Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875260 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

birazdan başkana sallamalar başlar.
reklamlardan sonra...
kesin herseyi en uclarda yasiyoruz şirket sorunlar tespit etmis bu sorunlar giderilmeden zaten bisey yapilamaz sabir isi cati gercekten bizi zorlardi kalkinca herkes bi oh ceker ben bu kadar zaman kaybedecegimizi hic dusunmemistim yapilan is cok zor en ufak hata herseyin berbat olmasi demek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bekleyelimde  artik sabirda kalmiyor..7 sinde kalakcak olmadi cuma, cuma olmadi pazartesi, pazartesi olmadi belki yarin, hazir oldugunda kaldiracagiz. ekimin basiydi oldu sana ekimin ortasi.
bence onlar yokladi sonra sorunlar tespit edildi abi iyiki tespit edilmis degistirsinler kaldirirlar yapacaj bisey yok catinin havadayken cokmesinden iyidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı onurturan

ertelenmiş :bandit: @Efe
kabak tadı vermeye başladılar.
Haydaaaaaa :steamed: :steamed: :steamed:  polyannayı bile dinden imandan çıkartır bunlar yaaa.. :s20: :s20:

Çevrimdışı capo di capi

Bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. 1 milim hatanın affı yok. O kadar bekledik. Birkaç gün daha bekleriz. Yeni sezona ancak hazır olur mabet. Daha erken imkanı yok. Kendinizi kandırıp üzmeyin.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı enemy1903

en ufak hatada 3-4 ay geriye gitmek mi yoksa 1-2 hafta beklemek mi ?

Çevrimdışı ahmet türken

kalkarsa ekime ,kalkmazsa kasıma . Nasıl olsa kalkacak boşveeer

Çevrimdışı hic2222

Sürekli çatı kalktı, kalkmadı, bekleyelim, beklemeliyiz.... falan filan.
Arkadaşlar forumca biz vazgeçtik beklemiyoruz ULAN dedik diyelim. Ne olacak ?
Burada boş tartışma yürütüyoruz.
Ha topluma açık ve takip edilen bir inşaattaki süreçlerin;
(hem de konuya ilgiyi artırmak, popülerliğini sağlamak veya artırmak için)
halkın anlayacağı ifadelerle gerekçeli şekilde ifade edilmesi taraftarıyım.
Burada kendisini sıkıntıya sokmayacak ifadeler tercih ederek bilgi paylaşımında bulunulmalıdır.
Falanca filanca faaliyetler var, dolayısıyla işlem tahminen şu kadar sürecektir denilebilir.
Ama kalkmadı vay kötü yönetim, vay beceriksiz çalışan/işçi/mimar/ vesair denilmez arkadaşlar.
Bekleyeceğiz. Çünkü özellikle çatı işinde gayretini, iyi niyetini ortaya koymuş bir yönetimimiz var.
Birşey bilmesekte (bilmeliyiz, bilgilendirilmeliyiz kabul.) vardır bir bildikleri demeliyiz..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı bertanb

Allah korusun kalkış esnasında ufak bir problem yüzünden çatının hasar gördüğünü düşünsenize. Temmuz ayında olduğu gibi hepimizin morali yerle bir olur.
Dediğiniz gibi geç olsun sağlam olsun güzel olsun biz beklemeye alıştık zaten.

İyi düşünelim iyi olsun  :eyes
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en ufak hatada 3-4 ay geriye gitmek mi yoksa 1-2 hafta beklemek mi ?
sağlam olsun seneye ağustosa her türlü yetişir zaten acele etmenin gereği yok

Çevrimdışı aoguzd

herşey en ince detayına kadar kontrol edilsin, 2 hafta sonra kalkmasına da razıyım yeter ki sorunsuz kalksın. allah korusun bu çatı iskeleti kalkma esnasında çökerse minimum 6 ay geri gideriz.

Çevrimdışı enemy1903

ben bir sene daha o olimpiyat zulmüne katlanamam.geç olsun hatta ağustos sonuna yetişsin ama yeter ki seneye evimizde oynayalım.

Çevrimdışı serdart

çatı şubat-marta yetişsin diye bi beklentim yok benim açıkcası. sadece işler düzgün yapılsın yeter. beklerim ben çatı da kolonlar değişecek dense 1 ay da beklerim yeterki düzgün bitsin artık. bu seneyi zaten pas geçin ne olacak. inşallah kupayı alırız da mayıs ta kupayla beraber düzgün sağlam bi şekilde açılmış olur stad. dün yanından geçerken de baktım hakikaten devasa kolonlar çatı parçaları var. tonlarca ağırlık. umarım güzel kalkacak  :)

Çevrimdışı ozan062

birazdan başkana sallamalar başlar.
reklamlardan sonra...

sallamak gerekiyor çnk bir haftadır o siparisler yada kontroller yapılamamısmı nedir bu uyusukluk
hadi uyusukluk demeyimde daha yumusatmak istiyorum dogru kelimeyi bulamıyorum ama sıktı artık
ve gecen haftalarda birisi demişti bu çatı sanırım parasının cok olmasıyla gorsel ihtisamı bir olmucak yani
o umdugumuz seyler olmuyacaktır diye fikir belirtmişti ben coktandır bu kafadayım o ısık gecirgenliği muhabbetleri
bana gore fasafiso cnk maç oncesi ve sonrası fenerasyon farklı görsel sovlara izin vs vermicektir aynı dortmund tribünleri gibi
yani bosa para kacırıyoruz  bosa boyle zor yapıların içine giriyoruz

umarım yanılırımda hem görsel olarak hemde işlevi iyi olur fakat ben simdiden bıktım ve beklentimi cok dusurdu bu fransız ekipleri
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

bekleyelimde  artik sabirda kalmiyor..7 sinde kalakcak olmadi cuma, cuma olmadi pazartesi, pazartesi olmadi belki yarin, hazir oldugunda kaldiracagiz. ekimin basiydi oldu sana ekimin ortasi.
@ZEKI Hocam adamlar sahanın ortasında sirk gösterisi yapmak için parande germiyolar, bizlerinde göz zevkini tatmin etmek için bi caba sarfetmek zorundada değiller ..ben bu sabırsızlığı anlamadım :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

şu bir gerçek ki İz inşaat bizden daha çok korkuyor başlarına bir şey gelmeden bu çatıyı havaya kaldırmak istiyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi COB

Bugün de kalkmiyor galiba. Olsun zaten 4 ekim denilmişti, 8 gün çok mu? Başkan'ın verdiği tarihten minimum 3 hafta geç başlanmali. Adet haline geldi.

Bir işi de söylenildiği tarihte yapsak kiyamet alameti gibi olacak.

Inşallah önümüzdeki sezonun devre arasina yetişir stad. Beklentiyi düşük tutmak lazim.

Çevrimdışı halvetifarazi

bitiremiyorlar isleri bari ona gore zaman soyleseler neyse artik bekleyecegiz

şu cümleyi 1 yıl önce söylediğimde herkes üzerime çullanmıştı. gerçekleri geç de olsa herkes yavaş yavaş görmeye başladı.

Çevrimdışı ZEKI

Bugün de kalkmiyor galiba. Olsun zaten 4 ekim denilmişti, 8 gün çok mu? Başkan'ın verdiği tarihten minimum 3 hafta geç başlanmali. Adet haline geldi.

Bir işi de söylenildiği tarihte yapsak kiyamet alameti gibi olacak.

Inşallah önümüzdeki sezonun devre arasina yetişir stad. Beklentiyi düşük tutmak lazim.
tabii sabirsizlik gösteriyoruz belki ama, is guvenligini emekcilerimizin de guvenligini dusunmek lazim. İz insaat ilk kazadan sonra emin adimlarla gidiyordur.

