Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884420 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Alparslan

Bu arada membranlar dışardan yapılacakmış. Gerçi @Necmi yazmış ama bir cümle düşüklüğü olmuş. Membran serilimi için içerde vinç olmasına gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

hayırdır bi gelişme mi oldu ya??

365 ziyaretçi gelmiş sayfaya.
ne 365 i 1292 kişi vardı sitede bende ne oluyor dedim @Birisi

Çevrimdışı ErsinA.

ne 365 i 1292 kişi vardı sitede bende ne oluyor dedim @Birisi

abi ben bu sayfadaki ziyaretçileri dedim sadece.  site genelini demedim.

Ama talebin sebebi nedir?  :icool:

Çevrimdışı serti67

ya son resmmde baktımda altta tavana bakılınca ordakı tum borular demırler kablolar gozukuyor sankı cırkın bır goruntu olmamısmı sızce
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Alparslan

ya son resmmde baktımda altta tavana bakılınca ordakı tum borular demırler kablolar gozukuyor sankı cırkın bır goruntu olmamısmı sızce
Yanlardan görünmüyor. Sadece kafanı yukarı dik kaldırırsan görünüyor evet. O şekilde olacak.

Çevrimdışı ErsinA.

bana da biraz değişik geldi görüntü.

istanbulda bazı metro istasyonlarının tavanları da bu şekilde.

Çevrimiçi Necmi

abi ben bu sayfadaki ziyaretçileri dedim sadece.  site genelini demedim.

Ama talebin sebebi nedir?  :icool:

bjk_mabet girmiş millet kokusunu alıyor :D

Çevrimdışı serti67

Yanlardan görünmüyor. Sadece kafanı yukarı dik kaldırırsan görünüyor evet. O şekilde olacak.
belkı daha sık aralıklarla yapılsa bukadar gorunmezdıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

son dönemin trenti o

Çevrimdışı Anıl

ne saati :D dakka başı değişiyor
bjk_mabetin söylediklerinden çıkarttığım durumu söyleyeyim
içerdeki ince işler aralık sonu biter veya bitme noktasına gelir.
aralık başında membran başlar ve ocak sonunda biter
aralık ortasında çim başlar şubat sonunda biter. Aralık başında
koltuk başlar şubat sonunda biter. Taş kaplama muamma onun süresini kestiremiyorum
membranın arkasından gitmesi gerekiyor   @Anıl
Ben yine de kendimi en erken Mayısa hazırladım öncesi olursa seviniriz :D

Çevrimdışı Anıl

Artık yeni yapılan iş plazalarının bazılarında tavan hiç kapatılmıyormuş bile direk bozular gözüküyormuş. İlginç ama moda bu heralde :D

Çevrimdışı Factatum

@Birisi
Apple'ın CEO'su Steve Jobs, iPhone'un çekim gücü problemi için "Siz telefonu doğru tutmayı bilmiyorsunuz" demişti.

Yani belki de siz, tavana bakmasını bilmiyorsunuzdur.  :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 18:13:37 Factatum ]

Çevrimdışı serti67

Artık yeni yapılan iş plazalarının bazılarında tavan hiç kapatılmıyormuş bile direk bozular gözüküyormuş. İlginç ama moda bu heralde :D
evet suan magzalarda felan trent sanırım sttatda oyuzden uygulandı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Apple'ın CEO'su Steve Jobs, iPhone'un çekim gücü problemi için "Siz telefonu doğru tutmayı bilmiyorsunuz" demişti.

Yani belki de siz, tavana bakmasını bilmiyorsunuzdur.  :evillol:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu an ifadesini alıyorum zaten @ZEKI  de destek veriyor :D
Donup dolasip lafi bortu bocege getirmesin yine @Necmi abi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alparslan

Donup dolasip lafi bortu bocege getirmesin yine @Necmi abi :bandit:
Valla biraz önce beraberdik Mabet'le. Sen istemesende laf börtü böceğe geliyor bir şekilde. Nasıl olduğunu anlamıyorsun bile :lol:

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

zaman ne kadar çabuk geçiyor =D
Bir de bu stad açılma diyenler var .
29.11.2013

Çevrimdışı osman1903

Stada çocukla giriliyosa komşu çocuğunu alıp koşuyorum stada mabet kıyamaz alır belki :)

Çevrimdışı altan0348

Konu dışı biliyorum ama 2 aylik bebek için kartal yuvasinda forma satilmiyor. neden acaba ?  Alternatif var mi başka

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Ben yine de kendimi en erken Mayısa hazırladım öncesi olursa seviniriz :D
sen kendini ağustosa hazırla @Anıl  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Barış Hoca

Benim derdim de ışıklandırma. Işıklandırma çok önemli. Tribünlerin loş gibi olduğu statlar tv'de hoş görünmüyor. Tv'de maç izlerken de kimi çimin rengi çok hoş duruyor, acaba kullanılan ampül vb. malzemeden dolayı mı?
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı ozan062

hadi canım sende demekki sen birine hatır işi yapınca baştan sağma yapıyorsun
bu işler dediğin gibi olmuyor hatır bir pazarlık sırasında vardır. birde ucuz yapmak maliyetten değil sadece kârdan
kırpılarak olur. orda bir ürün standartın var teklif o standarta göre yapılıyor ve sende bunu iş bitiminde istersin
integral sözleşmesinimi yarım bıraktı. Demekki hatrına gel bir yıl sponsor ol dendi onlarda oldular. Firma sana iyilik yapmış
şimdi arkasından ortada bıraktı vs kelimeler kullanmak yakışıyormu. ortada bırakmak sezon ortasında anlaşma devam ederken
ben yokum demektir. sözleşmeyi bitirmek ortada bırakmak olmuyor. Yönetim eleştireceğim diye komik duruma düşüyorsun. @ozan062
bari parasını bize veren sponsora saygısız olmayalım en zor zamanımızda destek olmuşlar. sağ olsunlar işleri rast gitsin.

sende abi savunacagım diye konuyu dallandırıp budaklandırıyorsunki çok uçlu olsun:)) ben direk düz basit gidiyorum  o donem bizi yarıda bıraktılar onceden soyleselerdi onceden sponsor arayısına girilirdi olay bu çnk konuya hakimim ve gayette tabirim ona uygundur.

ha diğer konuda birsey diyemem çnk mantıklı dedikleriniz o konuda hemfikiriz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjk_mabet

@Necmi bey ilginize teşekkürler @bjk_mabet muhtemelen okur zaten :D en azından bir yol gösterir bize. Çocuğumuza emanetimizi iyi teslim ettik birde onları onurlandırmak gerek. :)
bu konu ile ilgili geri dönüş yapacağım size
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl