Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889761 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar bu konu izah edildi daha önce sanıyorum. Çatının diğer çatılar gibi sadece halatlarla havalanması mümkün değil. Havadayken monte edilmesi için üstten 2.bir halat daha olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. O şekilde havada tam bir çember yapılamaz. Altta iskelelerle sabitleme imkanı var ama havada böyle bir imkan yok. Çatıya verilen yükseklik sınırı buna neden oluyor. Üstten destek verilirse yükseklik sınırı aşılıyor.  Bunu çatı firmasına değil gidip Anıtlar Kuruluna söylemeniz lazım. Bu şekilde olmak zorunda.
yok öyle değil brasil de yukarda monte ettiler.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ersoy

Tarih vermesinler bari tarih verince beklentiye giriyoruz boşa çıkıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deadam

İyi Günler Beşiktaş Ailesi
Eleştirirken bazı hususları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Önceklili kapasitenin 41903 olmasını yetersiz bulurken maksimum kapasite için mecbur olan teknikle yapılması gereken çatıyı eleştirmek çelişkidir.
Bu tarz projelerde her daim sorunlarla karşılaşılması muhtemeldir. bunun firma hatası mühendislik hatası iş bilmezlikle alakası çok fazla yoktur.Çok fazla değişken çok fazla dikkat edilmesi gereken unsur mevcuttur. onlardan birinin bile sorun yaratması domino etkisi ile bütün sisteme zarar vereceğinden azami ihtimam gösterilmesi gerekir.
Çatının bugün yarın veya ertesi gün kalkmasının hiçbirimiz için sorun teşkil etmemesi lazım, çünkü mabedimiz önümüzdeki sezon tam anlamıyla hazır olacak ve faaliyete geçecektir.
Bu aşamada dikkatsiz ve aceleci davranmak telafisi imkansız zararlara yol açabilir.

Pesimist olmanın hiç birimize bir getirisi olmayacaktır.

O yüzden sakin olunmalı firma, kulüp, işçiler, vinç operatörleri, herkes bir an önce işin bitmesini için azami gayyret sarfetmektedir.

Kimse bu işin uzamasından memnun değildir buna adım kadar eminim.

Bu çatı elbet birgün kalkacak -ki çok uzun bir süre sonra değil- ve önümüzdeki sezon hepimize hizmet verecektir.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyi Günler Beşiktaş Ailesi
Eleştirirken bazı hususları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Önceklili kapasitenin 41903 olmasını yetersiz bulurken maksimum kapasite için mecbur olan teknikle yapılması gereken çatıyı eleştirmek çelişkidir.
Bu tarz projelerde her daim sorunlarla karşılaşılması muhtemeldir. bunun firma hatası mühendislik hatası iş bilmezlikle alakası çok fazla yoktur.Çok fazla değişken çok fazla dikkat edilmesi gereken unsur mevcuttur. onlardan birinin bile sorun yaratması domino etkisi ile bütün sisteme zarar vereceğinden azami ihtimam gösterilmesi gerekir.
Çatının bugün yarın veya ertesi gün kalkmasının hiçbirimiz için sorun teşkil etmemesi lazım, çünkü mabedimiz önümüzdeki sezon tam anlamıyla hazır olacak ve faaliyete geçecektir.
Bu aşamada dikkatsiz ve aceleci davranmak telafisi imkansız zararlara yol açabilir.

Pesimist olmanın hiç birimize bir getirisi olmayacaktır.

O yüzden sakin olunmalı firma, kulüp, işçiler, vinç operatörleri, herkes bir an önce işin bitmesini için azami gayyret sarfetmektedir.

Kimse bu işin uzamasından memnun değildir buna adım kadar eminim.

Bu çatı elbet birgün kalkacak -ki çok uzun bir süre sonra değil- ve önümüzdeki sezon hepimize hizmet verecektir.
Herkes bunun farkında ama ben ve benim gibi düşünenler geciken her ayın Beşiktaş'ın maddi olarak sıkıntıya girmesi demek olduğunun gayet farkında. SEn taraftarına vodafone arena açılana kadar bedava kombine fırsatı verdiğin için uğradığın kaybın haddi hesabı yok zaten. O yüzden geciktiğin her dönem senin adına sponsor, bilet ve kombine kaybı demek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

yaptığı zoomun espiri ne acaba ?!
Halatlara yuk binmis birlesim yerlerinden asagi dogru bir gerilim var. Boru da 10 cm kadar havada duruyor gibi geldi bana.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sawii

günün anlam ve önemini belirten video

:)
Lupüs grandüs malafatüs
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 16:18:59 Sawii ]

Çevrimdışı high speed dirt

Yeni Açık tribün neden aşağı doğru biraz daha uzun, şekil olsun diye mi?

Çevrimdışı empisayn

bir çatıda ne kadar sorun olabilirse o kadar sorun oldu . yerdeyken devrildi , bulonlarda sıkıntı oldu vidalar kesildi . dilim varmıyor ama havaya kalktığında da sıkıntı çıkmaması için bir neden yok . bu mu abi 51 milyon tl lik hizmet ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İptal, pazartesi..

İptal, pazartesi..

