Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880287 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Hocam çatıda tamamdır bir tek koltuk dizaynı kaldı biraz ondan bahsetsen (resim-çizim vs.) :icool: @bjk_mabet
çatıyı bi kaldıralım sonra yayınlıyacağım..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Yok onu demedim abi
Kapali tribunde koltuklara yazi yazilacakmi veya bir fugur dusunuluyirmu dedim hani koltuklara Kartal figuru falan @bjk_mabet
Yani Koltuk dizayni ??
#sabet :ok:

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı e.keles

bilgilendirme icin tsk ler. eline, emegine saglik.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bjkfatih63

yakındır kalkması çatının artık. kontrollerin %90 bitmiş anladığımız kadarıyla

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

Bu bizim stat mi @ahmetx abi?
Olimpiyatta duvara iseyip burda buralara gidecek olmak heyecan yaratti dimi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kralkartal

Cogunlugun tersine bende sahsen iki katli stadlari 3 katli stadlara gore daha cok seviyorum. Tribun butunlugu acisindan ne kadar kat sayisi artarsa o kadar butunluk zorlasir. O yuzden alt kat sira sayisi ust kata gore daha fazla yapilmali ve olasi bir kapasite artiriminda 3. bir kat yerine 2. kat sira sayisi artirilarak kapasite artirilmali. Örk:San mames 2 katli Alianz arena 3 katli gibi.. Bunun yanı sıra skorboard düz sade ufak öle alengirsiz juve arenadaki gibi bisey olmali ve sadece 1 tane eski acık catınin tam ortasinda olmali..

Çevrimdışı ahmetx

Olimpiyatta duvara iseyip burda buralara gidecek olmak heyecan yaratti dimi :D
duvarların dili olsada bir konuşsa yazık  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Cogunlugun tersine bende sahsen iki katli stadlari 3 katli stadlara gore daha cok seviyorum. Tribun butunlugu acisindan ne kadar kat sayisi artarsa o kadar butunluk zorlasir. O yuzden alt kat sira sayisi ust kata gore daha fazla yapilmali ve olasi bir kapasite artiriminda 3. bir kat yerine 2. kat sira sayisi artirilarak kapasite artirilmali. Örk:San mames 2 katli Alianz arena 3 katli gibi.. Bunun yanı sıra skorboard düz sade ufak öle alengirsiz juve arenadaki gibi bisey olmali ve sadece 1 tane eski acık catınin tam ortasinda olmali..
eski açıktakiler nasıl görecekler skorbordu? :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı bjk_mabet

bilgiler için çok teşekkürler @bjk_mabet

çatı gerdirildikten sonra kaplama işine kadar olan süreçte yapılacak olan aydınlatma, internet kedi yolu montajı falan yaklaşık ne kadar zamanımızı alır? 1 ocak 2016'ya kadar çatıyı tamamen halletmiş olur muyuz? bir de malum önümüz kış, bu süreçte yağmur, kar yağışı ve rüzgar çalışmayı nasıl etkiler?
ocağa kadar halletmiş oluruz içerideki çalışmaları kış hava şartları çok etkilemez ama çatı üzerinde rüzgarlı havalarda çalışma yapılmaz sadece ...

Çevrimdışı bjk_mabet

yakındır kalkması çatının artık. kontrollerin %90 bitmiş anladığımız kadarıyla
%98 :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Emeğine sağlık abi :)

19.03.2016 :by2:
benim anladigim vincler subat ayina kadar iceride kalacak kaplamaya yardim edecekler o yuzden bu sezonu unutalim cim isleri subat sonu ancak baslar mayis sonuda biter yani euro 2016 da stadi acariz daha once olma imkani yada ihtimali artik yok herkes derin bi nefes alsin ve kis aylarinda olimpiyatta donacagiz onu düsünsun :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

benim anladigim vincler subat ayina kadar iceride kalacak kaplamaya yardim edecekler o yuzden bu sezonu unutalim cim isleri subat sonu ancak baslar mayis sonuda biter yani euro 2016 da stadi acariz daha once olma imkani yada ihtimali artik yok herkes derin bi nefes alsin ve kis aylarinda olimpiyatta donacagiz onu düsünsun :evillol:
Aynen eğer membran kaplamada vinç kullanılacaksa stad en erken Mayısta biter. Kış aylarında Başakşehirde olucaz @Efe abi :mj:

ysariusta

• Ziyaretçi

Söyle o bulonlara ikide bir hata yapmasınlar Başkanı yalancı çıkarmasınlar. Parasıyla değilmi çıkarırız alim allah başkasını alırız yerine

Çevrimdışı Efe

Aynen eğer membran kaplamada vinç kullanılacaksa stad en erken Mayısta biter. Kış aylarında Başakşehirde olucaz @Efe abi :mj:
valla ne yapsinlar etsinler basakşehirle yine bi 5 mac falan anlassinlar yoksa soguktan donarak ölenler olabilir ocak subat aylarinda  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

eski açıktakiler nasıl görecekler skorbordu? :alala:
Cift tarafli skorboard hem eski aciktakiler hem diger tribunler gorucek sadece eski acik altta skorboardin tam altinda kalanlar goremicek.. Skorboardin tam paralelinde yeni acik catinin tam otasinada bir besiktas amblemi... Misss...:)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibarı ile Forumun En Cok Çevrim ici rekoru Kirilmis ueni rekor : 1292 :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Ben diyorum ki 33. Hafta Osmanlıspor macini Vodafone Arena'da oynarız. Ve hatta diyorum ki o maç şampiyonluk maçı olur, turumuzu atar kupamızı aliriz.

Zamanı gelince alıntımı yaparım :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Yarın veya Cuma ? :)
1 ay sonra kalkasabile bi kayibimiz yok ki anil nasil olsa euro 2016 ya yetisiyor bu sezonu gectik istedigi zaman kalkabilir benim icin bi sıkıntı kalmadi
Şampiyon Beşiktaş JK