Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884264 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 14 Ekim 2015 (16:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için  @yasin..10   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı bjk_mabet

Uzun zamandır görüşemiyoruz abi, nasılsın :)
teşekkür ederim @Anıl iyiyim evet yaa maçlardada karılaşamadık..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

teşekkür ederim @Anıl iyiyim evet yaa maçlardada karılaşamadık..
Rize maçında görüşecek miyiz :icool: @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

omuz omuza oluruz
Geçen seneki Rize maçında da yer değiştiğimizde gol gelmişti. Rize maçından Rize maçına epey olmuş olacak :D

Çevrimiçi Necmi

sende abi savunacagım diye konuyu dallandırıp budaklandırıyorsunki çok uçlu olsun:)) ben direk düz basit gidiyorum  o donem bizi yarıda bıraktılar onceden soyleselerdi onceden sponsor arayısına girilirdi olay bu çnk konuya hakimim ve gayette tabirim ona uygundur.

ha diğer konuda birsey diyemem çnk mantıklı dedikleriniz o konuda hemfikiriz
yoo gayet netim ben bir şeyi savunmuyorum burda bu güne kadar hiç çarptırarak bilgi vermedim.
eleştirmem gereken yerleride eleştirdim. Ben stad konusunda eleştiremem konuya çok hakimim ve
her nedenide biliyorum bir sürü kaynaktan bilgi geliyor ve ortaya mantıklı değerlendirme çıkıyor.
yani ben biliyorum diyerek desteksiz atmıyorum. Ama bazen bildiğin şeylerde yön değiştiriyor.
Senin yaptığın ne savunmak nede eleştirmek ciddi anlamda sürekli bir aşağılama içeriyor. Artık
senin yazdıklarını ciddiye almıyorum ama göz ardıda edemem çünkü senin yaptığına trolleme denir.
Son derece tutarsız ve anlamsız bir şey ha istesem bunu engelleyemezmiyim kolayca yaparım ama
buda foruma saygısızlık olur çünkü herkes okuyor ve doğru şekilde yorumlayacak akla sahipler.
O nedenlede siz düşünemezsiniz ben düşünürüm sizin yerinize deme hakkım yok ama burdan
sana eleştirimide yaparım. Yönetimi desteklesem bunu sonuna kadar söylerim açık açık yani takla atmam
ama Benim desteklediğim Beşiktaşın menfaatleri yoksa sportif anlamda bende çok tatmin olmuş değilim.
konunun nesine hakimsin firma bir yıllık anlaşma yaptımı yaptı sonunu getirdimi getirdi seni nasıl yolda
bırakmış oluyor. sözleşmenin gereğini yerine getirmiş. Sonrasındada demekki firma menfaatlerine uymamış
fenere kaymış Adamlar çıktılar Beşiktaşa firmalarına kattığımız değerden dolayı teşekkür ettiler.

Çevrimdışı Efe

iskeleler ve tahtalar sökulmus bence kaldiris icin onlarin sokulmesini bekliyorlar sonra yapacaklari isi ilk yapiyorlar iyi yonden bakarsak bir cok iskele kamyonlara yuklenmis gidiyor suan cati en alt iskeleler haricinde hic biseye ihtiyac duymuyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

yoo gayet netim ben bir şeyi savunmuyorum burda bu güne kadar hiç çarptırarak bilgi vermedim.
eleştirmem gereken yerleride eleştirdim. Ben stad konusunda eleştiremem konuya çok hakimim ve
her nedenide biliyorum bir sürü kaynaktan bilgi geliyor ve ortaya mantıklı değerlendirme çıkıyor.
yani ben biliyorum diyerek desteksiz atmıyorum. Ama bazen bildiğin şeylerde yön değiştiriyor.
Senin yaptığın ne savunmak nede eleştirmek ciddi anlamda sürekli bir aşağılama içeriyor. Artık
senin yazdıklarını ciddiye almıyorum ama göz ardıda edemem çünkü senin yaptığına trolleme denir.
Son derece tutarsız ve anlamsız bir şey ha istesem bunu engelleyemezmiyim kolayca yaparım ama
buda foruma saygısızlık olur çünkü herkes okuyor ve doğru şekilde yorumlayacak akla sahipler.
O nedenlede siz düşünemezsiniz ben düşünürüm sizin yerinize deme hakkım yok ama burdan
sana eleştirimide yaparım. Yönetimi desteklesem bunu sonuna kadar söylerim açık açık yani takla atmam
ama Benim desteklediğim Beşiktaşın menfaatleri yoksa sportif anlamda bende çok tatmin olmuş değilim.
konunun nesine hakimsin firma bir yıllık anlaşma yaptımı yaptı sonunu getirdimi getirdi seni nasıl yolda
bırakmış oluyor. sözleşmenin gereğini yerine getirmiş. Sonrasındada demekki firma menfaatlerine uymamış
fenere kaymış Adamlar çıktılar Beşiktaşa firmalarına kattığımız değerden dolayı teşekkür ettiler.

