Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907094 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

galatasarayın antereman sahasına çok güzel villa olur..sen hiç floryada (gs antereman sahasının olduğu semt) 5 katlı bina gördünmü? oraya rezidansın R sizi dikemezler
havalimanı bölgesi oraya kesinlikle yüksek bina ypılmıyor ama adnan polatın oteli var gerçi çokta yüksek değil ama

Çevrimdışı SDemirsoy

Oktay kısa vadede o arazi kullanılmayacak. Yeni havaalanı açıldıktan sonra atatürk havalimanı kademeli olarak kaldırılacak ve oraya yüksek kat izni çıkartılacak. Aynı durum şu an çalıştığım firmanın bulunduğu arazi içinde geçerli. Yükseklik sınırı nedeniyle kimse girmek istemiyor.
Atatürk havalimanını kaldırma projesi yok ki abi yükü azaltılacak orası devam edecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O haberin üstünde vodafone arenanın çatısında niçin kaldırma işlemleri başlamadı diye bir haberde var oda özel haber ne kadar doğru? Benim bildiğim 1 haftadır kaldırma işlemleri sürüyo sende en son vapur bekliyordun canlı canlı izlemek için :) Ben bizim başkanın ucuza verecegini tahmin etmiyorum yinede kapı beklemekte yarar var bu paraya karşı verildiyse  eleştirilmeli net

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende onu diyorum zaten Olasiliklar uzerinden konuşuyorum , Eger 4 milyon Tl gibi bir rakama verilirse Cok ciddi elestiririm , Herkesinde elestirmesi lazim...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı Mehmet92

Biz bu başlıkta semerleri bile göremeyiz bu hızla giderse :D

Çevrimdışı Tolga

Detayları henüz bilmiyoruz fakat senelik 4 m tl gerçekten düşük.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

O haberin üstünde vodafone arenanın çatısında niçin kaldırma işlemleri başlamadı diye bir haberde var oda özel haber ne kadar doğru? Benim bildiğim 1 haftadır kaldırma işlemleri sürüyo sende en son vapur bekliyordun canlı canlı izlemek için :) Ben bizim başkanın ucuza verecegini tahmin etmiyorum yinede kapı beklemekte yarar var bu paraya karşı verildiyse  eleştirilmeli net

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen katılıyorum. Özel haber diye yaptıkları denizbank haberi Habertürk kartal yiğit'in haberidir. Çatıyla ilgili yaptıkları haberde cuma günü bizim forumda çatının neden kalkmadığının açıkça anlatıldığı gelişmelerdir. Özel haber diye verdikleri transfer haberlerinin hiçbiri bu sene tutmadı zaten. Fazla itimat etmemek lazım

Çevrimdışı osman1903

Herşeyde böyle olur birileri yapar birileri yıkar Seba gelir kulübü ayağa kaldırır yakışmayan şekilde gönderilir sonrasında diğer başkanlar ve Demirören gelir kulübü batırır gider bıraktığında herkes ağlar ne olacak kulüp diye Fikret orman gelir herşeyi düzene koyar ama o kötü ağlanan günleri unutup(Türküz ya çabuk unuturuz) stad yapılıyor demez de stad niye uzun sürdü der anlaşma ücreti düşük der bizi galatasasarayla kıyaslar(kimse inkar etmesin bu bir gerçek Galatasaray maddi açıdan bizim çok üstümüzde) sonra birde başımıza adalı çıkarılır işte biraz popülerlik onu getircem bunu getircem ama baktığınızda ele gelir proje ve kaynak olmaz genelde 4 yıl sonra tekrar düşünürüz nolcak bu kulüp diye doğanın kanunu olmuş bu artık

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen katılıyorum. Özel haber diye yaptıkları denizbank haberi Habertürk kartal yiğit'in haberidir. Çatıyla ilgili yaptıkları haberde cuma günü bizim forumda çatının neden kalkmadığının açıkça anlatıldığı gelişmelerdir. Özel haber diye verdikleri transfer haberlerinin hiçbiri bu sene tutmadı zaten. Fazla itimat etmemek lazım

onların drone'ları hariç herşeyleri yalan  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski stad o,, külüstürden bahsediyoruz:)) simdi bu stadın finansal olarak facia bir yol izlendiğini anlamış olmalı bu taraftar toplkuluğu zaten bir tribünde demirorene veriliyor oradanda hayır gelmciek
cok agır konusucam fakat gerek yok cnk anlayan algılayan yok herkes işin sonuna bakmadan stad yapılıyor nasıl yapılırsa yapılsın kafasında
o sebeble artık yoruldum 3 senedir bu az para su para diye diye bıktım ,, kabul eden yok ama red edende yok cnk ortada kalmıs tonlarca insan,, işte bi gönül borcum var diyor yıkmayım biçmeyim diyor ama uzun vadede geri donusu olmayan bir yola giriliyor farkında değiller..

neyse stad yapılıyor catı kalkıyor ona odaklanalım
finansal olarak zorunluluklar var 18 milyon euro transferden kazanan tek yonetim sponsorluk anlasmalari olmayan stada yapildi bunlar buyuk basari sende bunlari goremiyorsun mesela herkes gormek istedigini goruyor ayrica bundan sonra donusu olmayan bir yola girildi evt takim her sene sampiyonlar ligine katilip butun borclarin kapanmasini saglayacak unutulan bir cok sey var sadece gundeme odaklaniyorsunuz merak etmeyin yonetim senden benden daha falza dusunuyor herseyi stad geliri olarakta kombine satislari daha yarida gelecek sezon kombine satislari biter sadece 1 sene sonra 30 bine yakin kombine yenilenecek hersey programli devam ediyor gelecek sezon en sıkıntısiz takim biz olacagiz herkes gorecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aoguzd

Vodafone Arena çalışmaları devam ederken, Beşiktaşlı taraftarların merakla beklediği stat çatısının henüz kalkmaması Siyah Beyazlı camiada merak uyandırdı.

Konu ile ilgili HABER1903'ün yaptığı araştırmalar neticesinde; çatı inşaatını yapan firmanın yapılan kontrollerde bazı civataları değiştirmek istemesi ve civataların tekrar sıkıştırılma talebi çatının yerinden oynatılmasını geciktirdi.

Yapılacak bu değişikliklerin ardından çatının kalkma işleminin başlatılacağı ve anlık bir kalkışın olmadan belli aralıklarda kalkışların olacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

@Necmi abi hiç uğramadı bugün buralara, acaba kesin bilgi mi bu :(

Çevrimdışı ekrembaser

onların drone'ları hariç herşeyleri yalan  :lol:

Vallaha abi haber1903 drone'u diyolar ama ben ona bile inanmıyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2015, 13:37:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bende onu diyorum zaten Olasiliklar uzerinden konuşuyorum , Eger 4 milyon Tl gibi bir rakama verilirse Cok ciddi elestiririm , Herkesinde elestirmesi lazim...
şarjın bitmedi mi daha :biggrinking:
bugün tersinden mi kalktın çemkiriyon millete :kop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

Vallaha abi haber1903 drone'u diyolar ama ben ona bile inanmıyorum.

haklısın valla ne diyim  :lol:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı ekrembaser

Bu bizim forumda cuma günü konuşulup uzun uzun anlatılmış bir olay. Bugün tekrar niye hortladı bu haber anlamış değilim. Efe'de yok bugün acaba stada baskına mı gittiler.

Çevrimdışı Ensar

Ya üzülecek birşey yok bence bu eski haber , geçen hafta olusan durumu ancak öğrenip haber yapmışlar bence , veya su an ayar cekiliyorsa bile çok çok çok normal birşey bu , sıkıntı yok yani
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı hm1506

Cati:Havada durabiliyorum sahitlerim var

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Allaha çok şükür , artık yükselmeye başladı çatı , kazasız belasız bitiririz inşallah :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Fatih

Atatürk havalimanını kaldırma projesi yok ki abi yükü azaltılacak orası devam edecek
Hayir kapatilacak @SDemirsoy
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Kadir G.

@Yunus Emre Dökmeci

Biraz sakin olmakta fayda var. Denizbanktan kredi almıştık sanırım. Eğer bu yıllık 4 milyonun yanında kredi konusunda da düzenlemeler olacaksa kabul edilebilir belki.

Yok eğer sadece 4 milyonsa bunu eleştirmeyecek kişi olduğunu düşünmüyorum.