Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890240 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersoy

İstedikleri kadar önlem alsınlar kimse acele etmesin , her önlem alınsın.  Burdan sonra oluşacak kaza bizi felakete sürükler Allah Korusun

Tamam abi öyle de tarih veriyorlar,ümitlendiriyorlar sonrası hüsran oluyor.Tarih vermesinler bekleriz biz yine.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serjo

Tamam abi öyle de tarih veriyorlar,ümitlendiriyorlar sonrası hüsran oluyor.Tarih vermesinler bekleriz biz yine.

O tarihlerin sorumlusu biraz da bizleriz
sürekli çatı ne zaman kalkacak
çalışan arkadaşları tarih vermek için mecbur bırakıyoruz sanki
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş Taraftarının Ruh Hali :

PAZAR GUNU : Yarin Cati Kalkiyor :halay: :halay:

PAZAR AKSAMI : Ben yatıyorum Sabah Kalktigimda Cati havada olsun , Asiri stres yaptim , Heyecan basti :bandit:

PAZARTESI SABAH : Kalktimi kalktimi :D

PAZARTESI OGLEN : Kaldirma Ertelendi Sorun cikti !!!
Hep boylemi olacak !

YETER ARTIK BE KARDESIM KADIRIN SU CATIYI ARTIK !! :akuma: :akuma:
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 17:33:02 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

İstedikleri kadar önlem alsınlar kimse acele etmesin , her önlem alınsın.  Burdan sonra oluşacak kaza bizi felakete sürükler Allah Korusun
Kesinlikle bundan sonra oluşacak bir kazanın kurtarır tarafı olmaz
zaten bencede o nedenle gereğinden çok fazla hassas davranıyorlar. ilk kaza
bütün herkesi ürküttü. Şimdi her türlü ihtimali düşünüp her önlemi almaya çalışıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

iyide ne kadar Beşiktaşlı bu ana şahit olmak için bekliyor farkında değilmisin
şimdi haber vermeseler ve bir gün çıkıp çatıyı kestik yerden deseler mesela bende büyük hayal kırıklığı
olur. Çünkü bu anı yaşamak istiyorum belkide ömrüm boyunca bir daha şahit olamayacağım bir şey
neden ertelendi denince bana sıkıntı olsun hoş sorun çıkacaksa bunu tarih olarak vermeselerde çıkacaktır.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yeni  İnönü'nün zoom yaptığı fotoyu yerden yükselme olarak algılayanlar olduğu gibi direklerde yamulma olarak algılayanlar da var  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

iyide ne kadar Beşiktaşlı bu ana şahit olmak için bekliyor farkında değilmisin
şimdi haber vermeseler ve bir gün çıkıp çatıyı kestik yerden deseler mesela bende büyük hayal kırıklığı
olur. Çünkü bu anı yaşamak istiyorum belkide ömrüm boyunca bir daha şahit olamayacağım bir şey
neden ertelendi denince bana sıkıntı olsun hoş sorun çıkacaksa bunu tarih olarak vermeselerde çıkacaktır.
Neyseki PAZARTESI GUNU IZINLIYIM :bandit:
Stada Gidip Canli Canli izlerim Catinin Kaldirilisini :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı mehmet49

Arkadaşlar bu konu izah edildi daha önce sanıyorum. Çatının diğer çatılar gibi sadece halatlarla havalanması mümkün değil. Havadayken monte edilmesi için üstten 2.bir halat daha olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. O şekilde havada tam bir çember yapılamaz. Altta iskelelerle sabitleme imkanı var ama havada böyle bir imkan yok. Çatıya verilen yükseklik sınırı buna neden oluyor. Üstten destek verilirse yükseklik sınırı aşılıyor.  Bunu çatı firmasına değil gidip Anıtlar Kuruluna söylemeniz lazım. Bu şekilde olmak zorunda.
Mumkun du brezilyadaki bi stat alttan tek halatkaldirildiktan sonradan borulat monte edildi

Neyse geç olsun sağlam olsun diyelim :)
Neden Gec olsun :alala:
Erken olunca Saglam olmuyor mu :alala:
Bende bu lafa bitiyorum , Gec olsun saglam olsun , Gec olsun Guc olmasin : Bu laflar Kendini Avutmaktan baska hic birsey degil !
Nir isin suresi vardir ve o surede yapılmalıdır bu hataya dusmeyelim ama her seferinde dusuyoruz..
Bunu Suan icin soylemiyorum hayatta da hep boyleyiz bi algiyi kirmak gerekiyor.

Çevrimdışı Ersoy

Neyseki PAZARTESI GUNU IZINLIYIM :bandit:
Stada Gidip Canli Canli izlerim Catinin Kaldirilisini :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock:

Ertelenmezse izlersin inşallah abi. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Mumkun du brezilyadaki bi stat alttan tek halatkaldirildiktan sonradan borulat monte edildi
Bizde mumkun degildi kardesim..
Iz insaat baskani cikti aciklama yapti
200 metrelik alani 9 metrede geçiyoruz diye bunun Turkcesi : Kot sikintisi nedeni ile cati kontriksuyonu yerde uretilip oyle kaldiriliyir demektir ( 40 Cm olayi )
Bu ayni zamanda bir dunya rekoru diyede eklemişti
Bazi dayatmalardan dolayi bu sekilde kaldirmak zorunda birakildik..
Yoksa Dunyada daha once hic denenmemis bir teknikle catiyi kaldirmak istediklerini hic sanmiyorum :money:

Çevrimdışı BlackEagle26

Yarım saat once trt sporu izledim. Spikerin dediğine göre Umut güner açıklama yapmış. Çatı her gün az az kaldırılarak 1 ay sonunda tamamen havada asılı kalacakmış. Daha sonra dışarıdan viñçle membranlar takılacakmış.

