Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı alfaoz

Çok gerginim bugün çok kritik bir gün mübarek günün hatrına kazasız belasız yerden kesilsin çatımız inşallah.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çok gerginim bugün çok kritik bir gün mübarek günün hatrına kazasız belasız yerden kesilsin çatımız inşallah.

Yetkililere sesleniyorum bizi değil çatı halatlarını gerin  :D

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Çevrimdışı BOZKURT

kazasız belasız inşallah arenadan iyi haberleri bekliyoruz :money:
AsLa PeS EtMe...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2015, 10:38:53
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ilk mesajım

her şeyin hayırlı olmasını dilerim ancak maçlarda gelir yaratacak konularda da( kombine,forma alma  vb.) çatı olayı kadar hassas ve yapıcı olmanızı dilerim. Rize maçında 20 bin kişi olalım en azından Marıo Gomez'i her zaman 15 TLye izleyemeyiz sonuçta:)

Not:bunlar sırf çatı heyecanından birazcık da olsa sıyrılmak için aklıma gelen kaçış ruh halleri:) herkese saygılar

@forzABeşiktaş

:hosgeldin

kazasız belasız inşallah arenadan iyi haberleri bekliyoruz :money:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Gomez_33

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 11:13:04 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ilk mesajım

her şeyin hayırlı olmasını dilerim ancak maçlarda gelir yaratacak konularda da( kombine,forma alma  vb.) çatı olayı kadar hassas ve yapıcı olmanızı dilerim. Rize maçında 20 bin kişi olalım en azından Marıo Gomez'i her zaman 15 TLye izleyemeyiz sonuçta:)

Not:bunlar sırf çatı heyecanından birazcık da olsa sıyrılmak için aklıma gelen kaçış ruh halleri:) herkese saygılar

@forzABeşiktaş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı CUBUKLU

Newton'la bi alıp veremediğin varsa acısını bizden çıkarma be çatı kardeş. kalk artık
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı FARUK

ilk mesajım

@forzABeşiktaş

merhaba, aramıza hoşgeldiniz

Çevrimdışı cursedofdragon

:D :D

Çevrimdışı Deadam

Sabahtan beri BJK TV yi izliyorum. 
Kaldırma işlemi ile ilgili haber veya yayın yok.

Ben Tv de yönetici olsam kesin yayın yaptırdım.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Ziver VARLI

Ya bizm bjk tv cok kotu yayin yok adam akilli

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı bjk_mabet

canlı yayın yapmak için bjk tv de başvuruda bulundu ama şu an için yayın yapıp yapmayacakları belli değil.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öğleden sonra :)

Sen yetkili bi abiye benziyon.. :kop:

Çaylaarrrrrr :kop:

Hadi bakalım nice and easy :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."