Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887677 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Durum nedir arkadaşlar? Başlandı mı kaldırılmaya yoksa hala kontroller mi yapılıyor?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı sallapati

Dokusunu bilmem de artik bana 300 yildir stad insaati devam ediyormus gibi gelmeye basladi.

:D :D :D :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Necmi abi site maksimum kaç kişi alıyor?  Bugün sığamayabiliriz :evillol:
Deneme mi olacak tam kaldiris mi baslayacak @birisi ?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Durum nedir arkadaşlar? Başlandı mı kaldırılmaya yoksa hala kontroller mi yapılıyor?
cumadan sonra muhtemelen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı osman1903

Hadi vinç kaldır artık şu çatıyı diyenler vardı dimi bide :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

O degilde senelik izne ayrildim, hayirdir bu zaman demislerdi. Cati kaldiracam diye espiri yapmistim. Benim izin bitti cati kalkmadi ya. :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Vay arkadaş daha stadı açmadan kupaları kaldırıyoruz açınca neler olacak  :D :halay:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ensdndr

cumadan sonra muhtemelen

Haydi hayırlısı bakalım. Ne kadar bir süreç olacak kalkması ve membran yapımının başlaması?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Deniz

Haydi hayırlısı bakalım. Ne kadar bir süreç olacak kalkması ve membran yapımının başlaması?
Kalkması 5-10 gün arası sürecek denilyor.Membran takılacak hale gelmesi epey zaman alacak daha semer montajları vs. var..

Çevrimdışı Deniz

Çok gerildik,halatlar da gerildi, kalbim dayanmadı ben yüksek gerilim dersine gidiyorum akşam döndüğümde sapasağlam kalkmış olması dileğiyle :D

Çevrimdışı Anıl

Çok gerildik,halatlar da gerildi, kalbim dayanmadı ben yüksek gerilim dersine gidiyorum akşam döndüğümde sapasağlam kalkmış olması dileğiyle :D
Bugünkü dersinin adı çok manidar :D

Çevrimdışı Efe

Ekim ayı içinde biterse ben kazanıcam :icool:
biter rahatlikla 4 gun sonra tam havada olur bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sarp

Periscope yayını başlamadan önce ilgili arkadaşlar bir işaret verirlerse süper olur  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

en fazla 30 cm kalkar kontrollerden sonra yarin devam ederler yani cok bisey gormeyecegiz aslinda sadece iskelelerle iliskisi kesilecek catinin bugun  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

en fazla 30 cm kalkar kontrollerden sonra yarin devam ederler yani cok bisey gormeyecegiz aslinda sadece iskelelerle iliskisi kesilecek catinin bugun  :)
İsin En onemli kismi :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ers1903

çatıdan akan sular adamların çimini rezil etmiş..  :lol: :lol:

Sari merdiven rengi çok kötü durmuş,leş..

Çevrimiçi Necmi

zaten sıkıntı o ya bunu yapmak için vidalara aşırı yük biniyor
bir kere bağ kesilse vidalardaki yük kalkacak şimdi mevcuttan 30 cm geriye çekiliyor buda
iskeleden çıkıp boşluğa düşmesine neden oluyor buda ani yük vermek demek oluyor bir kez
havalansa yük halat ve metallerin üzerine geçecek vidalar sadece birleştirme görevini
yapacak ondan sonra sıkıntı kalmayacak yedisindeki ilk çekmede 200 kadar civata hasar gördü
ve hepsini tekrar test etmek zorunda kaldılar şimdi çekiyorlar buda ters kuvvet uyguluyor çekme işlemi
bitip kaldırma işlemi başladığında yukarı doğru kuvvet uygulanacak bütün yük halatlarda olacak çatı metalleri
ondan sonra halatların üstünde iskelede duruyormuş gibi duracak @Efe

Çevrimdışı Gomez_33

İnşallah @Necmi abi şu iskelelerden bi kurtulsa artıkın :D

Çevrimdışı osman1903

zaten sıkıntı o ya bunu yapmak için vidalara aşırı yük biniyor
bir kere bağ kesilse vidalardaki yük kalkacak şimdi mevcuttan 30 cm geriye çekiliyor buda
iskeleden çıkıp boşluğa düşmesine neden oluyor buda ani yük vermek demek oluyor bir kez
havalansa yük halat ve metallerin üzerine geçecek vidalar sadece birleştirme görevini
yapacak ondan sonra sıkıntı kalmayacak yedisindeki ilk çekmede 200 kadar civata hasar gördü
ve hepsini tekrar test etmek zorunda kaldılar şimdi çekiyorlar buda ters kuvvet uyguluyor çekme işlemi
bitip kaldırma işlemi başladığında yukarı doğru kuvvet uygulanacak bütün yük halatlarda olacak çatı metalleri
ondan sonra halatların üstünde iskelede duruyormuş gibi duracak @Efe
@Necmi abi mouselardaki vidalardan mı bahsediyorsun tam anlayamadım

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.