Bu nedir ya :s20: :bandit:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Yeni Açık tribün neden aşağı doğru biraz daha uzun, şekil olsun diye mi?
orda loca olmadığı için  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sanırım çatı projelendirilirken iki seçenek vardı önlerinde ya boruları yukaırda takmak bu da vinçlerin sahada uzun süre kalması demekti ya da yerde birleştirip bu şekilde havaya kaldrımak böylece vinçleri bir an önce kaldırıp zemine başlamayı düşündüler zamandan kazanmak adına ama anladığım kadarıyla işler beklenildiği gibi gitmedi-gitmiyor. Birincisi boruların devrilmesi ikincisi kaldırma aşamasında yaşanılan sıkıntılar. Belkide ilk yöntemle şu ana kadar çoktan yukarıda boru montajlarını bile bitirmiştik veya yarılamıştık. İş güvenliği sağlandıktan sonra her türlü şey yapılabilir, o kadar iş güvenliği denildi yerde birleştirmemize rağmen talihsiz bir kaza yaşadık. Burada sanırım 2 tercihten birisini seçmek zorunda kaldık ama şartlar bizi yanlış olana doğru yönlendirdi. umarım sorunlar bir an önce giderilir ve diğer aşamalara geçilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne diye boruları yerdeyken taktık onu da anlamış değilim.

Zaman kaybıysa al sana zaman kaybı. Gerçekten bıktırdı artık bu durum. :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkes bunun farkında ama ben ve benim gibi düşünenler geciken her ayın Beşiktaş'ın maddi olarak sıkıntıya girmesi demek olduğunun gayet farkında. SEn taraftarına vodafone arena açılana kadar bedava kombine fırsatı verdiğin için uğradığın kaybın haddi hesabı yok zaten. O yüzden geciktiğin her dönem senin adına sponsor, bilet ve kombine kaybı demek.
Acilana kadar bedava da kac kombine satmisiz. olmasa kac kombine satabilecektik ki zaten.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Acilana kadar bedava da kac kombine satmisiz. olmasa kac kombine satabilecektik ki zaten.
Orada iş daha derine iniyor daha önce tartıştık yine aynı noktalara girmenin mantığı yok. Fiilen şu an kayıptayız her sene minimum 7.000 az kombine desek 14.000 tane kombineden olduk demek benim hesabıma göre.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Alparslan

yok öyle değil brasil de yukarda monte ettiler.
Mutlaka bu şekilde yapılmasının bir nedeni vardır. Eğlence olsun diye ya da ilk biz yapalım diye yapılmaz. Muhtemel aşağıda çalışacak alanın darlığıda buna neden olmuş olabilir. Ayrıca bu tarz kaldırmalarda ilk seferinde herkez başarmışmı. Bunu da incelemek lazım. Mutlaka denemeler ve sorunlar olmuştur diye tahmin ediyorum. Çok hassas bir çatı ve sorun çıkması muhtemel. Belki pazartesi başka bir sorun çıkacak bu seferde.

Çevrimdışı ahmetx

Mutlaka bu şekilde yapılmasının bir nedeni vardır. Eğlence olsun diye ya da ilk biz yapalım diye yapılmaz. Muhtemel aşağıda çalışacak alanın darlığıda buna neden olmuş olabilir. Ayrıca bu tarz kaldırmalarda ilk seferinde herkez başarmışmı. Bunu da incelemek lazım. Mutlaka denemeler ve sorunlar olmuştur diye tahmin ediyorum. Çok hassas bir çatı ve sorun çıkması muhtemel. Belki pazartesi başka bir sorun çıkacak bu seferde.
benim tahminim aşağıda hızlıca takarız diye düşündüler ama kaza ve kaldırmadaki sıkıntıları tahmin edemezlerdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Brasil stadının içi normal bir stattan daha mı büyük? Hemen hemen aynı bir alandan bahsediyoruz. Bu yüzden argümanınız yanlış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

bildiğin yoldan daha hızlı gidersin maceraya gerek yok.

Çevrimdışı talha

Adamlar bildiğin bizim stad üzerinden deneyim kazanıyorlar parasını almamız lazım bildiğin eğitime döndü

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alparslan

benim tahminim aşağıda hızlıca takarız diye düşündüler ama kaza ve kaldırmadaki sıkıntıları tahmin edemezlerdi.
Kaza olayı bir talihsizlikti. Ama emin ol iş güvenliği ile ilgili bir sıkıntı yada ihmalden kaynaklı değildi. Bunu tahmin edemiyorsun ne kadar önlem alırsan al. Ama kaldırış esnasında bence bu sorunların yaşanması normal gibi. Çünkü o kadar çok değişken var ki. Tam hesapladım dersin başka bir sorun çıkabiliyor. Yakın zamanda üstesinden gelecekler inşallah. Zaten yerden 15 cm havalanıp sabitleme işlemi başarıldığı anda olay biter.

Çevrimdışı Erhan

Yeniinönü neden bu 2 fotoyu yükledi acaba :alala: Sorun gören var mı bunlarda?Biri iskeleye bağlanmış.

Çevrimdışı hic2222

Şimdi çatı kaldırılmamasının gerekçelerini düşünüyorum;
Haydi sesli düşünelim:
1-Deneme anında halatların yükü taşıyamayacağı anlaşıldı
   Bu durumda pazartesiye halatlar yetişmez bu değil
2-Borularda eğilme bükülme, kırılma, çatlama oldu.
   Bu durumda pazartesiye borular yetişmez bu değil
3-Somunlar, vidalar, civatalar deforme oldu.
   Daha işin başında yamulacak ürünler seçilmemiştir herhalde
4-SJlerden halatlara gelen bağlantılarda zayıflık anlaşıldı.
   İşçilik hatası, eksik-yanlış işlem (Bu olabilir, çünkü pazartesiye yetişebilir)
5-TÜM SJlerin birlikte hareketini sağlayan merkezi sistemde koordinasyon sorunu çıktı
  Buda olabilir
6-SJlerden birisi veya birkaçı işini yapamadı
   detayına göre buda olabilir
7-...
.......
.........

Böyle böyle gider. En iyisi bir açıklama beklemek  :)
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 16:30:55 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.