Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883952 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

:upto: yavru kartal stadı görmek istiyor dersin
duygusaldırlar yerler  :D  @YunusEmre

bizi anca ve anca @bjk_mabet alır içeri, o duygusaldır çocuğu görünce kıyamaz arada bizi de alır  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet92

Bu eski açık dolaşma alanının duvar örümü falan en son işler mi acaba?

Çevrimdışı bertanb

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Emre.Guler

bizi anca ve anca @bjk_mabet alır içeri, o duygusaldır çocuğu görünce kıyamaz arada bizi de alır  :evillol:

Hobaaa bu işler öyle oluyorsa ben bizim ufaklığı alıp bi dikileyim kapıya o zaman ya :)

Çevrimiçi Necmi

hatırla gonulle basketboldada sponsorluk bulunmustu integral fakat devamını getirmediler..tabiri caizse ortada bıraktılar,,, bazende butip seyler zararımızadır..
ha diceksiniz ki ne yapsa batıyor hayır canım niye oyle birsey olsun fakat yani ondada muhakkak işcilikten veya sonraki sürecte bi sıkıntı muhakkak çıkar
pek bu tip seyler olmamalı aslında tamam maaliyet dusuyor ama kalite?:))

çiçekler az para aldılar kaliteyi düşürmediler evet ama her firma aynı seyi yapıcak diyede birsey yok...

bu arada onlarıda bi analım dimi:)) sagolsunlar varolsunlar

hadi canım sende demekki sen birine hatır işi yapınca baştan sağma yapıyorsun
bu işler dediğin gibi olmuyor hatır bir pazarlık sırasında vardır. birde ucuz yapmak maliyetten değil sadece kârdan
kırpılarak olur. orda bir ürün standartın var teklif o standarta göre yapılıyor ve sende bunu iş bitiminde istersin
integral sözleşmesinimi yarım bıraktı. Demekki hatrına gel bir yıl sponsor ol dendi onlarda oldular. Firma sana iyilik yapmış
şimdi arkasından ortada bıraktı vs kelimeler kullanmak yakışıyormu. ortada bırakmak sezon ortasında anlaşma devam ederken
ben yokum demektir. sözleşmeyi bitirmek ortada bırakmak olmuyor. Yönetim eleştireceğim diye komik duruma düşüyorsun. @ozan062
bari parasını bize veren sponsora saygısız olmayalım en zor zamanımızda destek olmuşlar. sağ olsunlar işleri rast gitsin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hobaaa bu işler öyle oluyorsa ben bizim ufaklığı alıp bi dikileyim kapıya o zaman ya :)

Allah bağışlasın abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

zaten emin ol başka türlü pek mümkünatı yok. Hadi belki bir boşluk bulup sızarsın
ama 5 dakika sonra güvenlik üstüne çullanır :D

Çevrimiçi Necmi

şansını dene derim bu tatlı kıza mabetin dayanması mümkün değil :D Allah bağışlasın @Emre.Guler
ama ben sen girdin diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

şunu dinleyerek çatının yükselmesini stadın bitmesini bekleyelim :)

Çevrimdışı Emre.Guler

şansını dene derim bu tatlı kıza mabetin dayanması mümkün değil :D Allah bağışlasın @Emre.Guler
ama ben sen girdin diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum :alala:

Marşta biliyor abi bir iki siyah beyaz çeker çayocağının önünde girmediğim kat görmediğim proje kalmaz.

Bu arada başka emre ile karıştırdın sanırım ben hiç girmedim inşaata yada ben hatırlamıyorum :alala:

Çevrimiçi Necmi

Marşta biliyor abi bir iki siyah beyaz çeker çayocağının önünde girmediğim kat görmediğim proje kalmaz.

Bu arada başka emre ile karıştırdın sanırım ben hiç girmedim inşaata yada ben hatırlamıyorum :alala:
:D olabilir zaten öncelik hep istanbul dışındakilerde oluyor.

Çevrimdışı Deadam

off topik - konu dışı bişiy sorayım bizim sıpalar futbolcuların önünde maça çıkan çocuklara çok özeniyorlar onlarla birlikte çıkmak istiyorlar sahaya kulübe mail attım ama dönüş olmadı, bizim sıpaları maça çıkartmak için ne yapmak lazım? Bilen varsa bilgi verirse sevinirim.  :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

off topik - konu dışı bişiy sorayım bizim sıpalar futbolcuların önünde maça çıkan çocuklara çok özeniyorlar onlarla birlikte çıkmak istiyorlar sahaya kulübe mail attım ama dönüş olmadı, bizim sıpaları maça çıkartmak için ne yapmak lazım? Bilen varsa bilgi verirse sevinirim.  :D
senin yaptığın gibi oluyor ama eminim çok talep vardır. sen onu bir  @bjk_mabet  le konuşsana
onun vardır belki tanıdığı biri :D
bende ona çok iş paslıyorum ama her şey stad için :D  işte bu tip işlerle uğraşırken daha az çay servis eder böylece emekçilerimiz
çalışacak daha fazla zaman bulur :alala:

Çevrimdışı Emre.Guler

:D olabilir zaten öncelik hep istanbul dışındakilerde oluyor.

Randevu aldım sayılır mabetten :) bu cadaloz 3 sene önce son maç günü koltuktan kötü düştü o yüzden maçı kaçırmıştım bari inşaatı gezme fırsatını onun sayesinde yakalarım belki

Çevrimdışı Deadam

@Necmi bey ilginize teşekkürler @bjk_mabet muhtemelen okur zaten :D en azından bir yol gösterir bize. Çocuğumuza emanetimizi iyi teslim ettik birde onları onurlandırmak gerek. :)
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

Randevu aldım sayılır mabetten :) bu cadaloz 3 sene önce son maç günü koltuktan kötü düştü o yüzden maçı kaçırmıştım bari inşaatı gezme fırsatını onun sayesinde yakalarım belki
:D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi bey ilginize teşekkürler @bjk_mabet muhtemelen okur zaten :D en azından bir yol gösterir bize. Çocuğumuza emanetimizi iyi teslim ettik birde onları onurlandırmak gerek. :)
Bey kelimesini kullanmasak :) çok resmi oluyor. PM at burda mesajları görmeyebilir. @Deadam

Çevrimiçi Necmi

birde kulüp işleri farklı yürüyor ne yapabilir ne kadar yapabilir bilemem

Çevrimdışı ers1903

Hersey hazirsa ve kontrol edildiyse ,bu cati neden kalkmıyor ? :)

Çevrimdışı Alparslan

Biraz önce @bjk_mabet le beraberdik. Forum üzerindende kendisine samimiyeti ve içtenliği için teşekkür ederim. Gerçekten çok az bulunur bir içtenlik ve samimiyete sahip. Ama sizin bildiklerinizden farklı birşey bilmiyorum hala :D Zaten benim için staddan önce samimiyet ve dostluk önemliydi.

Çevrimdışı Deadam

@Necmi Yılların devlet memuru olmanın verdiği alışkanlık ve yaşınızın benden büyük olması nedeniyle bey diye hitap ettim @Necmi abi :D @bjk_mabet e de özel mesaj kanalı ile ilk müsait olduğum anda ulaşırım, Ben de bu arada kulübü maille baskı altına alırım artık nasipte varsa olur. Olmazsa mabedimizde maç izleyip beraber marşlar söyleriz çocuklarla

Çevrimdışı ErsinA.

hayırdır bi gelişme mi oldu ya??

365 ziyaretçi gelmiş sayfaya.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yarından itibaren kaldırmaya Başlıyor muyuz? Kaç gün sürecek? Ne kadar kalkarsa Kadıköy'den görünmeye başlar? Kaldırma işlemi ne zaman biter?

Çevrimdışı ers1903

Maşallah:)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Yılların devlet memuru olmanın verdiği alışkanlık ve yaşınızın benden büyük olması nedeniyle bey diye hitap ettim @Necmi abi :D @bjk_mabet e de özel mesaj kanalı ile ilk müsait olduğum anda ulaşırım, Ben de bu arada kulübü maille baskı altına alırım artık nasipte varsa olur. Olmazsa mabedimizde maç izleyip beraber marşlar söyleriz çocuklarla
:)