Çevrimdışı Tolga

Neden Gec olsun :alala:
Erken olunca Saglam olmuyor mu :alala:
Bende bu lafa bitiyorum , Gec olsun saglam olsun , Gec olsun Guc olmasin : Bu laflar Kendini Avutmaktan baska hic birsey degil !
Nir isin suresi vardir ve o surede yapılmalıdır bu hataya dusmeyelim ama her seferinde dusuyoruz..
Bunu Suan icin soylemiyorum hayatta da hep boyleyiz bi algiyi kirmak gerekiyor.
Kardeşim hızlı gidince gördük işte ne kadar zaman kaybettiğimizi.

Demek ki bu çatı normal çatılardan çok daha dikkatli çalışmayı gerektiren bir çatıymış ki bu kadar uzadı bu iş.

Hızlı yapmayı bizim kadar onların da istediği ortada ama olmuyorsa da zorlamamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

o stad altlı üstlü çift halattı @mehmet49
birde o stadın yapısı bizimkinden farklı bizim kadar çelik kullanılmıyor

Çevrimdışı Anıl

Bu Maracana stadı Necmi abi, sanırım bahsedilen stad bizim stada benzeyen Nacional stadı :)

Çevrimdışı ers1903

Çevrimiçi Necmi

insanların yanıldığı bir konu var membran kaplı bütün stadları aynı düşünüyorlar ama
bizde farklı uygulanan bir kaç değişiklik var diğer stadlarda halatları gerip sonra halatların üzerine semerleri monte edip
membran gerdiriyorlar Bursada olduğu gibi ama bizde halatları gerdirip bunun üzerine çelik çatı koyup semerleri
onların üzerine yerleştirip membranı ondan sonra koyuyoruz farkı ne denirse diğer stadlarda eğim sahaya doğru olurken bizde eğim dışa doğru olacak.
diğer stadlarda gördüğünüz ön kısımda olan çelik yapıda sadece öndeki transparan çatıyı taşıması için yapılıyor
mesela Bursada oda olmadığı için hiç çelik iskelete ihtiyaç duyulmadı.
Bizi diğerlerinden farklı kılan hem önde transparan yapı olması hemde meğilin arkaya doğru olması birde bunları yükseklik
sınırından dolayı çok dar alanda yapmaya çalışmamız bizim işi bu kadar zor hale getiriyor. böyle bir teknolojiye
sahip dünyada 3 stad varmış ve bizimki bunlar içinde en zoru olanıymış ve onlardada olmayan farklı özelliklere sahipmiş
buda bizim stad çatısını dünyadaki en zor çatı yapıyor. O nedenle başka stadlarla örneklemek çokta doğru değil
Beşiktaş zoru sever :D zaten kolay olsaydı hepimiz bir şeyleri eksik hissederdik :bandit:

Çevrimdışı Efe

Bu Maracana stadı Necmi abi, sanırım bahsedilen stad bizim stada benzeyen Nacional stadı :)
bizim stada hic biri benzemiyor bence en zoru bizim ki o yuzden aksakliklarla ugrasiyoruz kac gundur 10 gun kaybedecegiz toplamda pazartesi kalkarsa cok muhim degil ama herkes stres yapti o yuzden kalkamasi iyi olacak pazartesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Türkiye'ye geldim tekrardan, Bitiririz bu sefer :) :)  :ok: :ok:

Selamlar :)

Çevrimdışı mehmet49

Abi maracana da cift halat var  benim hatirladigim kadariyla Estadio Nacional de Brasilia bizimki gibi
Umarim catimiz kazasiz belasiz kalkar

Çevrimiçi Necmi

Brezilya ulusal stadyumununda meğil aşağı doğru öndeki çelik yapı
ondeki şeffaf bölümü tutuyor alttan kapatmışlar iç yapısını göremedim nasıl yapılmış :alala:

Çevrimiçi Necmi

Abi maracana da cift halat var  benim hatirladigim kadariyla Estadio Nacional de Brasilia bizimki gibi
Umarim catimiz kazasiz belasiz kalkar
tam bir fotosunu bulamadım ama dikkatli bakarsan brezilya ulusal stadyumuda çift halatlı sistemle yapılmış
gibi duruyor gerçi alttan kapatılmış ama gölgesi görünüyor @mehmet49

Çevrimdışı Savaş

Neyin derdindesiniz anlamıyorum. Hadi kalksin hadi kalksin diye tutturmaya ne gerek var?

Evet hepimiz istiyoruz bir an önce kalkmasını ama demekki sıkıntı oluşuyor. Bu şekilde kalksa bir sikinti olsa hadi oldu cati göçse o zamanda neden kontrol edilmeden kaldırıldı. Neden acele edildi denecek.

Bırakın yavaş kalksın, bırakın hersey emin olunduğunda kalksın. Yavaş olsun sağlam olsun.

Tarihe tanıklık ediyorsunuz yahu tadını cikartsanıza ne diye sinir stres yapıyorsunuz bu kadar? Belki torunlarinizla maca gideceğiniz stadın yapımına tanık oluyorsunuz beyler. Sakin olun elbet kalkacak, tadını çıkartın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi