Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5882623 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

1 ay sonra kalkasabile bi kayibimiz yok ki anil nasil olsa euro 2016 ya yetisiyor bu sezonu gectik istedigi zaman kalkabilir benim icin bi sıkıntı kalmadi

Turnuvayla stadın ilgisi ne @Efe abi.

Çevrimdışı Mehmet92

1 ay sonra kalkasabile bi kayibimiz yok ki anil nasil olsa euro 2016 ya yetisiyor bu sezonu gectik istedigi zaman kalkabilir benim icin bi sıkıntı kalmadi

Euro 2016'yı biz mi düzenliyoruz?Bu nası bi açıklama :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Efe ben farklı mı okudum. Kaldırma işleminden sonra kedi yolu vb için 1 1 buçuk ay diyor hadi 2 ay olsun. Yani haftaya havada olursa Aralık sonu vinç işi bitiyor. Membran işinden bahsetmiyor Mabed.

Çevrimdışı ask1903

Mabet'e çok teşekkürler.
Bu bilgiler ışığında çatıda bir sorun çıkmazsa Mart 2016 gayet olabilir bir tarih.

Çevrimdışı onur_U

emeğine sağlık @bjk_mabet
benim anladığım eğer ocak 15 gibi vinçler çıkarsa ve 70 günde çim işi sürerse nisan ortası gibi açılabilir stad. bu da son iki iç saha maçını oynayabiliriz anlamına geliyor. potada olursak mutlaka açarlar diye düşünüyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Efe ben farklı mı okudum. Kaldırma işleminden sonra kedi yolu vb için 1 1 buçuk ay diyor hadi 2 ay olsun. Yani haftaya havada olursa Aralık sonu vinç işi bitiyor. Membran işinden bahsetmiyor Mabed.
Düzeltelim yazıda o detay yok ama membran için vinç olacakmış. Geçmiş olsun

Çevrimdışı Kalyoncu

benim anladigim vincler subat ayina kadar iceride kalacak kaplamaya yardim edecekler o yuzden bu sezonu unutalim cim isleri subat sonu ancak baslar mayis sonuda biter yani euro 2016 da stadi acariz daha once olma imkani yada ihtimali artik yok herkes derin bi nefes alsin ve kis aylarinda olimpiyatta donacagiz onu düsünsun :evillol:
Efe acaba totemmi yapıyosun 1-1.5 ay da cıkacak sahadan dedi mabet bide membran olayındada bursada vinçler içerden çalışmamıştı efe bak güvenim sana tam sen böyle dedinmi moralim bozuluyo üzülüyom ha yapma etme :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Yine de bir an önce kalkmasında fayda var. Kısır döngüde bir sonraki hedef 29 Ekim olmaması için çatı bir an önce kalkmalı :D

Çevrimdışı Anıl

Düzeltelim yazıda o detay yok ama membran için vinç olacakmış. Geçmiş olsun
Yazıda da membran için vinç olacak demiş zaten Mabet :)

"Sonrasında çatı kaplamasının çatı üzerin giydirilme işlemine başlanıcak. Bu işlemler yaklaşık 1 veya 1,5 ay sürecek bu süre zarfı içerisinde sahada vinçler çalışmaya devam edeceği için saha zemini çalışmaları başlayamayacak."
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 13:28:04 Anıl ]

Çevrimdışı TayfurU

bjk mabet vinçlerin çıkması için 1,5 ay demiş 15 gün gecikme ile 2 ay sonra en geç çıkmış olurlarsa aralık 15 oluyor çim için de 70 gün lazım 19.03.16 da açarız muhtemelen

Çevrimdışı Mehmet92

Yahu membran için vinç gerekmiyo diye 2 sene yazıldı burda,cidden çok merak ediyodum nası olucak diye ve şu an öğrendik ki gerekiyomuş.O zaman bunu yazsak 15 cümleli sen ne biliyosun,sen ne anlarsın minvalinde saygı,üslup yoksunu cevaplar alırdık.