hala o konuda anlasamadık herneyse cokta onemli değil sonucta olmus bitmiş geçmiş geçmişte kaldı,
aynen öyle benim yaptığıma trolleme deniyor bircokkez soylendi bana bu ve bana görede karsımdakiler aynı seyi yapıyor
hiçbir söylenende ben mantık aramıyorum çnk bazı insanlar ne kadar hakim olsada ne kadar konuyu güzel kavrasada
güzel aktaramaz güzel pazarlayamaz bilgisini,
benim buradaki fikir paylasımlarım her zaman sert olmustur aynen senin dediğin gibi aşağılayıcı bir uslup
yanlış,, doğru fakat ben çok sevdiğim zarar görmesini istemediğim bir seyin böylesine hor birsekilde malzeme edilmesi
insanların bircok seye bir savunma edasıyla yaklasması sebebiyle mecburen o kalıplara basvuruyorum...
kabul görmesi umrumda değil en azından ortada kalanlar için yeni düşünceler yaratıp olayları sorgulamasını istemem temel amac
cnk herkes mayıs diyor kazma diyor fakat bende diyorumki sözler?? bunlar hiçmi önemli değil...

gibi gibi farklı yerlere dalıyorum
zaten abi beni silsen baska yolla gelirim o yolu kapasan baska seyler yaparım yani hiçbirsekilde kaçısın yok benden yüzsüzlüğün dibine vuruyorum kısacası :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 19:38:57 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı osman1903

hala o konuda anlasamadık herneyse cokta onemli değil sonucta olmus bitmiş geçmiş geçmişte kaldı,
aynen öyle benim yaptığıma trolleme deniyor bircokkez soylendi bana bu ve bana görede karsımdakiler aynı seyi yapıyor
hiçbir söylenende ben mantık aramıyorum çnk bazı insanlar ne kadar hakim olsada ne kadar konuyu güzel kavrasada
benim buradaki fikir paylasımlarım her zaman sert olmustur aynen senin dediğin gibi aşağılayıcı bir uslup
yanlış,, doğru fakat ben çok sevdiğim zarar görmesini istemediğim bir seyin böylesine hor birsekilde malzeme edilmesi
insanların bircok seye bir savunma edasıyla yaklasması sebebiyle mecburen o kalıplara basvuruyorum...
kabul görmesi umrumda değil en azından ortada kalanlar için yeni düşünceler yaratıp olayları sorgulamasını istemem temel amac
cnk herkes mayıs diyor kazma diyor fakat bende diyorumki sözler?? bunlar hiçmi önemli değil...

zaten abi beni silsen baska yolla gelirim o yolu kapasan baska seyler yaparım yani hiçbirsekilde kaçısın yok benden yüzsüzlüğün dibine vuruyorum kısacası :evillol:
Sözler sözler deyip duruyorsun peki senin çözüm önerin ne ne yapalım şimdi sözünü tutamadı diye?

Çevrimiçi Necmi

Ben her fikre açığım @ozan062  kimseninde fikirlerini yönlendirmek haddim değil
senin bile :D
Ben bildiğimi söylerim doğru kabul eden eder etmeyen etmez. Her insanın bir Beyni var
ve benim gördüklerimi göremiyorlar demek bir kere burdaki Beşiktaşlılara saygısızlıktır.
Konu Beşiktaşsa hiç bir Beşiktaşlı ortada kalmaz emin ol o nedenle sürü yönetme sevdası Beşiktaş camiası
içinde olmaz baksana etrafına herkes dominant o nedenle hiç bir zaman Beşiktaş içinde lider çıkmaz ve
her konu Beşiktaş içinde saygı çerçevesinde değerlendirilir. Yanlışsa yanlış olduğunu söylersin Fikrine katılıyorsan
katıldığını söylersin o nedenle hiç kimseye yönetimin adamı yada muhalefetin adamı yakıştırması yapma
bu bizlere yakışmaz bir şeyi savunduk yada karşı geldik diye kimsenin adamı olunmaz. Herkesin ortak
sevdası Beşiktaştır başına kötü bir şey geldiğinde herkesin içi yanar o nedenle hiç kimse başka şeyleri
Beşiktaş menfaatlerinin önüne koymaz insanların düşüncelerini dinlerken önce bu hususu kafana sokman
gerekiyor doğruyu savunurum yanlış gördüğümdede emin ol senden çok daha sert eleştiririm ama bu demek değilki
senin yanlış dediğin bir şeyi benimde yanlış görüyor olmam senin iddaan senin her yanlış dediğine sanki bütün herkes
yanlış diyor benim fikrim desen sorun yok saygı duyarım ama sen hepimiz adına konuşuyorsun hüküm veriyorsun
eleştirmek başka bir şey suçlamak aşağılamak başka bir şey sen burda iyilik falan yapmıyorsun burda yazılarını okuyan
renkliler alır bunları başka yerlere taşır ne olacak mutlumu olacaksın sanki burda biz bizeyizde emin ol senin kullandığın
üslubu renkliler bile kullanmıyor. kaldıki bazı kullandığın kelimeler adli durumda yaratıyor. Bu sana zarar verdiği gibi
bizede verecek şekilde gelişiyor.Bu arada ben istemezsem başka yollada giremezsin emin ol burda atılıpda tekrar üye olanlar
sadece göz yumduğumuz için oluyor.

Çevrimdışı frkndgnr

Çiçekler vinçten foto attı mı?  Obitaş neden yavaş?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Çiçekler vinçten foto attı mı?  Obitaş neden yavaş?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iz insaat catiyi neden kaldiramiyor kaldirisi kuvvetli degil mi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

iz insaat catiyi neden kaldiramiyor kaldirisi kuvvetli degil mi :evillol:
Bi espri yapim dicemde Necmi abi kızar  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Emre Ş.

Bi espri yapim dicemde Necmi abi kızar  :evillol:

Babam böyle stad yapmayı nereden öğrendi  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı can1903

Babam böyle stad yapmayı nereden öğrendi  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Babam böyle çatıyı kaldıramamayı nasıl becerdi  :lol: :D :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Emre Ş.

Babam böyle çatıyı kaldıramamayı nasıl becerdi  :lol: :D :D

Kardeşim belki özel olacak ama lütfen her zaman olumlu düşün.Pollyannacılık yapmaya da gerek yok ama negatif düşündükçe moralimiz bozuluyor.Güzel günler için güzel şeyler düşünmeli yapmalıyız.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Saniyorum ki en kotu ihtimal arenamizin gelecek sezona 4*4luk yetiseceginde herkes hemfikir. Farzet ki en basta 2016-17 sezonuna acabiliriz dendi. Bize de dusen acilana kadar hasret cekmek, insaatin keyfini cikarmak.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

Kardeşim belki özel olacak ama lütfen her zaman olumlu düşün.Pollyannacılık yapmaya da gerek yok ama negatif düşündükçe moralimiz bozuluyor.Güzel günler için güzel şeyler düşünmeli yapmalıyız.
Pozitif düşünmeyi seven bir insanım hatta Pollyannacılık yaptım transfer döneminde.. Ama stat konusunda hassasım..

Çevrimdışı 8bir

hadi canım sende demekki sen birine hatır işi yapınca baştan sağma yapıyorsun
bu işler dediğin gibi olmuyor hatır bir pazarlık sırasında vardır. birde ucuz yapmak maliyetten değil sadece kârdan
kırpılarak olur. orda bir ürün standartın var teklif o standarta göre yapılıyor ve sende bunu iş bitiminde istersin
integral sözleşmesinimi yarım bıraktı. Demekki hatrına gel bir yıl sponsor ol dendi onlarda oldular. Firma sana iyilik yapmış
şimdi arkasından ortada bıraktı vs kelimeler kullanmak yakışıyormu. ortada bırakmak sezon ortasında anlaşma devam ederken
ben yokum demektir. sözleşmeyi bitirmek ortada bırakmak olmuyor. Yönetim eleştireceğim diye komik duruma düşüyorsun. @ozan062
bari parasını bize veren sponsora saygısız olmayalım en zor zamanımızda destek olmuşlar. sağ olsunlar işleri rast gitsin.
Merhabalar ,
uzunca süredir stad inşaatını kaza olana kadar canlı yayından, olduktan sonrada bu  forumdan üye olmadan takip ediyordum. Ellerinize emeklerinize sağlık, çok TEŞEKKKÜRLER. Akşam bu yazıyı görünce konu ile ilgili ikii kelam edeyim dedim. Integral ile 3 yıllık anlaşma yapıldı. 10 tl ye anlaşıldı,
1. Sene 2 TL
2. Sene 3 TL
3. Sene 5 TL
Anlaşma gereği sponsorluktan her sene başında tazminatsız vazgeçme şartı var. 2 senede verdiğini 1 senede vermek istemeyen integral sezon başında anlaşmadan vazgeçti.
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Anıl

Günlerce iskeleler, tahtalar kurulsun diye bekledik adamlar 2-3 günde hepsini topladı ya la :ebebe:

Çevrimdışı aziz1903

MUBAREK MUHARREM AYİNA GİRDİK . İNSALLAH BU AYDA CATİMİZİ KALDİRACAGİZ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günlerce iskeleler, tahtalar kurulsun diye bekledik adamlar 2-3 günde hepsini topladı ya la :ebebe:

Daha dur, SJler ve yanlarındaki kontrol platformlarıda gidecek :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."