Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903337 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı guardian

Çevrimdışı Efe

ne kalkması yatay hareket var @ozan062
yatay hareket tamamlandimi cati yeeinden kalkmis olacak bence onun bitmesi gerekiyor anladigim kadariyla altindaki iskeller yarin sokulebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

simdi butun stand jackler es degerde catiyi cekiyorsa nasil dikey degilde yatay hareket ediyor ? veya bu yatay hareket tam olarak ne icin gerekli ? bu yatay hareketi yapmak icin cati kaldirildi sonra tekrar mi indirildi ? birisi bizi aydinlatsin D D

Çevrimdışı tarik33

Simdi su sekilde dusunun, halatlarin uyguladigi cekim gucu yukaridan capraz sekilde uygulaniyor. Bu guc bir dikey bir de yatay gucten olusuyor. Tum noktalardan ayni anda cekilince, karsi karsiya olan halatlardaki yatay gucler birbirini sifirlar, ve sadece dikey guc bileseni kalir. Bu sekilde de cati yukari dogru hareket eder. Kucuk bir fizik kanunu esasen.

Çevrimiçi Necmi

simdi butun stand jackler es degerde catiyi cekiyorsa nasil dikey degilde yatay hareket ediyor ? veya bu yatay hareket tam olarak ne icin gerekli ? bu yatay hareketi yapmak icin cati kaldirildi sonra tekrar mi indirildi ? birisi bizi aydinlatsin D D
havaya doğru haraketlenmesi için önce her tarafın eşit mesafeye çekilmesi gerekiyor.
bu denge sağlandıktan sonra havaya haraket olacak ilk geçen germe işlemini yaptılar şimdi sağ sol
eşitleme işlemi yapıldı artık yukarı işlem kaldı.

Çevrimdışı osman1903

Tahtalarda temizlenmiş mükemmel görünüyor stad

Çevrimdışı Emre Ş.

havaya doğru haraketlenmesi için önce her tarafın eşit mesafeye çekilmesi gerekiyor.
bu denge sağlandıktan sonra havaya haraket olacak ilk geçen germe işlemini yaptılar şimdi sağ sol

işlem devam ediyor mu abi yeni geldim heyecandan kaldığım sayfayı bile unuttum  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ozan m.

necmi abi ne zaman içerden foto görebiliriz  :D :D var mı kimse atacak bu akşam foto?

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Hayırlı Uğurlu Olsun, İlk işlem değil tabi ki ama, Beklediğimiz ilk adım atıldı diyelim :)

Çevrimdışı cisse557

Evdeki internet gitti, teldeki de iyi değil. Yetkililere sesleniyorum kaldırma işlemini yarın başlatın bu anı benden mahrum etmeyin :D

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı westpole

Hayırlısı ile oda olur insallah Necmi bey kardeşim.

ysariusta

• Ziyaretçi

necmi abi ne zaman içerden foto görebiliriz  :D :D var mı kimse atacak bu akşam foto?
İçerden foto zor.

Çevrimdışı sozkul

Aşağıdaki 4lü radyal halat ringi artık paralel halde çekilemeyecek kadar gerginleşince, geriye tek istikamet kalıyor, gökyüzü..  :)

Çevrimdışı osman1903

Bugün 1 cm bile yükselir mi stad bilen var mı?

Çevrimdışı guardian

Vayy arkadaş  ne gün finali oluyor yaw yokmu çatının yükselmiş halinin fotosu hala icerden

Çevrimdışı Bekrakn

Aşağıdaki 4lü radyal halat ringi artık paralel halde çekilemeyecek kadar gerginleşince, geriye tek istikamet kalıyor, gökyüzü..  :)

abi halatın gerginleşmesi üstündeki iskeletin de birbirinden ayrılmasına, bağlantı vidalarında baskı oluşmasına neden olmaz mı? @sozkul

Çevrimdışı harund1k3

hocam anladigim kadariyla suan butun noktalarda ayni gerginlikte ve merkezde ortalanmis bir sekilde fakat hala iskelelerin ustunde duruyor cati iskeleti ?

eger anladigim gibiyse geriye yukari dogru cikmasi icin herhangi bir sebep kalmamis gibi gozukuyor.

Bu arada bilgili olan arkadaslara sesleniyorum. bu kaldirma islemi sirasinda motorlardan cok fazla ses cikacagi faan soyleniyordu. bu durumda sadece sabahlari aksama kadar mi calisma olacak ?

Çevrimdışı ahmetx

evet 4 lü halat ringi artık daha fazla tribünlere doğru çekilemez durumda bundan sonraki kuvvet çatıyı havalandıracak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

abi halatın gerginleşmesi üstündeki iskeletin de birbirinden ayrılmasına, bağlantı vidalarında baskı oluşmasına neden olmaz mı? @sozkul
aslında tam olarak son halini almasını sağlayacak eklem yerlerinin tam olarak oturması demek bu

Çevrimdışı Bekrakn

aslında tam olarak son halini almasını sağlayacak eklem yerlerinin tam olarak oturması demek bu

anladım hocam çok sağol  :ok: ben kurulu halinde bir değişiklik olmadan kalkar, dörtlü halat tam gerilmiş haldeyken üzerine çelikler kurulmuştur diye düşünmüştüm ama daha anca tek parça halini aldı sanırım çatı iskeleti. baskıyı hissedince birbirine kenetlendi çelik parçalar. dediğinden çıkardığım sonuç doğrudur umarım  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

o zaman yarın yavaş yavaş yukarı doğru çıkıcak demi ?

Çevrimdışı Ersoy

Forumdaki ziyaretçi sayısı 700 küsür.Bu konudaki 475.Böylesini fazla görmedim.Ziyaretçiler üye olsa forum çöker. :evillol:
Bundan sonra her sene!