Çevrimdışı ozan062

şu cümleyi 1 yıl önce söylediğimde herkes üzerime çullanmıştı. gerçekleri geç de olsa herkes yavaş yavaş görmeye başladı.

komple teorilerimden biride seçime stadı bitirmektir yani o vakte kadar stadı büyük oranda bitirmek amac aslında bu
çnk direk mayıs haziran dese kıyamet kopar :))
yani yine sampiyonluklar kacabilir kaçtıda onlar için artık bunun bir onemi yok  baskan için birilerine benzeyen lider dediğimde kızan oluyor ama bu tescilli kabul etmeyene ne derler siz söyleyin...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

başkanı sevmeyen statdan vurmasın artık daral geldi çünkü ..başkanın elinden bukadar geliyor çok iyi yapan varsa gelip yapsaydı

Çevrimdışı Deadam

Dünyada bu kadar önemli inşaat işlerinde kesin tarih belirtmek pek mümkün değildir.
Özellikle böyle germe kaldırma işlerinde pek çok etken devreye girer yaklaşık 25-30 tane kriko, onlara bağlı kablolar, çelik aksam, ne kadar hesaplama yaparsanız yapın ne kadar test ederseniz edin. Çok riskli işlerdir. hepimiz gibi bende ziyadesiyle sabırsızlanıyorum mabedimizin bir an önce faaliyete geçmesi konusunda. Ancak anlayışlı ve sabırlı olmak gerekiyor. totalde yaşanan bir kaza nedeniyle 1 ay kadar çatı imalatı gecikti. Benzer bir durumun bu safhada yaşanması halinde bu süre çok daha fazla uzayacaktır. her halukarda bu sezona çatının ve diğer işlerin yetişmesi zaten çok mümkün gözükmemekte. o nedenle çatı bugün kaltı yarın kalkmadı çok önem arzetmez.
Taraftar olarak bize düşen elimizden gelen destek neyse -ki bu durumda kulübe maddi destek anlamında kartal yuvalarından alışveriş ve kombine almaktır.- onu yapmak. diğer işleri profesyonellerin yapmasını sabırla beklemektir.
Burda yönetimi eleştirmek, bu konudada yalan söylediler demek sanki stadı bu aşamalara getiren idarecilerimize haksızlıktır kanaatimce. Sonuçta yönetim kurulu omuz atıp çatıyı kaldıracak değiller.
Sabırlı olalım inandığımız şekilde dualarımızı edelim, seneye mabedimize maç izlemenin heyecanını yaşayalım.

İdareciler ve taraftarlar en iyi şekilde mabedimize dönmek için emek sarfediyor. Firma bir an önce işi bitirip hakedişi alıp ayrılmak istiyor. GSGM ile yapılan sözleşmede inşaatın bitişi için zaten bir deadline var o tarihe kadar inşaat bitecektir.

Gönlünüzü ferah tutun.

İyi günler iyi çalışmalar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çatı şakaya gelmez ne zaman uygunsa o zaman kaldırılsın 3-5 gün önemli değil.
Keşke 3-5 gün olsa gecikme. Ay sonunda anca başlarlar bence kaldırmaya. Bir şeylerin yanlış yapıldığını düşünmeye başladım artık bu kadar gecikme ve ertelemeden sonra.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Keşke 3-5 gün olsa gecikme. Ay sonunda anca başlarlar bence kaldırmaya. Bir şeylerin yanlış yapıldığını düşünmeye başladım artık bu kadar gecikme ve ertelemeden sonra.
benim en büyük çekincem bu şekilde daha önce bir çatı kaldırmasının olmaması.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benim en büyük çekincem bu şekilde daha önce bir çatı kaldırmasının olmaması.
Ben de bundan korkuyorum. Kaldırma esnasında olabilecek büyük bir kaza stadın açılışını en az 5-6 ay daha geriye atar. Umarım bunların riski alınmıştır. 
Korku akıl katilidir.