Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı aa.aslan

evet cumadan sonra başlıyoruz galiba stres yaptım ama tatlı bir stres iyi olacak herşey öyle geliyor Allah'ın izniyle.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2015, 11:14:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
sorun yok demek ki kalkışa hazır kuleden izin alınmış :super:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Gomez_33

Çevrimdışı CUBUKLU

ve çatı seslenir : allahım sana geliyorum
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

İyi bari cumadan sonra abdestli abdestli kaldırsınlar :D. @bjk_mabet abi sen yine de stadın girişine bir hortum koy abdestsiz girmesin kimse  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı enemy1903

germe mi öğleden sonra yapılacak yoksa çatı öğleden sonra kalkacak mı ? bu vereceğin cevaba göre cumaya gidicem.sevap kazanmak istiyorsan çatı de abi  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı 8bir

BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı ErsinA.

şişştt çatı.  kalk yavrum yerine yat.  :poke:

Çevrimdışı bjkfatih63

bu seferde hayal kırıklığı olmasın. kazasız belasız kaldırmak nasip olur inşallah.  :steamed:

Çevrimdışı Deadam

canlı yayın yapmak için bjk tv de başvuruda bulundu ama şu an için yayın yapıp yapmayacakları belli değil.

İnşallah yaparlar. :D Allah kolaylıklar versin.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Deniz

Ekim ayı içinde kalkmaz ya :ebebe::ebebe:
Sjler sökülüp halatlar çatı iskeletine takıldığında çatı kalkmış demektir o da ekim sonu olacak gibi duruyor @Anıl efendi  :bandit:

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı Serkan7738

Ekim ayı içinde kalkmaz ya :ebebe::ebebe:

@Anıl kendinle çelişme ekimde kalkmazsa kesiyoruz seni  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Anıl

@Anıl kendinle çelişme ekimde kalkmazsa kesiyoruz seni  :bandit: :bandit:
Çelişki yok Serkan abi bazı felaket tellalı abilerime gönderme yapıyorum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Öğleden sonra :)

Kaldır Beşiktaş'ım oleeeey Kaldır Beşiktaş'ım oleeeeey  :icool:

Çevrimdışı Anıl

Sjler sökülüp halatlar çatı iskeletine takıldığında çatı kalkmış demektir o da ekim sonu olacak gibi duruyor @Anıl efendi  :bandit:
Ekim ayı içinde biterse ben kazanıcam :icool:

Çevrimdışı F1903

Bugun bu kadar heyecanlandik, gaza geldik, soyle bir serce parmak kadar bile olsa kalksa cati da herkes bir rahatlasa, kendine gelse :) @bjk_mabet

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu yükselişe nazar değmesin! Çatı iskeleden ayrılıyor, güzel günler yakın... Vodafone Arena Resmi facebook sayfası.

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı serti67

yaşayan ılk catı muhendısınımı getırsek belkı saygıdan kalkar catı tamam ılacımı ıctım kızmayın :D :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

offf umsuluk ettiniz adamı kaldırın artık şiştim vallaha  :duman: :duman:

Çevrimdışı Deniz

Ekim ayı içinde biterse ben kazanıcam :icool:

Ben 1 senedir birçok çatı ile ilgili çalışma yaptım.Bulabildiğim projeleri buldum ,işleyişlerini tek tek takip ettim,şartlarını analiz etme fırsatım oldu.estadio nacional ,bursa ,commerzbank ,berlin, krasnodar vs birçok stadyum üzerinde amatörce çalıştım.Benim çok net çıkardığım bir sonuç var ki o da en zor,en zahmetli,en komplike çatı Vodafone arenada yapılıyor.Gerçekten yaptıkları iş çok zor.
Neden bu kadar zahmetli bir çatı projes seçtiklerini de anlamış değilim açıkçası keşke daha basit birşey olsaydı.Ama çizdiklerine göre,17 milyon verdiğimize göre yapılacaktır.Ben çatının ekim sonu-kasımdan önce havada olmayacağını düşünüyorum.Bu yavaş olduğumuzdan vs değil tamamen projenin diğerlerinden çok daha zahmetli olmasından dolayı..

Demişim 1 ay önce 14 eylülde 16 sında kalkmaya başladığına göre ve kalkmanın yaklaşık 7-10 gün süreceğini hesaplayınca haklı çıkıyorum  :icool: .@Çağrı bıçağı kap gel sana bir sürprizim var  :evillol: