Çok korkuyordum, mabet'in tweet'leri için mobil bildirim açmıştım. Bugün bildirim geldikten sonra çok rahatladım. Kazasız belasız tamamen bitirilmesi dileğiyle. Şükürler olsun.

Herkese selamlar.
:hosgeldin
Profilinize yasinizida girerseniz daha iyi olur Hitap açısından :ok:

Kartal yuvalarından 10 TL ve üzeri alışveriş yapan taraftara ankete katılma şansı verirsin ,kartal yuvalarında doldurulan anketler kulübe gönderilir ,hem kulüp para kazanmış olur hem de suistimalin önüne geçilir..
:claps: :claps: :claps:
 Alin size Cozum gibi cozum
Ne provakasyon olur nede sabote etme
Uzerine birde Kongre uyelerine ve Kombine sahiplerine sorarsin Taraftarin ne istedigi ortaya çıkmış olur bu kadar zor degil yani sizin anlattiginiz gibi..

Çevrimdışı Kadir G.

Basketbol salonuna artık :)

Bir inşaat daha kaldıramam ben. :)

Şaka bir yana bu koltuk işi 2-3 maç sonra unutulur gider.

Ama siyah olsa da iyi olurdu yani. :)

Çevrimdışı denilanz

E olmuş işte. Bak, sen de bunu defalarca söyledin. Islak odunla dövme sözünü bikaç defa okuduğuma eminim. Ben aslında tek renkten yanayım; ya tamamı beyaz, ya tamamı siyah. Ama zaten ta inşaatın başından beri siyah ve beyaz sayısının yarı yarıya sipariş edildiği söylendi. Yani bir defa şu tek renk isteğini yapmayın. Evet, güzel ama olmayacak. Piksel olayı da neredeyse bile değil, kesin. Artık bence kabullenilsin. İsterse 20 milyon kişinin %80'i piksel istemiyoruz desin, bu o %80'nin haklı olduğunu veya pikselin güzel olmadığını kanıtlamaz. Çoğunluk haklıdır diye bir şey yok. Ne yapılırsa yapılsın beğenmeyen olacaktır zaten.

Çevrimdışı Kadir G.

En son maca basaksehirde oldugu halde 6700 kisinin gittigini dusunursek, yeni stadinda milletin meragi gectikten sonra birkac sezon sonra mesala 15 binlerde falan oynanan mac cok olur.
Tabi bu temenni degil, sadece tahmin. Insallah hep tak kapasite dolu maclar olur.
Pikselli goruntude belki birazda buda dusunuluyor. Az kisi olsa bile goz yanilgisi oluyor ve kalabalik gozukuyor.

Yeni stadın 15 bin çekmesi imkansıza yakın diyorum. Yani mazallah çok çok kötü durumda olsak desem o zaman bile olmaz.

Yeni stad ilk sene hep dolar sonraki seneler başarıyla birlikte oynamalar olur derim. Başakşehire Olimpiyata 10 bin giderken şehrin göbeğine min 20 bin gelir en kötü halde.

Çevrimdışı Orhan

yeni açık kısmına alt kata 3 çizgi üst kata adidas logosu olsa fena kaliteli olurdu
Aman başkan duymasın birde böyle işlerle uğrasmayalım. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Evladım koltukların siparişi  verilmedimi.Neyapalım  çöpe mi  atalım onları şimdi.Muhtemelen depoda  bekliyordur koltuklar  üretilmiş vaziyette.Birde şu var.Burada pixeli  istemeyenler  çoğunlukta olabilir.Ya milyonlarca  taraftarımız pixeli  beğenirse.VArmı onlara  diyebileceğin  birşey  ozaman.Yönetim  taraftara  sormadıki nasıl olsun diye.Burada  yazıldı çizildi zamanında  ama hiçkimsede burada tartışılanları yönetime  taşıyalım demedi.O yönde bir çalışma dahi olmadı.Şu saatten sonra  konuşulanlar  bildiğin geyik muhabbeti.Hiçbir  yararı  yok  anlamı da  yok.

E olmuş işte. Bak, sen de bunu defalarca söyledin. Islak odunla dövme sözünü bikaç defa okuduğuma eminim. Ben aslında tek renkten yanayım; ya tamamı beyaz, ya tamamı siyah. Ama zaten ta inşaatın başından beri siyah ve beyaz sayısının yarı yarıya sipariş edildiği söylendi. Yani bir defa şu tek renk isteğini yapmayın. Evet, güzel ama olmayacak. Piksel olayı da neredeyse bile değil, kesin. Artık bence kabullenilsin. İsterse 20 milyon kişinin %80'i piksel istemiyoruz desin, bu o %80'nin haklı olduğunu veya pikselin güzel olmadığını kanıtlamaz. Çoğunluk haklıdır diye bir şey yok. Ne yapılırsa yapılsın beğenmeyen olacaktır zaten.
Valla Abi ciddi tepki verilirse Degisir
Bursa bile koltuk dizilimine tepki gosterdiler tepki gelince anında duzelttiler..
Bi yapilsin Bence Ciddi tepki gelecektir resmi Sosyal medya hesaplarına.

Çevrimdışı Tolga

Herkese selamlar.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Evladım koltukların siparişi  verilmedimi.Neyapalım  çöpe mi  atalım onları şimdi.Muhtemelen depoda  bekliyordur koltuklar  üretilmiş vaziyette.Birde şu var.Burada pixeli  istemeyenler  çoğunlukta olabilir.Ya milyonlarca  taraftarımız pixeli  beğenirse.VArmı onlara  diyebileceğin  birşey  ozaman.Yönetim  taraftara  sormadıki nasıl olsun diye.Burada  yazıldı çizildi zamanında  ama hiçkimsede burada tartışılanları yönetime  taşıyalım demedi.O yönde bir çalışma dahi olmadı.Şu saatten sonra  konuşulanlar  bildiğin geyik muhabbeti.Hiçbir  yararı  yok  anlamı da  yok.
Abi bu stadda biz Taraftarlar mac seyredecek
Eger Ciddi Tepki verilirse Degisir Bursa kadar olamazmiyiz yani ??

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abi bu stadda biz Taraftarlar mac seyredecek
Eger Ciddi Tepki verilirse Degisir Bursa kadar olamazmiyiz yani ??

Nereye  değiştiriyorsun.Neredeyse  koltuk  montajı  zamanı  geldi.Kendimiz  çalıyor  kendimiz  oynuyoruz  burada.