Çevrimdışı Efe

Efe acaba totemmi yapıyosun 1-1.5 ay da cıkacak sahadan dedi mabet bide membran olayındada bursada vinçler içerden çalışmamıştı efe bak güvenim sana tam sen böyle dedinmi moralim bozuluyo üzülüyom ha yapma etme :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok kardesim stad mayis ayina bile yetismez benden soylemesi yapacak dolu is var son gittigimde zaten cati isinin tek basina bile buyuk problem oldugunu girdum daha mebran icin bide iceride vinc kullanacaklarmis bu bile stadin mayis ayina yetismeyecegini gosteriyor o yuzden kimse beklentiye girmesin yapilan is hicte dusundugumuz gibi cikmadi zor imalatlar yapiliyor bu sezonu aklinizdan silin bunu daha once neden goremedin ve soylemedin derseniz 6 ay istanbula gitmedim catiyi ilkkez gordum ve takipacak onca celigide bu is yil basindan once bitmez ayrica mebran icin vincte iceride kalacakmis vincin iceride kalmasi denek sahaya baslayamamak demek o yuzden bu sezonu unutun uzulmeyin ben hep acilacak dedim ama cati buntun fikrimi ve isleri degistirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yahu membran için vinç gerekmiyo diye 2 sene yazıldı burda,cidden çok merak ediyodum nası olucak diye ve şu an öğrendik ki gerekiyomuş.O zaman bunu yazsak 15 cümleli sen ne biliyosun,sen ne anlarsın minvalinde saygı,üslup yoksunu cevaplar alırdık.
biz o konusmalari diger catilara bakarak yaptik ama bizim cati hep tersi yonde bize donus yapti celikler yukarida takilir dedik altta takildi mebran icin distan vinc kullanilir dedik oda olmadi zaten bu 2 si nile zamana ne kadar gerek oldugunu gosterdi bu gunden sonra sadece bitisi bekleyin bu sezon bu stad acilamaz benden soylemesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Efe bursada membran için tüm semerlerin takılması beklendi mi
Eğer biten kısımdan membran montajı başlarsa avantaj sağlayabilir
Ayrıca vinç çalışanları taşımada mi kullanıcak acaba membran çok ağır bir malzeme değil çünkü

Çevrimdışı Tolga

Neyse seneye herşeyi bitmiş olarak açarız stadı yapacak birşey yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Olimpiyatta duvara iseyip burda buralara gidecek olmak heyecan yaratti dimi :D
Yok ya Olimpiyat'inda wcleri iyi  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 13:41:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yok kardesim stad mayis ayina bile yetismez benden soylemesi yapacak dolu is var son gittigimde zaten cati isinin tek basina bile buyuk problem oldugunu girdum daha mebran icin bide iceride vinc kullanacaklarmis bu bile stadin mayis ayina yetismeyecegini gosteriyor o yuzden kimse beklentiye girmesin yapilan is hicte dusundugumuz gibi cikmadi zor imalatlar yapiliyor bu sezonu aklinizdan silin bunu daha once neden goremedin ve soylemedin derseniz 6 ay istanbula gitmedim catiyi ilkkez gordum ve takipacak onca celigide bu is yil basindan once bitmez ayrica mebran icin vincte iceride kalacakmis vincin iceride kalmasi denek sahaya baslayamamak demek o yuzden bu sezonu unutun uzulmeyin ben hep acilacak dedim ama cati buntun fikrimi ve isleri degistirdi
artık bu sezon imkansız açılması yazın sıcak havada güzelce biter inşaallah stat.
o zaman namımız yürüsün diyelim.
statsız tek şampiyon olarak tarihe geçelim.
özellikle istanbuldakiler takımı yalnız bırakmayın.
inşaallah statsız şampiyon olacağız...
nasılsa
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Yine de bir an önce kalkmasında fayda var. Kısır döngüde bir sonraki hedef 29 Ekim olmaması için çatı bir an önce kalkmalı :D
yok o kadarda olmaz heralde bi zahmet artik yetistirsinler cim isi mayista baslasa yetisir yeni sezona ocak yada subat basi cim isi baslar cati o zamana kadar celik aksam olarak ancak biter gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfunyasar

ben kendimi 2017-2018 derbilerine hazırlıyorum onlar kesin vodafone arena'da olur çatı sağ salim kalkarsa. Seneye de derbiler olimpiyatta gibi :) neyse geç meç güç falan fişman işte.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

arena fonte nova kronolojisine göre (biz de ek olarak üst çelik parçaların montesi var) stadın oynanabilir hale mayıs haziranda gelir.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

Allah'tan ilk yarı maçlarımızı deplasmanda oynama fikrine  yanasmamis TFF. Yoksa halimiz nice olurdu

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

sunuda öğrenmis olduk cati tam bitemden çim isi baslayamayacak cim basladiginda koltuklar ve cati iside bitmis olacak yine dusundugumuzden cok farkli bi durumla karsilastik artik hersey net ona gore yorumlar yazarsiniz yeni sezona insallah sampiyon olarak gireriz yoksa sıkıntılı bi yaz donemi geciririz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 13:45:48
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
15 cümleli cevaplar kimden gelir :alala:
a) ben
b) yunus emre dökmeci
c) efe
d) faruk
e) patron
 :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 13:47:59 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana