Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903718 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Öncelikle hayırlı olsun çok mutluyuz yinede değinmeden geçemeyeceğim birşey var Paylaşılan fotolara bakıyorum birde altındaki yorumlara hadi başkana futbolculara hocaya saygımız yok ya çalışan emekçileredemi saygımız olmaz biz taraftar olarak nereye gidiyoruz napıyoruz adam koskoca çatı olmuş değişen sadece trafik yazmış nasıl bir saygısızlıktır bu yapılan işleri niye küçümsüyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlamadıkları için... Hiç emek vermeden sadece satın aldıkları için. Çocukken bilyeleri ütülünce tekrar kazanmak için oyuna devam etmeyip oturup ağladıkları hatta hiç bilyeleri olmadığı internet cafeye müdavim oldukları için....

Çevrimdışı Django

Çevrimdışı mrred

Anlamadıkları için... Hiç emek vermeden sadece satın aldıkları için. Çocukken bilyeleri ütülünce tekrar kazanmak için oyuna devam etmeyip oturup ağladıkları hatta hiç bilyeleri olmadığı internet cafeye müdavim oldukları için....
+1
The great gig in the sky

Çevrimdışı ilhan mansız

Öncelikle hayırlı olsun çok mutluyuz yinede değinmeden geçemeyeceğim birşey var Paylaşılan fotolara bakıyorum birde altındaki yorumlara hadi başkana futbolculara hocaya saygımız yok ya çalışan emekçileredemi saygımız olmaz biz taraftar olarak nereye gidiyoruz napıyoruz adam koskoca çatı olmuş değişen sadece trafik yazmış nasıl bir saygısızlıktır bu yapılan işleri niye küçümsüyoruz.

ne fotoğrafı bunlar?

Çevrimdışı Kalyoncu

ne fotoğrafı bunlar?
Sosyal medyada Beşiktaş sayfalarında bugunun stadın fotoğrafları

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Onlara ne bakıyorsun ki, hangisi emeğiyle bir şey yapmış bugüne kadar. Çoğunun Profiline gir bak, 14-15 yaşında çocuklar. Ağızlarından küfür eksik olmaz.

Biz zamanında küfür etsek, ağzımızı burnumuzu kırarlardı. Ama ne yapacaksın ki, Klavye ver önlerine; Ülkeyi kurtarıp yeni imparatorluk kursunlar, Orayı yakıp burayı yıksınlar.

Oradaki Emekçilerimizin Allah Yardımcıları Olsun. Devasa bir inşaat alanı. Haklarını alıyorlar mı? Umarım alıyorlardır.

Çevrimdışı guardian

Peki arkadaşlar çok özel bir  akşam oldu biras tadını çıkaralım bide @bjk_mabet  1 2 foto paylaşsa tadından yenmez

Çevrimdışı FARUK

Bu oturmadan sonra kaldırmadan tekrar bir vida civata bulon kontrolu için 1-2 gün harcamazlar mı @FARUK ?
oldukca kontrollü gidiyoruz zaten abi :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Onlara ne bakıyorsun ki, hangisi emeğiyle bir şey yapmış bugüne kadar. Çoğunun Profiline gir bak, 14-15 yaşında çocuklar. Ağızlarından küfür eksik olmaz.

Biz zamanında küfür etsek, ağzımızı burnumuzu kırarlardı. Ama ne yapacaksın ki, Klavye ver önlerine; Ülkeyi kurtarıp yeni imparatorluk kursunlar, Orayı yakıp burayı yıksınlar.

Oradaki Emekçilerimizin Allah Yardımcıları Olsun. Devasa bir inşaat alanı. Haklarını alıyorlar mı? Umarım alıyorlardır.
İnsan üzülüyo yazılanları görünce ister istemez kayıtsız kalamıyosunuz bu arada profillerede baktım ben 24 yasındayım hepsi benden büyüktür ne denirki

Çevrimdışı Yigit_Gelir

İnsan üzülüyo yazılanları görünce ister istemez kayıtsız kalamıyosunuz bu arada profillerede baktım ben 24 yasındayım hepsi benden büyüktür ne denirki

Yazık ya, Saygısızlar.

Çevrimdışı recepss

cümleten s.a foruma yeni üye oldum uzun zamandır takip etmeme rağmen  :ebebe: benim merak ettiğim çimler her türlü hava koşulunda serilebilir mi malum kış aylarına giriyoruz martta yetişir diye umut ediyoruz ama ?

Çevrimdışı osman1903

Bugün bir sitede yayınlanan haberi gördüm çok kızdım neymiş efendim yolun ordan stadı görmüş 2 kişi çalışıyormuş 1 kişi yürüyormuş bu Nasıl bir bakış açısıdır birde böyle insanları televizyonlarda birşey biliyormuşçasına oynatıyorlar ben böyle boş bir konuşma görmedim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

cümleten s.a foruma yeni üye oldum uzun zamandır takip etmeme rağmen  :ebebe: benim merak ettiğim çimler her türlü hava koşulunda serilebilir mi malum kış aylarına giriyoruz martta yetişir diye umut ediyoruz ama ?

:hosgeldin  Hiç merak etme.Hava koşullarına  hükmeden,istediğimiz  şartları  sağlayabileceğimiz  teknolojiye  sahibiz stadımızda.O iş  sorun  olmayacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:hosgeldin Aleyküm Selam :)

Drenaj ve tohumlama işlerinden sonra doğal çimin yetişmesi beklenecek. Sonra sentetik çimler sahaya dikilecek diye biliyorum.

Hava koşulları doğal çimin büyümesini etkileyebilir mi emin değilim. Yetişmeleri için özel paneller kullanılacak galiba.

Şunun gibi;
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı recepss

valla istanbulun kışı malum arkadaşlar yarım metre kar oldu geçen sene o şartlar altında yapılabilirse helal olsun  :ok:

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin çimler serilirde stad mart sonuna yetişir mi büyük bir ? :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Valla  @Efe  o  sorunun  cevabını çimlerin serilme  tarihi  verecek.Bekliyoruz  bakalım.

Çevrimdışı recepss

valla çimler serilir ve bir sıkıntı olmazsa yetişir büyük bir ihtimalle gibi geliyor

Çevrimdışı ALBATROS

yarın bir sorun çıkmazsa gözle görülür bir kaldırma olur herhalde  :halay:

Çevrimdışı Ersoy

Sahi kışta işler nasıl devam edecek ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı bertanb

Yarın sabahtan yine mesaiye başlayacağız desenize :lol: :lol: :lol:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Yarın sabahtan yine mesaiye başlayacağız desenize :lol: :lol: :lol:
SAAT 8 herkes içtimaya  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

SAAT 8 herkes içtimaya  :lol:
Bence 1-2 gun kontrolle geçecektir. Direk yarın çatıyı 30 cm yularda göremeyiz gibime geliyor. Bilgisi olan var mı?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...