hala o konuda anlasamadık herneyse cokta onemli değil sonucta olmus bitmiş geçmiş geçmişte kaldı,
aynen öyle benim yaptığıma trolleme deniyor bircokkez soylendi bana bu ve bana görede karsımdakiler aynı seyi yapıyor
hiçbir söylenende ben mantık aramıyorum çnk bazı insanlar ne kadar hakim olsada ne kadar konuyu güzel kavrasada
güzel aktaramaz güzel pazarlayamaz bilgisini,
benim buradaki fikir paylasımlarım her zaman sert olmustur aynen senin dediğin gibi aşağılayıcı bir uslup
yanlış,, doğru fakat ben çok sevdiğim zarar görmesini istemediğim bir seyin böylesine hor birsekilde malzeme edilmesi
insanların bircok seye bir savunma edasıyla yaklasması sebebiyle mecburen o kalıplara basvuruyorum...
kabul görmesi umrumda değil en azından ortada kalanlar için yeni düşünceler yaratıp olayları sorgulamasını istemem temel amac
cnk herkes mayıs diyor kazma diyor fakat bende diyorumki sözler?? bunlar hiçmi önemli değil...
gibi gibi farklı yerlere dalıyorum
zaten abi beni silsen baska yolla gelirim o yolu kapasan baska seyler yaparım yani hiçbirsekilde kaçısın yok benden yüzsüzlüğün dibine vuruyorum kısacası 
Ben her fikre açığım
@ozan062 kimseninde fikirlerini yönlendirmek haddim değil
senin bile
Ben bildiğimi söylerim doğru kabul eden eder etmeyen etmez. Her insanın bir Beyni var
ve benim gördüklerimi göremiyorlar demek bir kere burdaki Beşiktaşlılara saygısızlıktır.
Konu Beşiktaşsa hiç bir Beşiktaşlı ortada kalmaz emin ol o nedenle sürü yönetme sevdası Beşiktaş camiası
içinde olmaz baksana etrafına herkes dominant o nedenle hiç bir zaman Beşiktaş içinde lider çıkmaz ve
her konu Beşiktaş içinde saygı çerçevesinde değerlendirilir. Yanlışsa yanlış olduğunu söylersin Fikrine katılıyorsan
katıldığını söylersin o nedenle hiç kimseye yönetimin adamı yada muhalefetin adamı yakıştırması yapma
bu bizlere yakışmaz bir şeyi savunduk yada karşı geldik diye kimsenin adamı olunmaz. Herkesin ortak
sevdası Beşiktaştır başına kötü bir şey geldiğinde herkesin içi yanar o nedenle hiç kimse başka şeyleri
Beşiktaş menfaatlerinin önüne koymaz insanların düşüncelerini dinlerken önce bu hususu kafana sokman
gerekiyor doğruyu savunurum yanlış gördüğümdede emin ol senden çok daha sert eleştiririm ama bu demek değilki
senin yanlış dediğin bir şeyi benimde yanlış görüyor olmam senin iddaan senin her yanlış dediğine sanki bütün herkes
yanlış diyor benim fikrim desen sorun yok saygı duyarım ama sen hepimiz adına konuşuyorsun hüküm veriyorsun
eleştirmek başka bir şey suçlamak aşağılamak başka bir şey sen burda iyilik falan yapmıyorsun burda yazılarını okuyan
renkliler alır bunları başka yerlere taşır ne olacak mutlumu olacaksın sanki burda biz bizeyizde emin ol senin kullandığın
üslubu renkliler bile kullanmıyor. kaldıki bazı kullandığın kelimeler adli durumda yaratıyor. Bu sana zarar verdiği gibi
bizede verecek şekilde gelişiyor.Bu arada ben istemezsem başka yollada giremezsin emin ol burda atılıpda tekrar üye olanlar
sadece göz yumduğumuz için oluyor.