Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903633 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Forumdaki ziyaretçi sayısı 700 küsür.Bu konudaki 475.Böylesini fazla görmedim.Ziyaretçiler üye olsa forum çöker. :evillol:
onların bi çoğuda üylerdir giriş yapmadan bakıyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

onların bi çoğuda üylerdir giriş yapmadan bakıyorlar :)

Bunu da hesaba katmak lazım tabi. :tabe:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ers_an

Tanrım güç kuvvet versin. İnşallah adım adım hallolur artık.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah şu bir haftada bu iş hayırlısıyla hallolur.

Çevrimdışı ALBATROS

şuana kadarki işlemelr sorunsuz oldumu acaba  :alala:

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

@Necmi abi canlı yayın yapıcakmısınız ? Önceden öyle söylemiştiniz ondan dolayı sordum yapmazsanız da canınız sağolsun  :)
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi canlı yayın yapıcakmısınız ? Önceden öyle söylemiştiniz ondan dolayı sordum yapmazsanız da canınız sağolsun  :)
kalkarken yapacağız en azından öyle umuyoruz bir aksilik olmazsa

Çevrimdışı celiker1

@Necmi abi karanlık çökmesi dolayısıyla çatıyı kaldırma işlemi durduruldu mu,yoksa bir an önce halatları kirişlerdeki yerlerine oturtmak için gecede kaldırış devam edecek mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Yarın 3 metremi kalkacak ?@Efe
3 metre değilde az bişey kalksında gerisi gelir zaten çalışmalar sürüyor artık geri dönüş yok hergün belirli şekilde havaya doğru kaldırılacak bize gelen şuan için olumsuz bir haber yok işlem devam ediyor belki bırakırlar sabah devam ederler onu tam bilmiyoruz şu bi gerçek bundan sonraki 4-5 gün çatı havaya doğru hızla yükselecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

kalkarken yapacağız en azından öyle umuyoruz bir aksilik olmazsa
Sağol @Necmi  abi :)
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı mrred

Bugünleri de gördük şükürler olsun Allah'a. Biraz daha sabredeceğiz çok az kaldı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Efe

işleme sabaha kadar ara verilmiş yarını bekleyeceğiz artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı osman1903

Bu ayın sonunda çatı havada olsa  birbuçuk ayda da kedi yolu semerler kablo scorboard takılsa ışıklandırma vb. Çim için 90 gün kalır yani 19 mart niye olmasın?

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Efe

Yarın devam demi :icool:
mecbur bundan sonra hergün çatının hareketine şahit olacağız 25 inde baya bi yol almış olurlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yiğit

Bir gün o statta marşlar söylerken bu günleri hatırlayacağım. Güzel günlere çok az kaldı.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Abiler şimdi dersteydim çok takip edemedim size de zahmet olacak ama şimdi iskeleden kurtuldu diyoruz dimi bundan sonrası havaya kalkma?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sozkul

aslında tam olarak son halini almasını sağlayacak eklem yerlerinin tam olarak oturması demek bu

Bu oturmadan sonra kaldırmadan tekrar bir vida civata bulon kontrolu için 1-2 gün harcamazlar mı @FARUK ?

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Kalyoncu

Öncelikle hayırlı olsun çok mutluyuz yinede değinmeden geçemeyeceğim birşey var Paylaşılan fotolara bakıyorum birde altındaki yorumlara hadi başkana futbolculara hocaya saygımız yok ya çalışan emekçileredemi saygımız olmaz biz taraftar olarak nereye gidiyoruz napıyoruz adam koskoca çatı olmuş değişen sadece trafik yazmış nasıl bir saygısızlıktır bu yapılan işleri niye küçümsüyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi